Aysonu Kizlari 2008

hadi gözün aydın kal atışını gördün demek öylemi meleğinin hadi hayrıslısı sana el salladığı günleride gör inşallahhŞeniz

kız seninki kızzzzzzz minik bi prenses geliyorrr banada erkek diyorlardı sağ tarafta olunca erkekmiş diye bence hurafe benimki kız bak oda sağdan sağdan geldi :roflol: ama şimdi bana soldan soldan geliyorlar:roflol::roflol:kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
canım inş hakınızda hayırlısı olurrrrrrrrrrrrrrr

kız neşe seni çok erken ayartmışlarrrrr hemen cinsiyet
sen boşver cinsiyetini diyenleride boşver içindeküçük bebek var
ya evet doğru aman zaten kız olsa bile dünyalar benim olur vallah hem kız bebekleri ben daha çok severim
işte sölediler ya merak ettim bende:))
selam kızlarrr hepinize hayırlı cumalarrr nasılsınız bugün Şeniza.s.
hicranım sanada hayırlı cumalar canımŞeniz
ya benim mide çok tuhaf dün kustum şimdi yine bulanıyor,ayakta zor duruyorum aslında:çok üzgünüm:
kız tuttumu yoksa ne inşallah hayırlısı bakalım umarım ısın düşmez

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh düşmez ya benimde ısım yükseldi sonra düşüşe gitmişti tam adet olacam dedim yükseldi ve aynı gitti ısımŞeniz

aman ya sende biren gibi çok kusmazsın inşallah kolay geçer umarım hamişlik canım ya zaten bi lokma canın var zayıflamayasın bu bulantılar yüzünden hadi birsende fazlalıklar vardı :roflol: sen kemiklerle kalırsın herlhalde :roflol:

evet ya yok inanmadım ya sadece merak etmiştim ben hiç inanırmıyım onlara:dilcikar:
hehehe aman boşver kız erkek farketmez şuan beimle ya süper bişey bu:dance:

inşallah garanti bir işi olur canım ya
allah ım yüzünüze bakar inşallah sen içini ferah tut ve kocana hep inan
sonuçta çabalıyor helal olsun ne diyeyim
allah ona daha çok versin
şimdi burda ezanda okunuyor
allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah
hadi gözün aydın kal atışını gördün demek öylemi meleğinin hadi hayrıslısı sana el salladığı günleride gör inşallahh
evet hicranım ya süperi
inşallah ya allah ım bana yavrumun bütün güzel günlerini göztersin aminnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
kız seninki kızzzzzzz minik bi prenses geliyorrr banada erkek diyorlardı sağ tarafta olunca erkekmiş diye bence hurafe benimki kız bak oda sağdan sağdan geldi :roflol: ama şimdi bana soldan soldan geliyorlar

aman ya işte neyse ilerde görcem zaten vallah sağlıklı olsunda
kız olsun erkek olsun hiç farketmez
ama kız olsa hiç fena olmazdı yani:lepi:

benim büyük kız doğmadan bir hafta önce 3.200 bu doğana kadar da 3,600 gibi olur demişti doktor ulen erken geldi kız 12 gün ve 2.600 gr doğdu doktorun 3,200 dediği günden 2 gün sonra :roflol:

ayyy kusmaya mı basladın vah vah inceciksin zaten
yemene icmene dikkat et kusum erir gidersin vallahhh:icecream:
evet ya yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama ne yersem sanki bideme oturuyor:çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3 yok kız korkma yengemede 3 kilo falan doğar demişler 3300 doğmuş maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
seninki zannetmiyorum o kadar az kilolu doğsun:ecrin_bebek:

selam herkese ciciler
birsenin randevusu 1.30 alınmıştı öyle demişti
sabahda başı dönüyodu şimdiye gitmesi lazımdı belki gitmiştir uyuya kalmışsa hber veremeden kaçmıitır
nuniş gerçekten ultrasonlarda çok geğişikliler oluyo
bi doktorunki öbürünü tutmuyo
ama sen kendi doktorunun kafa ölçüsünü göz önüne albence çünkü 2.500 kilo olan bebeğin kafası anca 35 falandır diğer doktorun dediği bana fazla geldi
benim doktorum kızımı dğru ölçmüştü kafasını değil kilosunu
ama bi nöbetçi doktor başka hastane 3.600 dedi bende çok şaşırmıştım sonra kendi haastanemizde aynı gün doğum yaptım 3.120 doğdu kendi doktorumun dediği çıktı

benim kız kardeşim 6 aylık doğum yaptı anlatmıştım hani zilli kızımız olmuştu doğum yapacağı gün 900 gr gibi doğacak dediler sancı için iğne vurdular akşam üstü doğuma girdi kardeşim ve 520 gr doğdu düşünün artık cerrahpaşada doğum yaptı tıp fakultresi hastanesi orası bide

aayyyy 380 gr fark prematüre bebek için çok önemli bir rakkam
ne oldu yaşıyormu bebek
çok küçük doğmuş anam

kızlar ben çıkıyom demiştim yaa ablam gelecek diye akşam gelecek ama ben evi yerleştirecen yemek yapacam işim çok hepinizi öpüyorum

selam kızlarrrrrrrrrrr birsenle konuştuk cinsiyetler belli olmamış ama her şey yolundaymışşş bebekler iyiymiş büyüyorlar böcükler biri ultrasonda bakılırken sırtını dönmüş kesin kız zilli biri kız biri erkek olcak bencee birsende yine kusup duuyormuş mahvoldu kız yaa inşallah geçer tez zamanda şu bulantılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…