Aysonu Kizlari 2008

cnm evet şaka gibi ben şimdi düşündümde ben sancım olsa anlamam bile yaw kasıklarım ağrıyo normalde ....inş.anlarım delikafaduldenanlamazsam evde doğrurum sırnaşık şey

evet ya şimdi beende berkayın doğumunu hatırladım da rüya gibi
olurmu canım sende düşünsene vevde ikiz doğurduğunu sırnaşık şey

iyi akşamlar güsel bayenleerrr ben geldimm,nasılsınız bakıyım bu akşam
nuraycım büyük ihtimalle okuyamayacaksın ama bütün dualarımız seninle yarın için.inşallah yarın hayırlısıyla sayfamıza( "...mıza" diyorum kusura bakmazsınız inşallah çünkü ben burayı çok benimsedim:)güzel,sağlıklı bir minik prenses daha gelicek .inşallah ayağını sürüyerek gelir de bizler de nasiplenirissssPP amma bencilim ama değil mi
neysen nuraycım şimdiden Allah sağlıkla kurtarsın diyorum ve seni çookkk öpüyorum.

iyi akşamlar ne yapalım iyi olmaya çalışıyoz ben biraz nezle olmuşum boğazlarım yanıyo:bbo:

kız düşüp düşüp geliyon bebişler serseme döndü haa:roflol:

onlar beni sersem ediyor ama kus kus kusmakda çığır açtım beee
doğsunlar ben soracam onlara popolarını ısırcammmm:roflol:

ilknur ,birsen burda mısınızz yoksa ben bi geçmişi okuyup geliyim mii

buradayız leynnn geçmişe sonra bakkkkdelikafadulden

nurişim evde hava nasıl kocan nasıl yaaaa
benimki olsa ağlar valla hele ben doğuma girsem dışarda kalp krizi geçirir zaten diyor ya ben sakinleştirici alacam yada bi küçük içmem lazım diyor haha :)

arkadaşım eşi arkadaşım doğumdayken geçmiş arabaya batsın bu dünyayı dinliyormuş
demişazdaha doğurmasaydın arabada çilingir sofrası kuracaktım demiş

onlar beni sersem ediyor ama kus kus kusmakda çığır açtım beee
doğsunlar ben soracam onlara popolarını ısırcammmm:roflol:

buradayız leynnn geçmişe sonra bakkkkdelikafadulden

ilknurcum çok geçmiş olsun benimde devam eden bir boğaz ağrım var bugün biras daha şiddetli çorba yaptım kendime ii geldi.dikkat et sende şimdi kesin oğluşuna da geçmiştir.(tabi umarım geçmemiştir ama malum anne oğluşuna sarılmadan öpmeden yapabilirmi

tamam birsencim ya ne kızıyon küççücük yavruya zati bakamıyom geçmişe sitede bi sorum var herhalde.sen neler yaptın bakıyım minişlerin nassıldelikafadulden

benim eşimde 1saatte bir paketiçmiş

saol sanada geçmiş olsun dikkat etmeme rağmen oda bugün aksırıp tıksırmaya başladı ilaç verdim

cnm ne yapayım doktor artık yatmana gerek yok düşük tehtidin ve erken doğum tehtidin yok dedi.....bende kurtuldum ama bu demek değil çantam koluma fink fink gezmeyecem
ama evde tur atacam ......ama doktor kalk dedi veletler yat dedi kusuyorum cnm bol bol bişey yemiyorum takılıyoruz öle aç maç cnm ...sen nasılsın?adet oldunmu

dırım bizde hicbise yok yaa hergun gibi yanikaydirigubbakcemile3ikimize de hala dogacakmıs gibi gelmio
belki yarın farklı oluruz:1rolleyes:

yarın sabah farklı olur dr gidince anlarsın sana tavsiyem kızmazsan evden çıkarken (namaz)abdest alıp çık işlerin daha kolay olur allahın izniyle

dırım bizde hicbise yok yaa hergun gibi yanikaydirigubbakcemile3ikimize de hala dogacakmıs gibi gelmio
belki yarın farklı oluruz:1rolleyes:

aaaaaa yarın eliayağına dolaşır eee ahmetin kızını doğurcaksın sen nedese olsa sıklmıştın öle diyecekmiş ya köfte dudaklıya ....heycanlıdır kızz belli etmiyordur anneciğindemi öle ayy bizimkiler gelirmi acep yanıma zaten sanırsam 7 aydan sonra yanlız kalmamam lazım

aaaaaa burdasınnn delikafaduldendelikafadulden çookkk sevindimm seni kaçırdım diye üzülmüştümmm ksılar kızmasın ama bu akşam senin için girdim nuraycımmma.s.a.s.

ne kızacaz yaww bu gece nurişin gecesi bu gece köfte dudaklı gecesiii cama vuran her damalada .................. arkası yarın bilmiyom çünki:roflol:sositososito

yarın sabah farklı olur dr gidince anlarsın sana tavsiyem kızmazsan evden çıkarken (namaz)abdest alıp çık işlerin daha kolay olur allahın izniyle

kızzz hatun şeyimi tutarak yürüyom diyooo ancak oturarak yapabilir ama oda zor sabah 9 da orada olacak ...geceden yap kuşum namaz kılamasanda bi ayetel kürüsü oku kuşum

kusuyom diye aç durma devamlı bişeyler ye

bişey diyecem doktor civanım bana erken doğum tehliken yok didi iiide ben ben zaten bu dönem doğuramamki yawww allah korusunda kafama takıldı böle doğummu var

kusuyom diye aç durma devamlı bişeyler ye

valla ilknurcuğum öle bir kusuyorumkikustukdan sonra halsizleşip yatağa düşüyorum uyuyorum kendime ancak geliyorum oda 4 saat işte kalkınca ne varsa bir iki atıyom bak sofradan kalktım 1 dilim ekmek4 sarma biraz salata yedim hemen kalktı midem
yoksa açımmmm ama ne çağreeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…