amin canim insallah, ben de bu gidisle literatüre giricem sanki, sanki benim ki kadar sorun kimsede yoktur gibime geliyo, kimse ümidini kesmesin, ben bile kesemiyorum, nasil biseyse artik, yenilen pehlivan gürese doymazmis hesabi, menapoza kadar devam edicem, gerci az kaldi ama olsun, herkese bol sans,
esencim sen böyle diyince umutladım valla ne söylemem gerekiiyo öğrenebilirmiyiimmm
cnm fake hem genç hem erken menopoz tehtidi var hemn hormonlar tavan yapmış ilaca cvp vermiyor adet olmuyor ve tedavi için maddi güçleri yok
rabbim sağsağlim doğurmayı nasip etsin elime yazacam isimleri unutmayım diye dua edecem
sağ elinin işaret parmağını göbeğine koyup hergün 99 defa ya mübdi okuyacaksın eğer eşinde inanıyorsa böyle şeylere o da yapsın senin göbeğine elini koysun
Dua ederken Allahın isimlerini saymak gerekiyormuş mesela şifa istiyorsan ya şafi diyecekmişsin bu isimde yaratma sıfatıymış ( yamübdi)okuyun
cevşenin içinde hep Allahın isimleri var ve peygamberimize hak tarafından gönderilen bir dua dır cevşen
iyi geceler öpüldünüzz kuşlarrrrrrrr
sağ elinin işaret parmağını göbeğine koyup hergün 99 defa ya mübdi okuyacaksın eğer eşinde inanıyorsa böyle şeylere o da yapsın senin göbeğine elini koysun
Dua ederken Allahın isimlerini saymak gerekiyormuş mesela şifa istiyorsan ya şafi diyecekmişsin bu isimde yaratma sıfatıymış ( yamübdi)okuyun
cevşenin içinde hep Allahın isimleri var ve peygamberimize hak tarafından gönderilen bir dua dır cevşen
dua ettim şimdi yatıyorum tekrar iyi gecelerrrr
kusum ben onceki hastanede yaptrmıstım
didim ya hani gendumu beendirmem lazım diyeee:roflol:
o testler duzgun cıkmazsa sezeryana kabul etmiolar zaten
bana persembe gittigimde demişti kadın bir sorunun olursa pazartesi alırız yoksa carsamba yapalım diye..
yeni birsey deil yani
ama carsambaya kalır bu iş pazartesi olmasına gerek yok
pazartesi yine de eski hastaneye gidek bir dioruz
adam carsamba alırım derse orda yapacagız sanırım..yeni hastane daha lüks ve ilgili ama daha 1 kere gittik tam guven olusmadı tabiki..sonra ters yerde ulasım zor insanlar gelmekte zorlanacak taksi de epey yazıyor..diger hastanedeki dr kaynımı tanıyor son gittigimizde konustuk daha fazla ilgilenmişti bir de cok iyi dr mus askeri hastaneden emekli albay kendisi..
iste bu 2 sebepten dolayı eski yerde de yapabilirim
pazartesi bana nst vermişti gidem gireyim bakalım carsamba alırım derse ona yaptıracaz belki de
heyecan yapacam ama ne bileyim inanamıorum daha şaka gibi geliyor
doguma giderken baya heyecanlanacagm sanırım:CüvCüv:
canım benim yaa hepimiz aynıyız
boyle zamanda bu yolla boyle bir arkadaslık inanılır gibi deil
gercekten cok sanslıyız
ama siz yanyana oldugunuz icin daha sanslısınız
ben sizleri belki de hic goremeyecegimsenağlama
bebek vurunca mutlaka anlarsın
o farklı oluyor cunku dıgerlerınden
oncelerınde yanıldıgını anlıyorsuna.s
benim soyle oldu tam tarif edersem
farzetki suyun icine bişe atmıssın calkalıosun gelip kenara lonk lonk diye carpar ya aynı oyleydi:roflol:
acıklayıcı olmustur umarım hehehedelikafadulden
kıslar ben bu arada hala dayanıyomm test yapmamak için,nuraycım erken didi ya onun sözünü dinliyorum.
Ama biliyo musunuz hiç bi belirti yokk:1no2: çok şaşkınım o yüzden.benim 10 gün önceden göğüsler sertleşir kocaman olurlardı ,önceki aylarda yazmıştım ya sızlardı filan.kasıklarıma sancılar batmalar filan girerdi ki ben bunları hep hamişliğe yorardım:roflol:
Ama şimdi hiç bi şey hissetmiyorum.sadece bazen geceleri yattığımda böle karnımdan aşağı doğru bi kasılma hissediyorum o kadar.
Göğüsler desen play do oyun hamuru gibi:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?