Aysonu Kizlari 2008

yok canım nerden olsunnnn
ama hanı en azından 2 kızım olabilir belki o zaman da koyabilirdim mennnnn:çok üzgünüm:

CANIM BENİM RABBİM GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH.İKİZLERİN OLSUN ÜÇÜZLERİN BEŞİZLERİN HEPSİDE SAĞLIKLI VE HAYIRLI OLSUNLAR İNŞALLAH. RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMMİİİNNNNN:1hug:

elif bu esra dan şikayetciyim
ben taaaaa denizliden kalkıp ist geliyom
buluşucaz kızlarla
senin bu gardeşin gelmiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kusura bakma daha alısamadım sıteye yazılanları takıp edemıyorum
hamılelıgım kanamyla basladı ole de devam ettı ndn yok 55 gun boyunca yattım fakat allah kısmet etmedı
sonra ogrendıkkı eger dogsaymıs ozurlu olucakmıs kromozn eksıklıgı varmıs en azından bıraz rahatladık hayırlısı herseyın

elif bu esra dan şikayetciyim
ben taaaaa denizliden kalkıp ist geliyom
buluşucaz kızlarla
senin bu gardeşin gelmiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ama miracım neden böyle yapıyosunki ben çok istiyom gelmek valla kardeşim şuan bimiyo ona bahsedeyim oda otarafta oturuyo belki ayarlarsa arabayı alır gelir o bende ayarlamaya çalışıcam artık

o zaman hamile kalmadan önce muhakkak genetik tanı yaptır
kan veriyon kocanla bakıyo onlaaaaaaaaa.s
canımmm boyutuu büyük dioooo kesiyom biçiom olmuooo yaaa... az küçülttümm suanda yüklüyoo 5 tane yşil çizgi dolduu dahaaa
beceriksiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzklava:
bayılıyorum senin şu mantıklı yaklaşımlarınaaajeyyarjeyyarjeyyar

e bence deeeeee:hooray:
herhalde kızım
ısı ölç,ovulasyon,yataktan kalkma aykları dik,onu bunu yeeeee,gün aşırı kendini heba et,hamile kal,onca ilaç iç yediğine dikkat et,sonra çatır çatır doğur
ismini o koysunnnnnnnn
geçcen onu kızımKötü Kazen

kardeşşşşşşşşşşşşş 2 şubatta bakırköyde buluşma var onu diyo mira git valla bende gelmeye çalışcam sedat bu dr işini atlatalım eğer herşey yolundaysa gidersin dedi ama bakıcaz artık

gelmez o banada gelmıyor zaten
ne zaman kısmetse ıst gelıs:uhm:

27 sinde geliyom da
2 şubatta bakırköyde buluşuyoz kızlarla
senin bu tembel teneke kardeşin gelmiyooooo
bahaneside enişten
oda allah bilir mülayim adamdır haaaa
sen nerde oturuyon sen gel kuzum
çatlasın buda:icecream:

şimdikten kıskandım ama kardeş sen gel beni al valla yokya gelcem ben gelcem

ay basında kontrolum var sanırım yapalıacak tşkrler ilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…