Aysonu Kizlari 2008

aboooooooo kız senin şimdi diğer bebek kız olursa oda patlatır bitane :roflol:

olabilirde ama sanmam ben zaten hamile kalmazken bana açmış tlf günüm geçti herlade bişeyler var dedi...test yapacam dedi....

ben ne kadar ağladım öteki eltime dedim ,oda sana bunumu diyor dedi....:1shok:
çok kıskanç yaaaaaaa ben aytunçdan bişey istesem su vs.hemen oda kocasından ister

ya banane ya benimki de oynasın yafffff
,ben neden hissetmiyorum yaaa yerimi çok geniş nedirrr

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüdelikafaduldennaniknaniklaelaelaelaelaedelikafadulden

kızzz iki bebek var yaaa ondan yoksa ben nasıl hissedeyimmsırnaşık şey

aboooooooooooo:1shok:sorunlu bişey şizofrenimi nedir manyak
ona neymiş annenin parasından salağa bak
ayy çok sinir oldum annenin yerinde olsam açardım tlf paylardım manyakmısın sen diyeklava:bu devirde insanın öz annesi bakmıyor beeeee ahhh dünya yalan dünyaaa işte kimine yelek kimine kelek

kıslar ben bu arada hala dayanıyomm test yapmamak için,nuraycım erken didi ya onun sözünü dinliyorum.
ama biliyo musunuz hiç bi belirti yokk:1no2: çok şaşkınım o yüzden.benim 10 gün önceden göğüsler sertleşir kocaman olurlardı ,önceki aylarda yazmıştım ya sızlardı filan.kasıklarıma sancılar batmalar filan girerdi ki ben bunları hep hamişliğe yorardım:roflol:
ama şimdi hiç bi şey hissetmiyorum.sadece bazen geceleri yattığımda böle karnımdan aşağı doğru bi kasılma hissediyorum o kadar.
göğüsler desen play do oyun hamuru gibi:roflol:

kızlar yaaa Allahtan eltim yok yoksa benim dilimde papuç gibidir kesin tartışırdık
bu arada annem ablamla amerikaya gidiyormuş of yaaa belki hayatımda ilk ve son kez doğum yapacam ben annemi istiyorum yaaa
geçengece birsürü ağladım bu yüzden

ahhhh keşke sana desekki şöle kuşum hele bunu diyecek en son kişi benim
ama bak nurişde hamiş kaldığında neşede kaldığında göğüsleri acımadı bacımmdelikafadulden

ya valla iki ucu moklu annene bişey diyemiyorum kadın ne yapsınnn bunlarla sabır versin yaaaaaaaa......

aboooooooooooo annen nereye gidiyor beee ne işi var taaaa amerikalarda hem ilk ve son deme kızz belki doğurdukdan sonra olabülürrr süprizzzzzzzz bişeyy

dimek dilin papuç kader heeee
resimde heç öyle görünmeyodu
demek görüntüye aldırmayacan
annenler neden gidiyo amerikaya
eeee sen annensizmi doğuracan:sm_confused:

valla bende sıkılıyom ama yapacak bişey yok
allahtan burası var yoksa kafayı yerdim herhalde
zaten tam kafayı yemek üzereyken pc geldi ve burayı buldum

krispi kızz sen nasıl buldun burayı benide sadece o yazıdan dolayımı buldun
benim bazı gisli hayranlarım oluyorrr ama ben korkuyom direk muatap olmayadelikafadulden

anaaa ev kaloriferli değilmi eee ufoylamı geçireceksiniz kışı
ama ufolarda iyi ısıtıyorlar zaten hep salonda olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…