Aysonu Kizlari 2008

nuraycım hoşgeldin hayatımmm
sen geldin ben çıkmak zorundayım
gelirim yine görüşürüzzzz
bebişini kokla benim içinnnnn

herkese güzel hafta sonlarıı güzel hanımlarrr nasılsınız şekerler. inşllah herkescikler iyidir. Hicrancımm inşllah şu reflünüzü en kısa zamanda atlatmanızı dilerim. canlarım geçmişi okuyamadım çok uzun artıkım size yetişemiyorum.
USUS canımcımm müsait oldugunda sana danışmak istedigim bir konu var mümkünse sana danışmamda sakınca yoksa özelden msj alman açıksa birgün yazacagım canım.
hepinizi çook öpüyorum güzel arkadaşlarım.

aslı dırım nbr kuslarŞeniz

slm kuşumm ne olsun uyudum uyandım başım dönüyor
kötü gecenin ceremesi sanırım kuşum bir c.tesi uyuz gibi kaşınıyorum adam kafanı bile yıkamam diyoo..........

ama güsel olan lekelnmem çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk aza indi varla yok gibiii

ahhh kuşum çok sevindimmmm aman ne güselll yawww
yesin kuşumm pamuğum ben meyraya pamuğum diyecem pamuk gibi kokusu nasıl kim blir

yaaa nuriş senin kızını buradan öle bir seviyorumki kendi çocuğumu nasıl severim bilmiyorum....eskiden yani çocuk istemezken hiç çocuk sevmezdim derdim allahım ben çocuk sevmiyorum nasıl anne olacam şimidi resimleri bile beni delü ediyor
maşşallah pamuğuma elemterefiş kem gözlere şiş rabbim hep korusun tek bir nazar tek bir kem gözün sıkıntısı vurmasın .....
kocişine sevdim de annen de olmuş beee aman dikkat et sen olma tatlım pamuğumda olur allah korusun...şimidi kayınvalidemin komşusu geldi konuşuyorduk da senin kızdan bahsettim yeni doğan bebekler pek güsel olmaz dedim ama arkadaşımın kızı dedim pamuk gibi kaş göz aaaa dedi kadın bak dedim aman maşşallahh dedi anneside babasıda çok güsel heralde dedi...dedim annesi beyaz babasıda öle çok çok beyaz değil ama kumral dedim bide iki açık tenın bebeği güsle olmaz derler ...bak dedim pamuk gibi kız işte evet diyor kadın biraz hocalar hemen dua okudular ekrandan pamuğuma

eeeee kızlar nerdesiniz ne oldunuz heeeeç konuşmamışsınız bende dedim şimdi bunlar vermştir diline oku oku bitmez peeeeh peeeeh peeeh

eeeee kızlar nerdesiniz ne oldunuz heeeeç konuşmamışsınız bende dedim şimdi bunlar vermştir diline oku oku bitmez peeeeh peeeeh peeeh

ben daha yeni geldim kızzzz keyifsizdimmm kustum yineeeeeeeeeeee

bide progestanı attım bugün hiç gelmeyen lekede teşrif etmişşş

anlamıyorum yaaaaaaa idrarımla bir parça bile gelmiyor leke ama oturduğum yerden gelmiş yineeeeeeee sevincim kursağımda kaldı neyse bunada şükür bugünn daha yeni geldi

kız selpakla silerken gelmesi okadarda kötü bişey değil yavaş yavaş düzelir
ben şimdi namaz kılacam eşim geldi ona mama verecem gelirim tekrar

sen kara lahana derken neyi kastediyon aynı şeydenmi bahsediyoz acep benim dediğim kara lahanayı büyük büyük doğrarlar biraz barbunyada koyarlar isteğe bağlı patates iç yağ
bi böyle var bide aynı şekilde onu blendırdan geçiriyorlar katı çorba ibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…