kaynanama gidecez haftaya dedim aaa nede gidiyon diyor
annende ne yapacan annen işde orada sana kim bakcak belki halanlar kızları sana değişik gelebilir ama buradaki rahatın olmqaz dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
deidm 9 ayı burada geçirmeyecem 6 ayıda annemlerin orada geçiririm dedim...
7 ayda evde olmama lazım aslında çantamı hazırlamam lazım dedim
aman ne varmış iki parça şeymiş aytunç alırmış hazırlanırmış evde bana kim bakacakmış
allah kimseye muhatç etmesin ........son nefesimde bile rabbim güç versinde ben evlatlarımın yanında olayım
doğru diyor kal işte delüüüanan yok evde sana kim bakacak kayınvaldende rahat değilsin belki ama dayancan bebişler için zaten sıkıntıların var evde kendini yorarsın kızzz
selam kuslar ben bebisim ve yarali meme uclarimiz hepimiz geldikkkkkkk
ayy nurişim yaaaa ne güsel bişeyy yaaaaaaaaaaaaaaa
uyuyor heee...nasıl geçti ilek geceniz evinizde yaz bakalım buradayım bekliyorum ben
krispi kııı aradınmı aplanı ne olmuşşşşş
yarin 3gunluk oluyor simdi olmaz siz nufusunu cikarin ve
pazartesi getirin demisler:uhm:
bize hastaneden 3.gun gidin demislerdi neyse farketmio demisler
yarin 3gunluk oluyor simdi olmaz siz nufusunu cikarin ve
pazartesi getirin demisler:uhm:
bize hastaneden 3.gun gidin demislerdi neyse farketmio demisler
aradım canım gitmişler fakülteye çok iyi bir doktora denk gelmişler muayene etmiş doktor kalp grafiği röntgen ve tahliller yapılmış sonuçlar saat üç te çıkacak
doktor korkulacak bişey yok eğer bebek nöbet geçiriyorsa morarıorsa bayılıyorsa o zaman delik var demektir demiş ama biz sizin içiniz rahat olsun diye bütün tetkikleri yapalım demiş görünürde bişey yok demiş
ayyy inşallah yaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gördünmü cnm bu nöbetler varmıı senin yiğendeee
kusum nufus sart deil de cikardiniz mi diye sordu o zamana kadar cikarirsiniz demis
illa sart deil yani
ahmet de cok fena hasta oldu tam zamanini buldu cocugu kucagina bile alamio simdi de eczaneden maske almis onu takti pek steril takilioz
kusum nufus sart deil de cikardiniz mi diye sordu o zamana kadar cikarirsiniz demis
illa sart deil yani
ahmet de cok fena hasta oldu tam zamanini buldu cocugu kucagina bile alamio simdi de eczaneden maske almis onu takti pek steril takilioz
yol canım çok şükürki yok inşllah sonuçlarda iyi çıkarda bir ohhh çekeriz
allah kimseye yaşatmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayyy yaaa kıyamammm yazık kızz off çok zor girp havası zatiiii
eee bak gördünmü şükürr cnm rabbim korusun bütün melekleri
günaydın kızlar
bugün hiç keyfim yok moralim bozuk 2 aylık olan yiğenimi doktora getirmişler doktor kalbinden üfürüm geliyor dedi fakülteye sevk etmiş tam emin değilim dedi doktor yani şu ana kadar kapanması gerekiyordu belki 20 gün erken doğduğu için geç kapatabilir demiş sadece şüpheyi ortadan kaldıralım demiş bir bebeğin kalbinde delik olması 40 güne kadar normalmiş
allahım inşallah kötü bişey çıkmaz çok üzgünüm ablam moralmen çökmüş durumda bi görseniz çok tatlı bişey 20 gün erken doğdu ama çok çabuk toparlamıştı tombik bişey çok sevimli insan oncacık bebeğin kalbinin delik olmasına nasıl dayanır çok zor bişey yaaaa rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin
ve bir kez daha diyorum ki rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
geçmiş olsun canım bazı bebeklerde geliştikçe kapanabiliyo allah şifasını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?