bişey diyecem doktor civanım bana erken doğum tehliken yok didi iiide ben ben zaten bu dönem doğuramamki yawww allah korusunda kafama takıldı böle doğummu var
cnm ne yapayım doktor artık yatmana gerek yok düşük tehtidin ve erken doğum tehtidin yok dedi.....bende kurtuldum ama bu demek değil çantam koluma fink fink gezmeyecem
ama evde tur atacam ......ama doktor kalk dedi veletler yat dedi kusuyorum cnm bol bol bişey yemiyorum takılıyoruz öle aç maç cnm ...sen nasılsın?adet oldunmu
valla ilknurcuğum öle bir kusuyorumkikustukdan sonra halsizleşip yatağa düşüyorum uyuyorum kendime ancak geliyorum oda 4 saat işte kalkınca ne varsa bir iki atıyom bak sofradan kalktım 1 dilim ekmek4 sarma biraz salata yedim hemen kalktı midem
yoksa açımmmm ama ne çağreeeeeeeee
ay çok sevindimmm yaaadelikafadulden ama ben tahmin ediyodum çünkü Allaha şükür ki kanamanın devamı gelmemeişti ve kanama bebeişlerle alakalı değildi sanırsam.hadi gözün aydın canım benim.kusma işine de ne diyeceğimi bilemiyorum sanırım ikiz olduğundan sen şu 3 aylık süreyi aha uzun yaşıyorsun.ama hep ne diyorus yeter ki bebişler sağlıklı olsun
ben hala adet olmadım ama bugün test yaptım sabah ve tabiki negatif.2 gündür fazlasıyla adet sancılarım var ama gelen giden yok .doktorun dedği tarihe göre yumurtam çatlamışsa dün itibariyle olmalıydım.ama yok benim hissettiğim ayın 10da çatlamışsa yarın itibariyle olmam lazım.işte böle kafam çok karışık.bi de benim adet olmadan 2 gün öncesi belirti gelmeye başlardı o da halen teşrif etmedi.ama mesale kasık ağrım da yok. bugün sadece 1 defa sancı şeklinde girdi kasığıma bide göbek delüğümün altına.ama gün içinde zaman zaman sancı çekiyorum adet gibi hah geldi diyorum gene bişey yok.bi de biliyo musunuz 2 gündür benim göğüslerim şişti.valla neye yorcağımı bilemiyorum artık.hayırlısı diyorum umut etmiyorum çünkü test negatifti. offff gene çenem düştüüşakkıdı
herşeyin hayırlı hayır iste hhayır olsun
bebişler alacağını alır merak etme dr mide bulantısı için ilaç vermedimi sana
kızlar ben çıkıyom kociş geldi yemek yiyecez size hayırlı akşamlr
cok tesekkur ederim sultanim fatosum ilknurcumŞeniz
dırım tabiki dua edecm canım yaa unutmuyum hiç:çok üzgünüm:
bir saatte ancak cıkabildik banyodankafamçokkarıştı
kocişim yıkadı meni saolsun:1rolleyes:
hic halim yok yaw erkenden sızabilirim bugun heyecan yapmak da istemiorum zaten
dırım telefon kocişte olur istersen ararsın ogleden sonra bu iş kesin bitmiş olur sanırım dr saat vermedi sadece 9da burda olun didi o kadar
ay şaka gibi gelio bana kontrole gidecekmiş gibi hissediorum
günaydın kızlar malesef bu sabah kanamam oldu dünyam başıma yıkıldı
şuan pede gelen bişey yok idrarımla geldi kan pırtısıda vardı saatin 9 olmasını bekliyorum doktoru arayacam...acaba progestanı kestim ondanmı oldu bu kanama bilmiyorum dok.kalk dediğinden bu yana kalakmadımki hiç yaa
cnm doktoru aradım hastsneye gel dedi......ameliyattaydı
ne zaman gidiceksin kanaman varmı şuandaaaa
eşimi bekliyorum cnm gelsin giyincem çıkacam kanamam var cnm
tühhhh ya neyse inş. önemli bişi yoktur birsencim sen işine bak giyin seni meşgul etmiyim anam hamile kalması zor taşıması daha da zor doğurması büyütmesi allah güç versin arkadaşımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?