Aysonu Kizlari 2008

kız fatooş adaşım napıyon orda yaaaa geçmiş neynn mi okuyon ee sabah olur o zaman sabaha yrtişirsin
birsende çıktı ses vermedi baaaaaaaa
kayboldu kaçak karuuuuuuuuuuu

kızlarrrr amma yazmışsınız ya ancak okudum okumaktan gözlerim acıdı dün de sabaha karşı 4 te yattık ayakta zor duruyorum ben yatıyorum fakecim kusura bakmacanım yarın görüşürüz bende özledim seni öpüyorum hepiniziiiiii

kız fatooş adaşım napıyon orda yaaaa geçmiş neynn mi okuyon ee sabah olur o zaman sabaha yrtişirsin
birsende çıktı ses vermedi baaaaaaaa
kayboldu kaçak karuuuuuuuuuuu

kızzzzzzzzzzzz adaşım dünde sabaha karşı yattım zatiii önemi yok artıkın ama şaka bi yana gözlerimin altı morardı yavvvv birsen tuvalete gitmiştir kesin ne yapsın kızzz yaaa iyice stressli oldu çok zorrr yaww

nuraycııımmmmm kızının resimlerine bayıldım eşimede gösterdim maşşaallaaahhhhhhhhhhhhhhh senin ve eşinin gözü aydınnn olsun arkadaşımmm ne desem bilmemki allahhh analı babalı büyütsün allah size bağışlasınnn arkadaşımmmmmm darısı tüm hamiş arkadaşlarımız başına bide bizim gibi bekleyenlereeeeeeeee

selam kızlar günaydın desem yeridir herhalde bu akşam acildeydik 1 de geldik eve ben daha uyumadım kızım hasta nesi var anlaşılamadı henüz reflüden kaynaklanıyor dediler ama acayip bir hırıltısı var öksürüyor balgam var gibi ama doktor boğazı temiz ciğerleride temiz görünüyor dedi dinleyerek sonra iştahsızlığını reflüdendir dedi ama öksürük te reflünün sonucu ve iyi değil dediler akciğerde bir delik olabilirmiş o nedenle içtiği süt içeri kaçıyor olabilirmiş tamamen varsayım ama başka bişeyde bulunamadı idrar tahlili yapıldı temiz ve birde akciğer röntgeni çekildi minicik yavruma nasıl oluyor dedim dr o daha bebek röntgen olurmu dedim mecbur dedi yarın kendi doktoruma gidicem yine.. kızım sanki boğuluyordu sandım hastaneye nasıl gittik bilmiyorum noldu minik kuşuma böyle bilemiyorum uyuyamadım dakka başı kontrol ediyorum nefesini nolur nolmaz diye 2 de az bişey yedirdim gene hırlamaya başladı sabah olmaz bana bu gece sintigrafi diye bişey istediler bize yakın bir hastane var oraya gittik ordaki dr söledi bakalım bizim dr ne diyecek ama şu sintigrafi denen şey damar yolu açılıp ilaç mı ne veriliyormuş dedi bu dr nasıl yaparız bilmiyorum vallla nasıl dayanırım buna onu da düşünemiyorum

ozelde yaptım tatos ası da yapıldı ama dıger asıları bılmem ne yapılcak???
topuk kanını zaten saglık ocagı alıyor genelde
ben de koktum ama silinecez mecburenn

nuraycım beni 3. gün hastaneden çıkarken hemşire banyoya soktu banyo yapılacak bandaj çıkacak dedi banyodan sonra giyinmeme yardım etti ve bandajı çıkarıp sterilizasyon için bir ilaç sürüp sonra kuruttu ve sprey sıktı o sprey kuruyunca bant gibi oldu ve bana 2 gün banyo yapma sonra yapabilirsin ancak ameliyat yeri iyice kurutulacak ıslak nemli kalmasın o bölgeye pamuklu bir bez yada gazı bez koyum demişti sprey bant gibi oluyor dedim ya ben 3 hafta sonra kontrole gittiğimde hala duruyordu o şeffaf bandaj seklinde zaten dikiş yok allaha şükür ameliyat izim kötü değil bellli belirsiz bir çizgi var estetik dikiş diyorlar artık yapıştırma oluyor ameliyat yeri seninki de öledir kesin

açılışı ben yapayım öncelikle hicrancığım umarım dedikleri gibi bişey yoktur umarım basit bir sorun çıkar......çokçokçokkkkkkkkkk geçmiş olsun tatlım şuan arasam uyuyorsun belkii
kızının reflüden bu kadar şey yaşaması biraz saçma gibi bacım yaaaarkadaşın kızındada var ama yiyor yiyor kusuyorr........şimdilerde çok az allahım yaa çocuk durduk yere neler yaşıyor güsel heberlerle gel cnm...........

bende berbat bir gece geeçirdim aksam kaynan köfte yapmış mecbur yedik
yani köfte seviyoruz dedik hergün hergün köfte böğğğğğğğ oldum
anneme gidem karalahana çeşidi yiyecem sırf
neyse aytunçda tatlı getirmiş dayanamadım yedim
tatlı üsütüne 4-5 bardak su içtim oldum balon yok anam nefes alamıyorum
ceylin gibi reflüm azdı..........ana zorla yattım gece uyurken ne oldu bilmem ben
ölüyordum ama yatktan nasıl kalktım aytunç nasıl uyandı bilmiyorum
bütün mide asidim boğazımda su içtim yok kuru ekmek yedim yok bebe bisküvisi yedim yok
öle böle yok yatamıyorum deli olacam yanıyor midem boğzımm süt verdi aytuç yok
soda içtik olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........en son dedim kusacam ben yoksa ölürüm ben
bir böğ demeye ne varsa çıktı tekbişey kalmadı ..aytunç kanama var diye kusturtmuyorduu
neyse ben öle rahatladımkiii oooooooo bebek gibiydimmm sonra ilacımı içtim yattım ama bütün gece savaş verdim bide alerjim azdı hapşır hapşırr eeeeeee oda toz içinde......

hicroş geçmiş olsun canım bebişine allah sağlık versin bir doktorla kalmayın başka bir doktora daha götürün bence söyledikleri kadar kötü bişe yoktur bence hastalık salgın yavrum burnu tıkalı nefes alamıyordurrr
birsencim o kadar yersen olacağı bu gün de 6 defa az az ye hayatım sorun olmaz o zaman kusacam diye de tutturma sakın

bu arada GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

cnm yaaaaa su içtim onddan olduu tabi yemeninde etkisi çok
ne yapim yaa yesem bi dert yemesem bi dert
şimdi hiç keyfim yok uykumu alsmsdımmmmmmm

günaydın canımm
nasılsın bugünnn soğuk ama güzel bir günnn

günaydın millet
hicroş çok geçmiş olsun canım kötü bişey yoktur canım yaaa doktorlar çok korkutuyorlar insanları bak benim ablamın kızının hiç bişeyi yokmuş aynen gripden dolayı geliyor o ses tekrar geçmiş olsun canım
tabi kesin sonuç için git yinede sen doktora

birsencim sanada geçmiş olsun datlum
kusa kusa organların ağzına gelecek yavrum yaaa
4 5 bardak su içilirmi kız ben günde 1 bardak içiyom canım hiç su istemeyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…