günaydın canlarım. geçmiş bayramınız mübarek olsun kıslaaaaaar. kusura bakmayın bizde internet yok bayram tatilide uzun sürdü biraz. birsen kuşum meleklerimizimi görmeye gidecen sen. yesin onları teyzeleri. bugün gösterirler artıkın herhal kendülerünü. banada dua et bitanem. hepinizi çok seviyoruuuuuuuuuuuum
günaydın cnm evet bayram tatili cnm bizim bayramımız üzücü geçti hastanede yattım
o yüzden bu kontrol bbeklerin cinsiyetlerini görmeyiz büyük ihtimalle
31 aralıkda üçlü teste gösterir inş...kendilerini
canım benim geçmiş olsun. hayırdır niye hastanede geçirdin. bi sorun yok değilmi canım. sen nasılsın şimdi bebişler nasıl? iyisiniz değilmi canım. hayırlısıyla şu 9 ay bitseydi canım yaa. sağ salim doğsalardı. çok üzüldüm canım yaaa.
cnm kanamam oldu arife gecesinden önce çok fazlaydı sonra hastaneye gittik muayneler vs.bişey yok rahimdede sorun yok kesler suları herşey iyi bebeklerin eşi rahime yaklaşmış ondan oluyormuş bu 5 aya kadar sürebilirde 5 ayda eşleride bebeklerle yukarı çıkacakmış cnm o zaman durdu durdu dedi durmazsa 9 ay sğrebilir dedi ama kanamam durdu ..şimdi sürekli yatıyorum kayınvalideme geldim artık 9 aya kadar burada olacaz sanırım ......hayırlsıı ile doğsalar valla bişey istemiyorum
allahım korusun canım. çok şükür 5 aylık oldular. Iyi kanama durmuş. Gelmezde bir daha inşallah. Kasma kendini sinirlenme tamammı canım. Bu arada neşeyle ilgili yazdıklarını okudum delirdim. Ne biçim insanlar yaa. Allahım onlara akıl fikir versin. Kıza birşey olacak allah korusun. Sanki çocuk doğduda formaya kaldı. Almasınlar bişey kendilerinin olsun. Kendi çocuklarına giydirsin formayı görümcesi. Bir benimkiler iki onunkiler. Hep aynılar gereksiz gereksiz konuşmalar. Insanı çileden çıkarıyorlar
günaydın kızlarrrr sabah sabah pek bir keyifli uyandım aman maşallah
birsencim bebekleri görreceksin bugün oh ne güzel mutluluk hadi bakalım
bende yarın göreceğim inşallah
herkese günaydın kızlarrr özledim sizleri umarım bugün herkes toplanır buraya birsoş kız sen bugün dr gidecekmiydin böcükleri görmeye
nurayyy nasılsın bacım inşallah iyisindirr ay sayılı gün kaldı yeğenimizi görmeye değilmi kız nezaman belli olmadı mı daha keşke yakın olsaydık gelirdik doğuma yanına
slm kızlar nasılsınız papatya başının ağrısı geçtimi
birsen iyisin sanırım çok korkuttun ama sonuç iyi çok şükür
demek bebekleri görmeye gidicen kız ultrason fotolarını getirde bakalım
herkese günaydın kızlarrr özledim sizleri umarım bugün herkes toplanır buraya birsoş kız sen bugün dr gidecekmiydin böcükleri görmeye
nurayyy nasılsın bacım inşallah iyisindirr ay sayılı gün kaldı yeğenimizi görmeye değilmi kız nezaman belli olmadı mı daha keşke yakın olsaydık gelirdik doğuma yanına
geçti canım saol migren işte nezaman geleceği belli olmuyor ilaç aldım bide şu karabiberli kolonyalı pamuk olayını yaptım sanırım işe yaradı acillik olmadım çok şükürr doktora da gidemedim bayram girdi araya gidip ilaçlarımı falan alıcam bide muayene olucam bakalım ne dicek dr
aynen bende merak ediyorum şu yaramazları:roflol:
yarın minoşşları görecem babam 4 çift spor ayakkabı almışş ikitane ev ayakkabısı almış
çok güsel battaniyeler alt açma zımbırtısı havlusu kıyafetler ağız mendilleri
ama kıyafetler 1-2 yaş hahahaha küçük biz alacaz
ya canım çocuk umurlarında değil bunların. Dertleri inat ve sinir yapmak. Mutlu olduklarınıda sanmıyorum. Inanmıyorumda. Papatyam günaydın canım. Sende şaka maka büyüttün maşallah kızımızı. Esen güzel uyanmana sevindim demekki günün güzel geçecek demek kızın olacak. Allahım size bağışlasın canım. Hadi bakalım sende öğren birsenciğim. Hayırlısıyla. Nurişim ne oldu kızzz bayramda aklım onda kaldı acaba doğurdumu diye. Demekki doğurmamış. Ne zaman acaba. Sağ salim olsa bitseydi hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?