Aysonu Kizlari 2008

doğru diyor kal işte delüüüanan yok evde sana kim bakacak kayınvaldende rahat değilsin belki ama dayancan bebişler için zaten sıkıntıların var evde kendini yorarsın kızzz

ben kaçtım kızlar kendünüze iyi bakınnn yemek yicem kız uyanmadan sonra onu doyurucam uyursa gelirim gene bir sürü de işim var ama sadece mutfağı halledecem yarın anneme gidicem zaten mevlütü var akşamda orda kalırız herhalde pazar akşam dönerim orda kızla da lgilenirler bende rahat ederim accukk

doğru diyor kal işte delüüüanan yok evde sana kim bakacak kayınvaldende rahat değilsin belki ama dayancan bebişler için zaten sıkıntıların var evde kendini yorarsın kızzz

kızım halam orada çarşamba anneme gidecem perşembe cuma kızı gelir halamın 18 yaşında o yanımda kalır ...c.tesi pazar annem evde
p.tesi ayunç seyhate gidecek bende halamda kalırım aytunç gelir annemde kalırım halamın kızını alırım halamlar gelir annemin komşuları var ...halamlar normaldede oradalar hep...evler yakın burada bunaldım iyice heleki aytunç yokkken ağlayıp duruyorum bütün gün tv.oaln biteni anlatıyor bana yok 50 yaşında adam desti izdivaca çıkmış
yok faturalar bu kadar gelmişşşşşşşşşşşş vs.vs...bitmiyor hiçran bitmiyorrrrrrrrr
7 ayda buraya gelirsem tekrardan zaten sinirden erkenden doğururum ben

selam kuslar ben bebisim ve yarali meme uclarimiz hepimiz geldikkkkkkk

kızzz yesin senin defne memenın ucunu hahahaadelikafadulden
muhteşem güsellik yaaa nuray çok şanslısın kızzzzzzzzzz
benim böceklerim nasıl acep iyilermi buhranlı annelerin karnında efkarlanıyolar herlde

cnm göğüs ucu aldın kullanmadınmı cicim
neleri kullandın bakim hastanede

ayy nurişim yaaaa ne güsel bişeyy yaaaaaaaaaaaaaaa
uyuyor heee...nasıl geçti ilek geceniz evinizde yaz bakalım buradayım bekliyorum ben

krispi kııı aradınmı aplanı ne olmuşşşşş

bu arada biraz önce çişe gittim idrarımda hiçbişey yoktu ama silerken kahve rengi geldi yaa acaba ağızda kalanlarmı çıkıyor anlamıyorumki yaaa

ayy nurişim yaaaa ne güsel bişeyy yaaaaaaaaaaaaaaa
uyuyor heee...nasıl geçti ilek geceniz evinizde yaz bakalım buradayım bekliyorum ben

krispi kııı aradınmı aplanı ne olmuşşşşş

aradım canım gitmişler fakülteye çok iyi bir doktora denk gelmişler muayene etmiş doktor kalp grafiği röntgen ve tahliller yapılmış sonuçlar saat üç te çıkacak
doktor korkulacak bişey yok eğer bebek nöbet geçiriyorsa morarıorsa bayılıyorsa o zaman delik var demektir demiş ama biz sizin içiniz rahat olsun diye bütün tetkikleri yapalım demiş görünürde bişey yok demiş
ayyy inşallah yaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yarin 3gunluk oluyor simdi olmaz siz nufusunu cikarin ve
pazartesi getirin demisler:uhm:
bize hastaneden 3.gun gidin demislerdi neyse farketmio demisler

kuşumm ya ne alakaa benim arkadaş nüfus kağıdı çıkarnadı götürdü
hipotirod çıktı çapaya gittiler o zaman ssk dan yararlanmak için baksınlar yaa
yada ahmet gitsin çıkarsın hemen ........

gördünmü cnm bu nöbetler varmıı senin yiğendeee

kusum nufus sart deil de cikardiniz mi diye sordu o zamana kadar cikarirsiniz demis
illa sart deil yani
ahmet de cok fena hasta oldu tam zamanini buldu cocugu kucagina bile alamio simdi de eczaneden maske almis onu takti pek steril takilioz

nuniş neden doğduğu hastanede yaptırmıyosunz topuk kanını
sonra aşıları felen var onlar sağlık ocağındamı yaptıracaksınız sağlık ocağındaki aşılar ateş yapıyor diye biliyorm

kusum nufus sart deil de cikardiniz mi diye sordu o zamana kadar cikarirsiniz demis
illa sart deil yani
ahmet de cok fena hasta oldu tam zamanini buldu cocugu kucagina bile alamio simdi de eczaneden maske almis onu takti pek steril takilioz

ayyy yaaa kıyamammm yazık kızz off çok zor girp havası zatiiii

yol canım çok şükürki yok inşllah sonuçlarda iyi çıkarda bir ohhh çekeriz
allah kimseye yaşatmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

eee bak gördünmü şükürr cnm rabbim korusun bütün melekleri

şimdi çıkayım ben namaz kılacam evi yerleştireyim börek yapacam bu akşam kaynanama gideyim bari çaya te bayramda görüştüm kadınla kadın 5 dakika uzaklıkta ama 15.20günde bir görüşüyoz ne hoş demi kızlar kaynanam kendi kaynanasıyla konuşmuyo bende bende onun kaynanasıyla aynı apartmanda oturduğum için pek gelmez ama nene bana kaynanalık yapıyo sağolsun aratmıyo kaynanayı

geçmiş olsun canım bazı bebeklerde geliştikçe kapanabiliyo allah şifasını versin

kız birsen sen dedin yaaa rüyamda kolumda bilekliler takıyodun
aynene bende rüyamda kuyumcudayız babam banabileklik aldı 2 tane birisi benim kaybettiğim bilekliğimvardı onu takmış diğeride künye yine sonra babamın elinde büyük bir künye görüyorum gösterişli bişey neden onu bana almadı diye babama küsüyorum
sonra bi tımar hanedeyiz güyaaa tımarhanede kim vardı kızlar biliyomusunuz şu bizim usus avukat hanım güya bizi kandırmış ben avukatım diye meğer deliymiş tımarhanedeymiş
sonra usus un kolunda babası usus birini öldürmek istiyor elinde silah gördüm babası engel olmaya çalışıyor sonra nasıl oluyorsa ben alıyorum silahı ve yatağın altına atıyorum bu silahı görmek istemiyorum dedim attım yatağın altına
ay ne karışık rüyalar demi yaaaa
ususcum kırılma sakın haaa rüya işte napim hiç aklımda sen yoktun nerden çıktın öyle yaaaaa

nerdesiniz ama yaaaaa
rüyamı kim yorumlayacak bana
hadi ama kızlar oooooooooooooooffffff
kalıdırın şeyinizi yaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…