Aysonu Kizlari 2008

cnm başka bişey yokkk ben yatıyorum cinsiyetlerine gelince biri belli solumdaki erkek
diğeri belli değil zor sıkıntılı günlerdeyim cnm hala kusuyorum kanamada iyice yordu beni

tatoşun antalya şubesi size bir sorumm olacak müsayit olunca tıklarmısınızz

kızzzz birsen güldürdün beni söyle canım

kızlar bu arada merhabalar bugün çok keyifli bi gün geçirdim alışveriş mağzasına gidip ücretsiz makyaj yaptırdım daha önce ürünrini almıştım iyi oldu annemle gittik heryerin altını üstüne getirdik eve geldim etli patates pilav salata yaptım şimdii çay içiyoz kocam çay servisi yapıyoooooooooooooo lülülüüüüüül

ayyy bi saattir bakıyom yazan yok dimek yazdın cnm şu özel sigorta hakkında

ben bebekler allah izin verirde doğuryrsam özel sigorta yapalım diyoruz
ama bende istiyorum bizim için ne ekonomik olur cnmm

ayyy bi saattir bakıyom yazan yok dimek yazdın cnm şu özel sigorta hakkında

ben bebekler allah izin verirde doğuryrsam özel sigorta yapalım diyoruz
ama bende istiyorum bizim için ne ekonomik olur cnmm

bence yaptır canım ama çok zorlancaksqanız siz biirsiniz

çok raahat edersin bizim bi sigortalımız var çocuk kışın özellikle zırt pırt hastalandı iyiki yaptırmışım dedi

tatoşcuğum çok güsel gezmişsin ohhhhh maşşallahhh

sağol canım bu arada yılbaşında otele gitcezarkadaşlarla canımız hiç istemiyodu ama çok ısrar ettiler çok da iiyi anlaşırız stres atarız diye düşündük malum çok üzücü şeyler yaşıyozzzz dağıtırız accıkkkk

bence yaptır canım ama çok zorlancaksqanız siz biirsiniz

çok raahat edersin bizim bi sigortalımız var çocuk kışın özellikle zırt pırt hastalandı iyiki yaptırmışım dedi

yok doğdukdan sonra zorlamaz cnm yaptıralım diyoruz ben yaptırsam benden onlarda yararlanamazmı cnm

açıkla bana yanii konuyu

nuriş çok geçmiş olsun canım çoksevindim .....pek şeker bebeişin:) kolay oldumu sezeryanın canım..

kızlar sizlerde iyisiniz değilmiiii fekom mafyom...öptüm hepinizii

yok doğdukdan sonra zorlamaz cnm yaptıralım diyoruz ben yaptırsam benden onlarda yararlanamazmı cnm

açıkla bana yanii konuyu

canım sen sigortalı olsan bile bebekler adına da poliçe açılır yani şöyle söyliyim benim şuanda özle sigortam var hamile kalırsam ki kalamıyom heheheh 9 aylık rutin kontroller dogum masrafı vsvs karşılanıyo ama bebeğim doduktan sonra 15 gün içinde sigortalamam gerekiyoki hasta olursa ya da dr kontrolü aşısı vsvs karşılansın yani onada ayrı prim ögdüyosunn

nuriş çok geçmiş olsun canım çoksevindim .....pek şeker bebeişin:) kolay oldumu sezeryanın canım..

kızlar sizlerde iyisiniz değilmiiii fekom mafyom...öptüm hepinizii

bebeklik nasılsın canım nuriş doğudu sıra kedicikle sende canımmm bende öpüyorummmm seni

cnm benim şuan sigortam yok biz artık doğumdan sonra bebekleremi yapalım yoksa benim adıma yapılıp çocuklar içinde kullanama bilirmiyiz...ben onu soruyoru
yoksa bana ayrı bebeklere ayrımı yapacaz hee bide bebekler ayrı ayrımıı yapılcak

birsencim sağlık sig. bi sürü seçenek var yani teminatlara ve seçtiğin planlara göre fiyatlar değişiyo ama en önemlisi fiyatı etkileten yaş cinsiyet kadınlarda biraz daha yüksek çıkıyo erkekler daha az dr a gidiyo ya erkeklerin daha düşük çıkıyo bide yaş ne kadar küçükse o kadar fiyat uygun çıkıyo

siz üç kişi olucnız için biraz yüksek çıkasbilir bide ithal aşılarmı oluyomuş 250 ytl falan bizim sig .ödüyo sanırım danışmanlarımıza sorarım onu diğer sig. karşılıyomu bilmiyorum pazartesi öğrenirim fiyat bile alırım istersen

18 yaşına gelene kadar çocuklar anne yada babayla yapılr ama fiyat üç kişi üzerinden verilir zaten poliçe senin adına olur ama bebeklerin fiyatı da olucağı için biraz yüksek çıkar

tmm cnm benim bizde burada bir yer bulsak yaptıracak aytunç bu sigorta ücretini nakitmi yoksa taksit yapıyolarmu cnm

tmm cnm benim bizde burada bir yer bulsak yaptıracak aytunç bu sigorta ücretini nakitmi yoksa taksit yapıyolarmu cnm

iyice araştırsın eşi fiyat alsın teminatlar çok önemli dediğim gibi aşıları sorsunnn mutlaka baya pahalıymış onlar bide sizin ikiz olcak daha da önemli ama ben sorarım aşıyı haber veririm sana

evet taksit yapılıyo 1 peşin 5 taksit yapılıyo canım

cnm hangi firmayı önerirsin ve biz yaptırmadan size danışırız cnm yaa bizim bilgimiz yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…