günaydın bacım bizler iyiyik nuraydan şimdilik haber yok sen nasılsın
senin kızın maşallahı var yaa o ne tatlı şey maşallah barekallahhh
CNM GİDECEM SAAT 11.30 RANDEVUM :CüvCüv:
BUGECE RÜYAMDA BİR KADINA KARNIMI ELLETİYORDUM BAK HAREKET EDİYOLAR DİYE KADINDA EVET EDİYOR DİYORDU kaydirigubbakcemile3AÇ TAVUK GİBİYİM
canım karabiberli kolonya ne. bendede var migren. bende yapayım banada söyle yaaaa
çok şükür iyiyim canım nolsun işte migren arada vuruyor bana bide sırt ağrıları var ama onları fizik tedaviye girmeden geçiremiyecez sanırım onada nasıl gidicem eşim sağa sola koştutuyor işleri yüzünden bayramda araya girdi tabii çarşamba kızımın kotrolü var benimde doğumdan sonra 2.kontrolüm var bakalım dr ne diyecek
ne güzel artık maşallah kıpırtıları da hissediyorsun yavaş yavaş hele 5 ay bitsin sen göreceksin nasıl tekmeleyecekler seniiii çok hoş valla oturuyorsun karşındaki insan karnının oynamasını seyrediyor çok hoştu valla kızkardeşim birgün ablaaaaaaaa karnın oynuyor dediii çığlık atarak ben alışmıştım ya ne gülmüştüm ona o zavallaım 6.ayda doğum yapmıştı ya pek fazla oynamamıştı yeğenim suyu az olduğundan sadece 2 defa hissetmişti vurduğunu kızının
hicroş sen normalmi yaptın doğumları yoksa sezeryanmı nasıl geçti doğumun CADIARZU
günaydın kızlar
erken kalkmaya çalışacam dedimiştim yaaa bakın 10 da kalktım gece 3 yatmıyorum artık 1 de yattım
sanırım başaracağım uyku düzenime ayar çekmem lazım
kız birsen ne güzel bebişlerini göreceksin bugün biraz sakin olsalar bari
kızlar çok açım ben kahvaltı yapacağım gelirim yinee
birsencim gelmezsem inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım
sezeryan oldu benimki canım ilk kızımı normal yapmıştım baya kötü geçmişti ama tamamen dr hatası yüzünden kötü geçirmiştim ben yine normal istiyordum fakat 1 yıl önce bel fıtığından ameliyat olmuştum mikrodiskektomi yapılmıştı fakat 3 tane daha fıtığım vardı riske atmak istemediler bide aşılam ile olmuştu ya benimki bide ondan risk almak istemediler mecbur kaldım ben yani sezeryana sezeryan kolay oluyor hemen alıyorsun bebişini uyuyup uyanıyorsun ama sonrası feciydi ilk 1 3 gün çok fenaydım ben arı kesicilerle idare ediyordum sonra 1 hafya daha ağrım oldu ama ağrı kesiciler sağolsun pek fazla anlayamadım sonrasını e iyiyim çok şükür ama şimdi bile biraz üşütünce sancım oluyor bu böle devam edermiş diyorlar ömür boyu nasıl olcak bilmiyorum ama yorunca falan kendimi gene ağrım oluyor daha 3.aya giricez bakalı belki sonraları daha iyi olurum 3 ay dolunca spora başlayabilirsin demişti dr belki spora başlayınca daha iyi olur hamlaştı vücut malum
evet cnm yaa hissediyorum ben ama çok arada oluyor
böle karnımın içinde kımıl kımıl bişey oluyor gerçekten 5 ay bitince ölemi oluyor valla aytunç çok çokkkk merak ediyorrrr elleri kafası karnımda her tuvalete gidişimizde gelin diyor karnımı görüyorya
yaa hiçroş erken ama bana mağza söle yaa beşik dolap için netten bakem gidip beğenemezsem
oynaklar teyzsesi oynasın minnoşlarım
sağol cnm şimdi kalkacam bende giyineyim bugün kasık ağrım var off bu ağrılar beni korkutuyor yaa
günaydınn güzel hanımlarr.
dırımcımm ne güzel bugün minnoşlarımızı göreceksinn.
esencimm sende inşllah yarın hayırlısı ile göreceksin ne güzel yaa.
neşeninn kayınvalidesigillere bende yuh diyorum artık pes dogrusu kız ne hakla üzerler yaa anlamıyorum.
nuraycımm eşinin işi tekra hayırlı olsun güzelimm. bebiş nasibiyle geliyor. ohh ne güzel eşin dogumunda dogumdan sonra yanında olacak çok iyi.bence sen bugün yarın dogum yapacaksın gibi geliyor hadi hayırlısı.
hicrancım çok geçmiş olsun güzelim daha iyiymişsin sevindim buna.
krispicim sen nasılsın kızın nasıl.
s&u canım sende iyisindir inşllah.
ususcum sende iyisindir inşllah.
kızlarrr dilekten haber varmı hiç görünmüyor artık.
sağol canım çok şükür. sen nasılsın canımcığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?