Aysonu Kizlari 2008

yok canım önüme ne gelse yiyiyorum var ya geleni yiyiyorum kaçan kurtuluyor:roflol::roflol:
matematik dersi veriyorum kuşum

ohh matamatik öğretmenimisin .........
dimek ekşimiyor heeeeee çok şanslısın yaaaaaa

dırım ne bulursan yiyon ondan ekşiyo senin miden demedi demenaniknanik:dance::roflol:

yaaaaaaaaa öle değilll valla kuşum abur cubur yemiyorummm

kuşum çok yemiyoeum ama bu vitaminlerde midemi yakıyor ve dediğin gibi yattığımdan ekşiyor iştee başından beri geçmediki kuşum yaaaaaa

nolmus canım yaa hayırdır neden canı sıkkın onun
en guzel gunleri olmalıydı bunlar yaaa
gecen konustugumuzda da pek keyfi yoktu kızın yaaa

kuşum kaynanası ve görümcesi katmış ortalığı
neymiş bebeğe beşiktaş zıbını giydiirilcekmiş yuıhhh dedim yaaaaaa ben 5 ay oluyorum çöp almadım şimdiden derdine düşmüşler
neyse neşe olmaz demiş bizimkilerde fenerbahçe ister demiş
allahım neler demişler görümcesi neşeye çarpık bacaklı kısa böylu demiş tabi bu lafları bi konu içinde geçirmiş ......kocasıda arada kalıyor neşede ağlamış bütün gün şimdi dışarı çıkacaklardı

yaaaaa ben böle olmayacaktım hiçroşla gidecektik neşeye kaynanasınıda çağracaktık bi güsel laflarımızla dövecektik...demiyolarda bu kız sağlıcakla hayırlısı ile dolğursun..,üçbuçuksenede gelmiş bu bebek .........dedim doktor dediki bana yatcak dinleceksin stres yasak dedi de dedim gitme dedim ama tlfla yetişiyolar kıza yaaaa

cnm kocasının yanında yapmıyolarmışki neşede yüzleştir diyormuş sen sinirlenirsin diyormuş..........
kuşum hemen yatmıyorum oturuyorum ama ekşiyecekse ekşiyor yağsız kaşar tost ekmeği oda yağsız tost yiyorum sabah uyanıncada ekşime var asit üretiyor resmen kuşum....

kızlar ben çıkıyorum kociş geliyormuş kalkayımda sofrayı hazırlayam
yine görüşürüz

güle güleeeeee canımmmmmm

yarın minoşşları görecem babam 4 çift spor ayakkabı almışş ikitane ev ayakkabısı almış
çok güsel battaniyeler alt açma zımbırtısı havlusu kıyafetler ağız mendilleri
ama kıyafetler 1-2 yaş hahahaha küçük biz alacaz

iyi akşamlar kızlar bendede moral sıfır şu kızın çiş eğitimi beni deli etti
olmuyor olmuyor15 dakikada bir oturtuyorum yapmıyor bi bakmışım donuna yapmış
ortalıkta ne pantolon kaldı ne bişe ne giydireceğimi şaşırdım
artık gece kaldıracam tuvalete belki anlar yapmaması gerektiğini
gece bez bağlıyordum artık bağlamıycam gecede saat başı kaldıracam bakalım ne olacak
ne güzel yapıyordu başta yaaaa kızıma nazar değdi
benden size tavsiye sakın çocuklarınızı tuvalet eğitimi sırasında kalabalık ortama getirmeyin nazar değiyor sonra benim gibi uğraşırsınız

cnm çiş alıştırma donları var onu giydir içi böle eski bezleme muşambası varya ondan dışı havlu

annem benim çocuklara almış:roflol:

cnm çiş alıştırma donları var onu giydir içi böle eski bezleme muşambası varya ondan dışı havlu

annem benim çocuklara almış:roflol:

var benim onlardan 6 tane sorun kıyafet değilki sorun öğrenememesi
benim kız büyüdü artık olmuyo en büyüğünüde aldım çıkarıp giydirmek çok zoryeterince elastik değil
am gece kaldırırsam anlar baştada öyle yapmıştım öğrenmişti benim için biraz zor olacak ama yapacak başka bişey yok katlanacaz
bişey değil bana çekerse yandım ben 11 yaşına kadar yatağa işemişim :roflol::roflol:
vay halime ozaman

fake ne işin var bu saatte orda uykumu tutmadı
valla ben tam 1 saat 45 dakikadır kızı uyutmaya çalıştım inanabiliyoprmusun 1 saat 45 dakika ayağımda salladım iflahım kesildi başıma ağrılar girdi o kadar eziyetliki çocuk büyütmek ama yinede ben ikinciyi istiyorum allahım bana sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…