selam millet ben geldim krispi çok geçmiş olsun canım
birsen ben farlutal kullanıyodum ya ilacın 3. günü açık kahverengi akıntı geldi adet olucam sandım ama ama salı akşamından beri bişe yok sadece açık kahverengi akıntı var anlamadım yawww ilaç bitiikten sonra adet olmam gerekiyo ilacımda bugün bitti
tatoscum boluk borcuk okuyabildim gecmise bakamamistim yegeninin sorununa cok uzuldum kusum yaa insallah ciddi degildir duzelecek birseydir kusum yaa:fisfisfis:
ay su gecmisi bir okuyamadim cocuk durmuo mik mik mik
agiz dadiyla dogum hikayemizi bile yazamadik yawkaydirigubbakcemile3
selam millet ben geldim krispi çok geçmiş olsun canım
birsen ben farlutal kullanıyodum ya ilacın 3. günü açık kahverengi akıntı geldi adet olucam sandım ama ama salı akşamından beri bişe yok sadece açık kahverengi akıntı var anlamadım yawww ilaç bitiikten sonra adet olmam gerekiyo ilacımda bugün bitti
birsen bende dayanamayıp dru aradım da oda dedi
sanırım zaten adet olucakmıştın ilacı kullanmışın ilaçtan 2,3 gün sonra olursun dedi inş okurum korkuyorum
tatoscum boluk borcuk okuyabildim gecmise bakamamistim yegeninin sorununa cok uzuldum kusum yaa insallah ciddi degildir duzelecek birseydir kusum yaa:fisfisfis:
ay su gecmisi bir okuyamadim cocuk durmuo mik mik mik
agiz dadiyla dogum hikayemizi bile yazamadik yawkaydirigubbakcemile3
2 gündür komşuma gidiyorum
okadar zıtızkı 4 tane olğlu var hepsine bebekler 5 aylıkken hamiş kalmış bıkmış yani sıyırmak üzere bense tam tersi benden 1 yaş büyük ve 4 tane oğlu var düşün yani beni anlamya çalışıyo bana çok destek sağolsun
bende 2 gündür kahvaltıdan sonra onlara kaçıyorum biri daha 1buçuk yaşında ona bayılıyorum evde kalıp sıyırmayım diye komşuma gidip kafa dağıtıyorum
hayallerimi tazeliyorum ne yapıyım işte
gerçektende zor benim imtihanım
benim ismimi öğrendi o kadar güzel söylüyoki
bazen öptürüyorum kendimi çok güzel duygu
bazende ağlıyorum o oyunlar oynarken gülerken
offffff ülen yine buhran yaptım
................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?