Aysonu Kizlari 2008

o ne be, haklisin ozaman sonuna kadar, unut tüm dediklerimi, sen onu kandirmaya calis sana gitme konusunda, baktin olmadi oturt bigün pc basina biz yazalim burdan canim

amanın daha yazma kız bu ne yaww bari bulaşıkları temiz yıkasın banyo temiz olsu yeter ev o kadar önemli değil ama diğerleri önemli yawww

heee pazardan alınan meyveler vs.de öle bizimki gibi değil....kaç yaşına gelmiş durumu yerinde mal mülk...ama üç kuruş ucuz olsunn diye geç gider kızz kadın küçük tuvaletibi yapıyor çekmiyor sifonu gerek yok başkasıda yapsın su gitmesin...

ki ben anneme bile bağırırım temizlik konusunda ama bu tarafa denmiyor...

ben çok temizlik takıntılıyımdır burada taınyan bilir aslı özellikle
işte bu yüzden oturamıyorumm........mutfağa girmem heryer yapış yapışş
temizlik yapmaz yaptırmaz kadın asla tutmazz..........şakkıdı

o ne be, haklisin ozaman sonuna kadar, unut tüm dediklerimi, sen onu kandirmaya calis sana gitme konusunda, baktin olmadi oturt bigün pc basina biz yazalim burdan canim

işte anlatmaya utandım cnm ben burada ama insan yaşadığını biliyor
allahım beni affetsin ama katlanamıyorum allah razıda olsunnnn baktığı için ama yok myfish esenciğim yaniiiiii
namaz abdes alan insan azcık temiz olmalı
sadece konuşma olayı değil yani belkide yağlı yemekten ben kusuyorum
bugünde yemek yemedim meyve yiyorum rahatımm

canım ya kusura bakma resim koyacam derken sana merhaba demeyi unuttum
iyiyim canım sen nasılsın
teşekkür ederim bebek için dualarınızı bekliyorum

ben de iyiyim diyeyim iyi olsun, ederim tabi ne demek, sen de dua et ama hamile olmak icin ugrasanlara emi canima.s.

anlıyorum güzelim ya bende temizlik konusunda takıntılıyımdır
zor bir durum benim babamın 2. eşi böyleydi yüz havlusuna olmadık yerlerini silerdi tiklendim o zamandan şimdi havlu azıcık ıslansın kirliye atıyorum sinir oluyorum
seni de anlıyoum tatlım inşallah dr un kalk der de evine gidersinn

tatoşcuğummm tmm cnm sen oku bakimmmm

bölük pörçük okudum canım

anladığım kadarıyla nuray çarşamba yapıcakmış doğumu

bu arada esencim göbişin süper maşşallahh

kızlar ne olur kusura bakmayın canım çok sıkkın bide adetim uyaklaştı bugün yarın adet olmam lazım

bide fakelove ne oldu amma alakasız şeyler yazdım kafam çok karışık eşimde dr a gidelim başlayalım tekkrar tüp bebeğe diyoo ama yine olmazsa diye çok korkuyorum kafam bi dünyaaaaa

kalk dese cnm hemen anneme gidecem cnm yaa orda yanlız kalmam
çok ozr çeken bilir yanında oturukende böleydi
ben tik yapmışım çeşmeyi az açardım annemde bulaşık akıtsam çok açmışsam çeşmeyi annem gelirken kapardım annem derdi ne oluyor kızım derdi.......
tlf parası 36 ytl gelmiş oooooooooo ne kadar çok diyor bizee

nuray çarşaba doğurcak
fakenin en son doktoru git tüp bebeğe demişşş
sizede allah kolaylık versin stres altındayken girme tedaviye derim

tatlım korkunun ecele faydası yok ben temmuzda bi denedim olmadı eylülde hemen 4. denemyi yaptım benimki de 4. de oldu ama hiç vazgeçmedim sen de vazgeçme inşallah vakti gelmiştir denemen de sebep olur bebişin gelir sana sana da dua ederiz tatlım inşallah bi de denemende elini karnına koyup Allahın bir ismi var sürekli onu oku izniyle olur inşallah
hemencik yazayim adim AYLiN, nolur unutma, simdiden tesekkür ederim
aylin ederim tabi tatlım ne demek hakkımızda hayırlısı inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsşn çok aratmasın inşallah
güzel dua oldu amin deyinndelikafadulden

aylin cnm allah ummadığın şekilde ummadığın zamanda evlat nasip etsin
tüm tıbbı şaşırtın cnm inş..

fakemede aynısı olsun cnm

amin canim insallah, ben de bu gidisle literatüre giricem sanki, sanki benim ki kadar sorun kimsede yoktur gibime geliyo, kimse ümidini kesmesin, ben bile kesemiyorum, nasil biseyse artik, yenilen pehlivan gürese doymazmis hesabi, menapoza kadar devam edicem, gerci az kaldi ama olsun, herkese bol sans,

esencim sen böyle diyince umutladım valla ne söylemem gerekiiyo öğrenebilirmiyiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…