Aysonu Kizlari 2008

sen tıkınmaya devam et bacım biraz sonra kusarken yakalarız seni
üleynnn bi dur bi nefes al yavvvvvvv:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

sus beee susss ağzını ayrı açççç o dediklerimi aş eriyordum bennn kessssssssss leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkötükedihüsokötükedihüso

esen nerde yavvv bugün okul yoktu
hicroş ne zaman doktora gidecekti
ususda 2 gündür kayıp
yoksa rüyada olduduğu gibi tımar haneyemi düştü neeee

esen nerde yavvv bugün okul yoktu
hicroş ne zaman doktora gidecekti
ususda 2 gündür kayıp
yoksa rüyada olduduğu gibi tımar haneyemi düştü neeee

esen sabah geldi yokkkk
hiçroşu aradım annesinde mevklütteymiş
gitmiş doktora şurup vermişşş bişey testini bekliyolarmışşş

usus çok sık gelmiyorr

hımmm herkestende haberin var maşşallah kk nın muhtarı olmuşsun be yavrum :roflol:

sen beni ne sandınnnnn kızımmmmmmmmmm ben kaç sene oldu buradayımmm

bulaşık yıkamaya gitmiştim yeni okudum yazını kızma bana birsen ama
yazını okuyunca daha çok hissetim değersizliğimisenağlama

ayyyyyyyyyyy kuşum yaaaa öle demek istemedim ben ama benim koca çok duygusal ondan kişiden kişiye değişiyor belki sen kocana bahsetmiyorsun ...lütfen çok üzüldümmm şimdi yaasenağlama

sen üzülme boşver ben değersizliğimi ve nekadar vahim durunda olduğumu daha iyi anladım sadece ama işte doğru olan senin yazdıkların senin bir suçun yok senağlama

sen böle dersen ben nasıl üzülmem fake yaaa kötü bir niyet veya sen değersiz olduğundan böle bişey demedim ....hem kimse kimseye değer biçemez cnm yaa
özür dilerim valla:a015:

selam kızlar nabersiniz..

ben evimde değilim annemlerde kalıyorum bayadır iyiyim eşimin işleri çok yoğun malum yıl sonu işleri çok oluyor her sene...çokda merak ettim sizleri ne yaptınız nuriş doğurdumu :))

ben 24 haftalık oldum yüzde yüz kızım olacak herşey yollunda gidiyor....hafifden kilo almaya başladım...500 gram olmuş kızım:))büyümeye başladık :))

sizlerde iyisinizdir canlarım benim..bebeğime kıyaftler almaya başladım...

ohhhh maşallahhh sana cnm ...nurişim doğurdu bir pamuğumuz oolduuu çok güsel bişeyy çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
benim kanamalarım var yatıyorummmmmmmmm malesefffffffff

çok geçmiş olsun canım dikat et kendine ..cinsiyetler bellimi canım..nurişe sevindim ...sezeryan yaptı değilmi...

başka neler var kızlar yeni haber varmı çok sayfa var oumayayım neşeli hamileydi başka hamile varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…