kızlar bu gün ısım geri yükseldi anlamadım bu işten
dün 36,3 dü
bugün 36,4 ne işşşşşş
ben geldim canlar nasılsınız
ben dün akşam dk a gittim dk um nöbetciymiş dün bugünde yokmuş
onun için ben dün gidip gördüm bebeğimi
kızlar kalbi pıt pıt atıyordu şahsen pek net göremedim ama dk canlanmış oluşmuş artık korkma dedi:))
3 hafta sonra tekrar çağırdı beni
hoşbulduk nurayım ve fakem
evet ya gördüm en sonunda içimde olduğunu bilmek güzelmiş
ya nuray bişey diyecem
sen hamile kalınca sağ tarafınmı yoksa sol tarafınmı ağrıdı yani kasık ağrısı olarak
benim sağ tarafım da ağrı var bana erkek diyorlar acaba ne kadar doğru:)))
ya evet doğru aman zaten kız olsa bile dünyalar benim olur vallah hem kız bebekleri ben daha çok severimcanım inş hakınızda hayırlısı olurrrrrrrrrrrrrrr
kız neşe seni çok erken ayartmışlarrrrr hemen cinsiyet
sen boşver cinsiyetini diyenleride boşver içindeküçük bebek var
hicranım sanada hayırlı cumalar canımŞenizselam kızlarrr hepinize hayırlı cumalarrr nasılsınız bugün Şeniza.s.
kız tuttumu yoksa ne inşallah hayırlısı bakalım umarım ısın düşmez
ya evet doğru aman zaten kız olsa bile dünyalar benim olur vallah hem kız bebekleri ben daha çok severim
işte sölediler ya merak ettim bende:))
hicranım sanada hayırlı cumalar canımŞeniz
ya benim mide çok tuhaf dün kustum şimdi yine bulanıyor,ayakta zor duruyorum aslında:çok üzgünüm:
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh düşmez ya benimde ısım yükseldi sonra düşüşe gitmişti tam adet olacam dedim yükseldi ve aynı gitti ısımŞeniz
evet ya yok inanmadım ya sadece merak etmiştim ben hiç inanırmıyım onlara:dilcikar:uleynnn ilk gunden kız erkek derdine mi düştün
yok kusum boş işler onlar yaa bakma sen kocakarı laflarınaşutarafagitti
valla sana ne diyecegimi bilemiorum ben kusum yaabenneyaptımki
insallah kist filan yoktur ne diyeyim
ne zaman gideceksin cok gec kalma senden haber beklicem haaa
saol bitanem benim
evet cok sukur kirada deiliz.eşimin cevresi cok iş bulmak sorun deil ama düzgün işler değil işte sıkıntı çekeriz rahat etmemiz icin eşimin cok yorulması gerekir kalıcı olmaz vs vs..en azından acıkta kalmamıs olacak ona da şükür
su kriz ortamında ve dogum arefesinde iş sececek durumda deiliz zaten
ama bugun konusacagı yer daha saglam
yine de belli olmaz tabi nerenin hayırlı olacagı
Allah hakkımızda hayırlısını versin
evet hicranım ya süperihadi gözün aydın kal atışını gördün demek öylemi meleğinin hadi hayrıslısı sana el salladığı günleride gör inşallahh
kız seninki kızzzzzzz minik bi prenses geliyorrr banada erkek diyorlardı sağ tarafta olunca erkekmiş diye bence hurafe benimki kız bak oda sağdan sağdan geldi :roflol: ama şimdi bana soldan soldan geliyorlar
aaa ultrason yanılması derkennnn aralık annelerınde bır arkadasın bebek 4200gram gozuktugu ıcın sezeryan olmus
ama bebek 3700 cıkmıs
normal dogum istiodu kendisi bosu bosuna sezeryan olmus oldu
ulen benim bebiş de 2500gozukurken 2000 olmasın sakınsırnaşık şey
tam bir kedi yavrusu:teselli:
evet ya yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama ne yersem sanki bideme oturuyor:çok üzgünüm:ayyy kusmaya mı basladın vah vah inceciksin zaten
yemene icmene dikkat et kusum erir gidersin vallahhh:icecream:
aaa ultrason yanılması derkennnn aralık annelerınde bır arkadasın bebek 4200gram gozuktugu ıcın sezeryan olmus
ama bebek 3700 cıkmıs
normal dogum istiodu kendisi bosu bosuna sezeryan olmus oldu
ulen benim bebiş de 2500gozukurken 2000 olmasın sakınsırnaşık şey
tam bir kedi yavrusu:teselli:
birsenin randevu iptal olmadı mı yaa ben oyle anladım
latif program gezceeemiş yaa:roflol:
gitti mi yoksa kızzz cok merak ettim simcikkk
kızlar benim midem vallah çok fena oldu ben kaçıyorum kızmayın lütfen hasta gibiyim ya([/QUO
aaaaaaaaa allah kolaylık versin bacım hadi bakalım sende girdin kusanların arasına birsen çıkıyo yavaş yavaş sen giriyon bulantılara:1no2::1no2::1no2:
1.5 2 ay sabredecen artık böööööğğğğ bööööööğğğkaydirigubbakcemile3
selam herkese ciciler
birsenin randevusu 1.30 alınmıştı öyle demişti
sabahda başı dönüyodu şimdiye gitmesi lazımdı belki gitmiştir uyuya kalmışsa hber veremeden kaçmıitır
nuniş gerçekten ultrasonlarda çok geğişikliler oluyo
bi doktorunki öbürünü tutmuyo
ama sen kendi doktorunun kafa ölçüsünü göz önüne albence çünkü 2.500 kilo olan bebeğin kafası anca 35 falandır diğer doktorun dediği bana fazla geldi
benim doktorum kızımı dğru ölçmüştü kafasını değil kilosunu
ama bi nöbetçi doktor başka hastane 3.600 dedi bende çok şaşırmıştım sonra kendi haastanemizde aynı gün doğum yaptım 3.120 doğdu kendi doktorumun dediği çıktı
benim kız kardeşim 6 aylık doğum yaptı anlatmıştım hani zilli kızımız olmuştu doğum yapacağı gün 900 gr gibi doğacak dediler sancı için iğne vurdular akşam üstü doğuma girdi kardeşim ve 520 gr doğdu düşünün artık cerrahpaşada doğum yaptı tıp fakultresi hastanesi orası bide
aayyyy 380 gr fark prematüre bebek için çok önemli bir rakkam
ne oldu yaşıyormu bebek
çok küçük doğmuş anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?