cnm çok haklısın evet dediğin gibi olabilirdi ama bazen olsamı olmasamı diyor insan cnm
gelsin benim evime cnm ama gelmiyor......
bak cnm tuvalete gidiyor sifon çekmiyor,lavobaya tükürüyor akıtmıyor...lavoba toz saç kılı içinde yıkanmıyor....bulaşığı çok az su ile yıkıyor bardaklada tabakalrda hep bişey var
hatta tabakların kirleri yapışmış baya bir çamaşır suyunda kalmalı...tuvalete birkere çamaşır suyu dökülmüyor ki iki adam var bu evde.........el havlusu 3 gün kalıyor değişmiyor ıslanınca ben kirliye atarım o peteğe koyup kurutuyor sürekli abdes alan biri düşün...yemekleri çok yağlı yapıyor ve yakıyor....ve kokana kadar asla atmaz 10 gün yer yeditir...tlf annemi arayamam fatura hesabı yapar...işte hava soğuk biz varız diye doğalgaz yakıyor...mecbur eşim çok kızıyor çünkii.........daha yazmayım cnm yorum sana
maşallah kuşumm maşallahhhhbide göbiş yok deyyonnn varya leynnnnnn
ben dombiliyim ondan ölee sen bana ne bakıyonndelikafadulden
amanın daha yazma kız bu ne yaww bari bulaşıkları temiz yıkasın banyo temiz olsu yeter ev o kadar önemli değil ama diğerleri önemli yawww
esen slm, Allah tamamina erdirsin insallah
o ne be, haklisin ozaman sonuna kadar, unut tüm dediklerimi, sen onu kandirmaya calis sana gitme konusunda, baktin olmadi oturt bigün pc basina biz yazalim burdan canim
benim önceden hiç göbüş yoktu safinaz derlerdiii
şimdi herkesin acayibine gidiyorr ama büyüdü tabii daha çok büyümesini istiyorumm
canım ya kusura bakma resim koyacam derken sana merhaba demeyi unuttum
iyiyim canım sen nasılsın
teşekkür ederim bebek için dualarınızı bekliyorum
işte anlatmaya utandım cnm ben burada ama insan yaşadığını biliyor
allahım beni affetsin ama katlanamıyorum allah razıda olsunnnn baktığı için ama yok myfish esenciğim yaniiiiii
namaz abdes alan insan azcık temiz olmalı
sadece konuşma olayı değil yani belkide yağlı yemekten ben kusuyorum
bugünde yemek yemedim meyve yiyorum rahatımm
ben de iyiyim diyeyim iyi olsun, ederim tabi ne demek, sen de dua et ama hamile olmak icin ugrasanlara emi canima.s.
tatoşcuğummm tmm cnm sen oku bakimmmm
anlıyorum güzelim ya bende temizlik konusunda takıntılıyımdır
zor bir durum benim babamın 2. eşi böyleydi yüz havlusuna olmadık yerlerini silerdi tiklendim o zamandan şimdi havlu azıcık ıslansın kirliye atıyorum sinir oluyorum
seni de anlıyoum tatlım inşallah dr un kalk der de evine gidersinn
gerçek adın ne güzelim ben her namazdan sonra bebk için uğraşan arkadalarıma dua ediyorum isim isim sana da ederim tabi ne demen
bölük pörçük okudum canım
anladığım kadarıyla nuray çarşamba yapıcakmış doğumu
bu arada esencim göbişin süper maşşallahh
kızlar ne olur kusura bakmayın canım çok sıkkın bide adetim uyaklaştı bugün yarın adet olmam lazım
bide fakelove ne oldu amma alakasız şeyler yazdım kafam çok karışık eşimde dr a gidelim başlayalım tekkrar tüp bebeğe diyoo ama yine olmazsa diye çok korkuyorum kafam bi dünyaaaaa
hemencik yazayim adim AYLiN, nolur unutma, simdiden tesekkür ederim
nuray çarşaba doğurcak
fakenin en son doktoru git tüp bebeğe demişşş
sizede allah kolaylık versin stres altındayken girme tedaviye derim
tatlım korkunun ecele faydası yok ben temmuzda bi denedim olmadı eylülde hemen 4. denemyi yaptım benimki de 4. de oldu ama hiç vazgeçmedim sen de vazgeçme inşallah vakti gelmiştir denemen de sebep olur bebişin gelir sana sana da dua ederiz tatlım inşallah bi de denemende elini karnına koyup Allahın bir ismi var sürekli onu oku izniyle olur inşallahbölük pörçük okudum canım
anladığım kadarıyla nuray çarşamba yapıcakmış doğumu
bu arada esencim göbişin süper maşşallahh
kızlar ne olur kusura bakmayın canım çok sıkkın bide adetim uyaklaştı bugün yarın adet olmam lazım
bide fakelove ne oldu amma alakasız şeyler yazdım kafam çok karışık eşimde dr a gidelim başlayalım tekkrar tüp bebeğe diyoo ama yine olmazsa diye çok korkuyorum kafam bi dünyaaaaa
aylin ederim tabi tatlım ne demek hakkımızda hayırlısı inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsşn çok aratmasın inşallahhemencik yazayim adim AYLiN, nolur unutma, simdiden tesekkür ederim
aylin cnm allah ummadığın şekilde ummadığın zamanda evlat nasip etsin
tüm tıbbı şaşırtın cnm inş..
fakemede aynısı olsun cnm
esencim sen böyle diyince umutladım valla ne söylemem gerekiiyo öğrenebilirmiyiimmmtatlım korkunun ecele faydası yok ben temmuzda bi denedim olmadı eylülde hemen 4. denemyi yaptım benimki de 4. de oldu ama hiç vazgeçmedim sen de vazgeçme inşallah vakti gelmiştir denemen de sebep olur bebişin gelir sana sana da dua ederiz tatlım inşallah bi de denemende elini karnına koyup Allahın bir ismi var sürekli onu oku izniyle olur inşallah
aylin ederim tabi tatlım ne demek hakkımızda hayırlısı inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsşn çok aratmasın inşallah
güzel dua oldu amin de
yinndelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?