afiyet olsun bacımda çok yemecokacimcoook kilo alıyonkaydirigubbakcemile3
şiko fato şişko fatooooooooooooooooooooşakkıdı
şimdilik başka birşey yok datlum olunca bildiririm delikafadulden:dilcikar:
birsen nuniş kızlar yaw ben fakülteyemi gitsemki
tüp bebek yaptıramıcam belki başka tedavi uygularlar
birsen nuniş kızlar yaw ben fakülteyemi gitsemki
tüp bebek yaptıramıcam belki başka tedavi uygularlar
aman bacım fatoş idare et işte azucuk keyfimiz yerinde
bak buhranlı olurum hemen heeeeeeeeeee
ulen tel de randevu vermiyolar gidip almam lazım gidincede 1 ay sonrasına veriyola ama gidicem sanırım daha koçişle konuşmadım ama bakalım konuşuyumda koçişle kabul ederse pazartesi gidip randevu alıcam
ulen tel de randevu vermiyolar gidip almam lazım gidincede 1 ay sonrasına veriyola ama gidicem sanırım daha koçişle konuşmadım ama bakalım konuşuyumda koçişle kabul ederse pazartesi gidip randevu alıcam
yok uzak değilim otobüse binsem 20 dk da varırımda işte sadece randevu için gitmek zor olucak
işte o biçin sistem canım ben 5,6 ay önce gittim randevu aldım 1 ay sonrasınna verdiler daha sonra benim şimdiki en son gittiğm drun hastenesinin önünde indim bir görüşüyüm dedim beni tedavi ederse burda tedavi oluyum dedim ve kabul etti işte 6 ayımda burda geçti keşke fakültye gitseydim diyorum biyandanada herşey kısmet diyorum
git gittt kızzzzzzzzzzzzzz kocanda kabul eder ben senin kadar gözyaşı döksem tüp bebek merkezi kurardı adam vallaaaaaaaaa
1 ay sonra olsun boşver ne kayabedeceksinkiii git orayı dağıt kızzz öle basit kolay kolay yapıyolar herkese senin gibi hasta ile uğraşsınlar
kızlar kocam bana erikk almışşşşşşşşşş çilek almışşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?