Aysonu Kizlari 2008

krispicim ( fatoş demedim karışmasın diye)açıklamada yapıyorum bak
çok sevindim yiğenine ablanın ömründen ömür gitmiştir yazık ama sonu iyi olsunda çekilenler unutulurrrr

üleynnn benden başka herkes burdaymış
aferin kız esen ha şöyle isimler karışmasın
valla ömrümüzden ömür gitti doğru deyon kız
çok şükür bunuda atlattık
allah hepimizin çocuğuna sağlık sıhhat versin:Saruboceq::Saruboceq

yok anam beni yıldıramazlar anlattım valla didim ki
konuşma sesimle anlatırım dinleyen anlar ve yazılı da yapar dinlemeyen bön bön bakar dedim hepsi sustu hehehehdelikafadulden

kız benim bi öğretmenim vardı kualakları çınlasınmı desem allah ramet eylesinmi desem yaşıyomu öldümü bilmeyom
çok sert bi öğretmendi bi gün benim çişim geldi ders esnasında parmak kaldırdım tuvalete gitmek için tenfüsde yeni bitmişti yok dedi gidemezsin bende çok sıkıştım yaaa kendimi sıka sıka bihal oldum baktımki olmuyo koyverdim sıraya:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sonra bana ne dese beğenirsiniz niye söylemedin çok sıkıştığını cadu karu iyi yaptım ona
tabi ben rezil oldum ama napim dayanamadım

delikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-sositososito:lepi:lülülülülülü

deli karuuuuu ben olsam bende izin vermezdim teneffüste aklın nerdeymişşş
:roflol::roflol::roflol:

yawwww biri beni dudursun yine attlı krizim tuttu kendimi mutfağa gitmemek için zor tutuyorum
mutfağa gidip şekerli şeyler bulmam lazım imdattttttttttttttttttttttttttttt:icecream:cokacimcoook:1shok:

çiğ köfte denesen her tatlı krizinde yeee iyi gelir:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kız öyle deme çocukluk işte oyundan fırsat bulamıyodumkii
bi gün senin öğrencinde yaparsa şaşma
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yapan öğrencim var ama ben anlıyorum gerçekte çişi olup olmadığını
ama 1. sınıfları okuturken bir öğrencim kakasını yapmıştı hemde hiç izin bile almamıştı bendenn ben ne yapayım :1shok::1shok:

kız nasıl anlıyon çişi olup olmadığını
falmı açıyon :roflol::roflol:
abooooo kakasınımı

kız nasıl anlıyon çişi olup olmadığını
falmı açıyon :roflol::roflol:
abooooo kakasınımı

belli oluyor kız duruşu değişiyor çocuğun çişi olunca
ama kakasını anlamıyorum hele söylemezse hiç anlamam koku geldi de öyle anladımmm:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…