Aysonu Kizlari 2008

kız doğuruyormusun nediir amanın maşallah telaşlı değilsin dr una sorsana

şekercimm bel agrısı belirtisi güzelim benim bir hafta önceden başlamıştı hadi hayırlısı. bizim kızz geliyor annesi kaydirigubbakcemile2

kızlar ben çıkıyorum az sonra tekrar gelirim namaz kılacağım
bide çorba yapayım aç aç ders veremem bugün özel ders verdiğim öğrencim gelecekkk

ahhh kızlar yaa annem beni öldürdü gülmekden yaaaa komaya girdim valla zamnımız olsa doğurcam yaa ....

kafam geçe gibi aytunç bey yıkayacak beni inş...bugün yarın doktora gidecez bakimmm neler diyecek
halamın gelinin kızı olacakmışş hahahaaa

selam canım hg nasılsın
senin nasıl gecti bayram tatilihihoyyyt

hoşbulduk canım.valla bayram biraz telaşlı geçti.ben pek et işini sevmiyorum o yüzden zordu.neyseki annem yanımdaydı da eşimle onu geçirdim et işinin başına:jeyyar:
senin nasıldı?bebişimiz nasıl bakıyım bugün

hoşgeldin esencim.seninde bi kızın olcakmış maşallah çok sevindim.kızlarımızın sayısı artıyor valla dengeyi kurmak lazım.bende bi oğluş doğurayım barii:)))

annemi çok üzmeyeyim bugünlerde diyodur:CüvCüv:
şimdi kaç haftalık oldu canım,yarın randevunuz var herhalde inşallah güsel güsel geçera.s.

hoşgeldin esencim.seninde bi kızın olcakmış maşallah çok sevindim.kızlarımızın sayısı artıyor valla dengeyi kurmak lazım.bende bi oğluş doğurayım barii:)))

he yaw bu kadar kıza erkek çocukta lazım hehehe
inşallah canım Allah gönlüne göre versin

nuraycım çıktın galiba ama sana bi sorum olacaktı.ben bu ay ganophen kullandım ya.ayın 8inde bayramın ilk günü doktora gittim yumurtaların gelişimini takip edecekti.o gün benim son adetimden itibaren 12.günümdü.doktor yumurtan çatlamış dedi.bide çatlamayan bi yumurta daha gözüküyodu.ama benim o gün veya daha öncesinde hani şu gelen akıntı hiç gelmemişti.daha sonra işte 14 ve 15.günümde oldukça çok miktarda o beyaz akıntıdan geldi.acaba doktor yanlış mı gördüde çatlamış dedi aklıma takıldı.bi de not aldırırken ovulasyon "?" dedi ve benden bu pztsi içiin progesteron testi istedi.ama o gün 21.gün olmuyo acaba bekleyip testi tam 21. günümde mi yaptırsam?

umarım karışık anlatmamışımdır:))

kızzz esennnnnn kızınmı olacakkkkk gözün aydınn usus yıkanmadım cnm
arkadaşımla tlf da konuşuyordum birini arıyoruz evlenmesi için onu konuşuyordukk

evet kız canım adını bile bulduk sudem olacak babası koydu
darısı başına inşallah

ohhh maşşallahh ismi çok güselllllllllllll

bizimde bir kız biri erkek olursa adları elif -----ömer olacak
iki kızsa elif --------naz
iki erkekse ömer -------ali

ismiyle yaşasın inşallah
dırım yarın belki sende öğrenirsin hayırlısıyla cinsiyetlerinia.s.

yok kuşum yaa minnoş bunlar göstermiyolar
3 lüde görecez bide ben dombiliyim yaa göbişdeki yağdan göremiyormuş
morelimi bozduu zatii

ilahi valla sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün canım ya:roflol:
yağdan olduğunu zannetniyorum ben.valla bazen görülenler de yanlış çıkabiliyor.bi tanıdığımıza baya uzun bi müddet kız dediler sonra dünya tatlısı bi oğlanları oldugamyoncuiremsu
bu arada benim eşimde elif ismini çok seviyorkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…