Aysonu Kizlari 2008

ordana konuşması kolay evlenmişsin 2ay sonra buse gelmişşşşş biz öle bulamadık ne yapalım şimdi tabi üstüne düşecem ne boynumun borcu len bu kadar sıkıntııı

latifff eşşekkkk gibi bakacak kaçpara bırakıyorum o hastaneye biliyonmu sen
kocam çekecek üzgünümmmmm

bebekler ötmeyecek herşey onlar için

ben aynı devam ederim

sizlerde çekeceksiniz takkiiii ben burada olduğum sürecee

sen doğurduktan sonrada fakeyle ben gireriz devreye
sen burdan hiç gtmeyeceğine göre bizde gitmeyeceğimize göre ölene kadar yerik birbirimizi sonra çocuklar girer devreye:roflol::roflol::roflol:

tatos gozun aydın canım
hihoyyyt
dırım ne fitiliymiş o kusum cıkınca baksın ahmet:uhm:
bence sen dr u bir ara yaa nolur nolmaz devamlı leke gelmesi normal mi de
en azından icin rahatlasın

cnm olmadı yarın ararım sorarım ..........

fitil çok daha etkili kuşum kanamayı kesmekte kasılmayı önlemekde ama hastanede var sadece..ismi ENDOL cnm ...bakarsa çok sevinirim yaa

kuşumm senüü idare etmeyecezde kimi edecezzzzzz ni demekkkkk

demek ilk gece fenaydı hee kocan kötü olmuş kuşum bol portakal içsin bal yesin sigara içmesin valla

annenede üzüldüm yawww kadının canıda yanmış...kanama ama neden ne kadar kurcalamışlar yaa
ama bak ben progestan atıyomya elimle ondanmı debreşiyor diyorum yaa bu leke devam ediyor

bu arada kanama normal kuşummmm bişey olmazz

nuniş valla senin hastane devletmiydi özelmi
yani özelse busenin tüm aşıları topuk kanı felan herşeyi özelde yaptırdık sadece 2 aylıkken verem aşısını sağlık ocağında yaptırın dediler aynı gün buraya gelin bir aşısı daha var dediler eğer hastane devlet hastanesiyse sağlık ocağına göndermeleri normal de özelse kolay kolay bırakmazlardı

leşş gibi kokuyor kafammm kendimde tabii kocam yıkamayacam seni diyorrr
riske atamam kok boşver diyorrrrrrrrrrrrrrr off ülennn kaş bıyık fora bide leş gibi kokuyorumm
doktor diyecek leş gibi karıııı

şimdi sağlık ocağı yapıyor hatta 250 milyonluk bir aşıyı özeller yapıyordu devlet baba acımış şimdi sağlıkocağında ücretsizmişş

kaynanam odama geldii aman yaaaaaaaaaaa hereşyi soruyor başladıııııııııııııııı yineeeeee

bu arada köfte yapıyor yine içim dışım köfte oldu yaaaaaaaaaaaaaaaa fenalık geldi yeterrr

sopa dediği ultrason olmasın bacım normal vajinal olan o onu bahsediyordur ama kanama normal değil cnm..yani adet görüyorsa adet zamanımı da oldu yoksa kanama yoksa gitsin doktora desin ne ettin belki bişey vardıı çünki vajinal ultrason kanama yapmaz biliyon tatlım ....

valla aytunçda olmuş hap içti şurup içti öle kön kön öksürüyo zıkkım içecice sigarayı içiyor kızdım şimdi içmiyorr

kafanıda kocişin yattığın yerden yıkasın başını eğ teknede yıkasın
yatar gibi yan yat başını yataktan dışarı ver kocişin tekneyi koysun altına
bi köpürtsen yetera.s

valla sen benim kocamı tanımıyon o sakarın tekidir beni bi kaşık suda boğarr
yaaa kafamı yıkarken bişey yaparrrdelikafadulden

nuriş sen neden yıkanmıyon kıı belli bir süre yıkanılmıyormuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…