Aysonu Kizlari 2008

kolay gelsin tatoscum
esim de is icin gorusmeye gitti aksama gelir artik yalnizim bugun
hadi hayırlı haberlerle gelir inşallah nuraycım.
aman ha eşin yokken sakın bi işe kalkışma, yanlız olduğun zamanlarda sürekli yat, telefonunu da sürekli yanında bulundur!
öğretmen gibi konuştum vallaa.s

selam kızlarr nasılsınız ben yine migrenle boğuşuyorum şu meretten kurtulmştum hamileyken ne güzel bidaha mı hamiş kalsam ne:roflol::roflol::roflol: şaka bir yana başıma bir tavsiye üzerine kolonyalı ve karabiberli pamuk bağladım yatıcam şimdi bakiim size dedim umarım herkes iyidir bana gelince inşallah bu ağrı geçer yoksa bu akşamda acile taşınacaz galibasenağlama

cnm çokkk çokkk geçmiş olsun yaaa allah şifanı versin yaaaaaa inş. kurtulursun cnm yaaa Şeniz:1hug:

kızlar yoksunuzzzzzzzzzzzz yawwwww p.tesi tam kadro burada olunnn heeeee nuriş sende doğur bacım yaaaaaa

slm kızlarrr benim baş ağrısı hafifledi geçiyor gibi o ilk ağrı gitti
nuray yaaa en az senin kadar heyecanlıyım valla nasıl olcak doğum kolaymı olcak kız nasıl bişii olcakk ay resmini görmek için abırsızlanıyorum valla kız bizi habersiz bırakma belli olunca sezeryan günü

kızlar selam bugün gelirim demiştim ama gelemedim ailevi sorunlarla uğraştık şimdi de uyuycam çok kafam şişti yarın burdayım inşallah görüşürüz
öptüm hepinizi

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakimmm ben kalktım kahvaltımı yaptımm annem burada ama bugün gidecek kocişim evde salı günüde o gidiyor seyhate kalacağım yanlız

herkese günaydın şekerler
aranıza yeniden döndüğüm için çok mutluyum
aslıcım
birsencim nasılsınız datlularım
ohhhh beee içim rahatladı evimi temizledim ama canım çıktı kocişde yardım etti
valla ev temiz olunca içim rahatlıyo
birsen kanaman varmı kuşum

hoşgeldin cnm güle güle kirlensin evin evle uğraşmak zor cnm
kanamam yok cnm allaha şükür yarın kontrole gidecez
minnoşlarımı görecez

hoşgeldin cnm güle güle kirlensin evin evle uğraşmak zor cnm
kanamam yok cnm allaha şükür yarın kontrole gidecez
minnoşlarımı görecez

evet 2 gün sonra kirlenecek zaten ev
iyi olduğuna sevindim hayırlısıyla bi doğursan şu bebişleri
cinsiyrtleri hala belli değil galiba pek oynakmışlar okuduğum kadarıyla
ben sana okadar oynama demiştim bebişleride kendine benzeteceksin bak oynak oldular
hihoyyythihoyyyt:roflol::roflol:
ay sağlıkla dsoğsunlarda istedikleri kadar oynak olsunlar

evet cnm oynaklar cnm aman oynasın kuzularımmmm iyi olsunlarda annemler var o yüzden çok adapte olup yazamıyorum

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr ohoooo millet uyanmış gülüşüyor bileeee

günaydın cnm nasılsınnn

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr ohoooo millet uyanmış gülüşüyor bileeee

günaydın bacım
valla ben bundan sonra erken kalkmaya başlayacam becerebilirsem tabi
buraları epeydir neşeli değil bayramdan önce baya şenlik vardı
olsun yavaş yavaş eski neşemizi alırız evelallaha.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…