cnm dırım annesi için temizlikci bayan ayarlamaya gitti
işi bitince eve gidicek girecek netea.s
dirim kilo verirse kendiliginden hamile kalacak ben buna inaniyorum
emin olunki kilo cok cok etkiliyorrr hamile kalmayi...kilo aldikca yumurtlama duzeniniz dolayisyla adet duzeni bozuluyor.kendimden de biliyorum kilo aldikca adet dongum uzuyor.zaten ilk hamile kaldigimda sonradan dusununce hatirladim periform diye bitkisel bir karisim var aktarlarda satiliyor ne yersen ye ustune bir paket o tozdan yutuyorsun suyla beraber.onu icerek epey zayiflamistim ve tesadufmu bilmem o ay hamile kalmistim bena.s yani onun bebege zarari olur mu bilemem ama yani demek istedigim kilo vermek gercekten ise yariyor pko yu bile gecirebiliyormusssss
miracım ikizimi gördünmü sayfamıza katıldı oda aslin yaaa:dance:
dirim kilo verirse kendiliginden hamile kalacak ben buna inaniyorum
emin olunki kilo cok cok etkiliyorrr hamile kalmayi...kilo aldikca yumurtlama duzeniniz dolayisyla adet duzeni bozuluyor.kendimden de biliyorum kilo aldikca adet dongum uzuyor.zaten ilk hamile kaldigimda sonradan dusununce hatirladim periform diye bitkisel bir karisim var aktarlarda satiliyor ne yersen ye ustune bir paket o tozdan yutuyorsun suyla beraber.onu icerek epey zayiflamistim ve tesadufmu bilmem o ay hamile kalmistim bena.s yani onun bebege zarari olur mu bilemem ama yani demek istedigim kilo vermek gercekten ise yariyor pko yu bile gecirebiliyormusssss
ben kayboldum sanırım esraaaaaaa
esra ,aslin(bu arda adın ne)
o zaman sizin ikiz doğurma şansınız çok ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm sesi gayet iyiydi telde.güçlü bir kız o yaaaa hayran kalıyo insana.sMiracimm Canim Nasilsin Dirimcima çok üzüldüm Ya Gelsede Azicik Konuşsak.
Cinekoloğum Pisikoloğum O Kadar Yaşlimisin Kiz Anne Demicem ABLACIĞIMMMM
ya gerçi 5 kilo verdim ama zayıf değilim idealim şu an:uhm:
valla ne bilem miracık onu bilmiyorum ama iyi beslenmiyorsan mutlaka etkisi olmusturrr netten sordugum dr ole demişti adet düzenli olması için dengeli beslenme düzenli uyku spor stressiz yaşam gerekli demiştiiiiiiiiii fisfisfis
cnm anca yazıyomKIZ SEN BENİ GÖRMÜYON MU GÖRÜNMEZ Mİ OLDUM NE:1ninca:
evt arkadaşlar bende aranıza yeni katılmama ragmen size o kadar çok alıştım ki.iyiki sizlerle tanışmışım. :1hug:
esra ,aslin(bu arda adın ne)
o zaman sizin ikiz doğurma şansınız çok ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayşeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin kayboldun yaptınmı resmi
CANIM EVET BURADA O KADAR GÜZEL PAYLAŞIMLAR DOSTLUKLAR OLUYOR Kİ.YANİ HİÇ KİMSEYE ANALATAMADIĞIMIZ SORUNLARIMIZI BURADAN DERTLEŞİP RAHATLIYABİLİYORUZ.BURDA HERKEZİ ÇOK SEVİYORUM..........:asigim:
esmacım 3-5 kilo vermek bişi deilki canım rejim yapmadan sadece yediklerini azaltarak bile verilir o daha fazlası varsa o zaman zor iştea.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?