Aysonu Kizlari 2008

nuray bende zayıfladım diyemi acep 25 günde bir 15 gün adet oluyom:uhm:ters etkimi yapıyo acepşutarafagitti

AY EVET YA BANA DR DEMİŞTİ 3-5 KİLO VER DİYE AMA NERDE BENDE BU GIRTLAK VARKEN BİRAZ ZOR VALLA.

esra ,aslin(bu arda adın ne)
o zaman sizin ikiz doğurma şansınız çok ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaa

evt arkadaşlar bende aranıza yeni katılmama ragmen size o kadar çok alıştım ki.iyiki sizlerle tanışmışım. :1hug: yalnız sizin msjlarınıza yetişemiyorum

ya gerçi 5 kilo verdim ama zayıf değilim idealim şu an
1.64 boya 55 kilo
dengeli beslenmeyede dikkat ediyorum
KIZ SEN BENİ GÖRMÜYON MU GÖRÜNMEZ Mİ OLDUM NE:1ninca:
cnm anca yazıyom
hem okuyom hem yazıyomsırnaşık şey

evt arkadaşlar bende aranıza yeni katılmama ragmen size o kadar çok alıştım ki.iyiki sizlerle tanışmışım. :1hug:

CANIM EVET BURADA O KADAR GÜZEL PAYLAŞIMLAR DOSTLUKLAR OLUYOR Kİ.YANİ HİÇ KİMSEYE ANALATAMADIĞIMIZ SORUNLARIMIZI BURADAN DERTLEŞİP RAHATLIYABİLİYORUZ.BURDA HERKEZİ ÇOK SEVİYORUM..........:asigim:

yalnız asliiii ile aslin i birbirinden ayırmamız lazım
esra nın ikizi adın ne bakem senin
bence aslı ama

CANIM EVET BURADA O KADAR GÜZEL PAYLAŞIMLAR DOSTLUKLAR OLUYOR Kİ.YANİ HİÇ KİMSEYE ANALATAMADIĞIMIZ SORUNLARIMIZI BURADAN DERTLEŞİP RAHATLIYABİLİYORUZ.BURDA HERKEZİ ÇOK SEVİYORUM..........:asigim:

peki arkadaşlar sizlerde hepiniz istdamısınız görüşüyormusunuz.birbirinizin isimlerinizi biliyormusunuz yoksa herzaman rumuzlarınızla mı hitap ediyorsunuz.bide sizi arkadaş listeme nasıl ekleyebilirim tabi ekleyebilirmiyim. :1rolleyes:
benim adım aslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…