ayyyy kuşlar babamız bize nufus cuzdanı cıkardı resmen tc vatandaşı olduk bizzzzzzhihoyyyt
ama daha gormedim gelmedi henuz eve
gelsin de saat 2 de saglık ocagına topuk kanı aldırmaya gidilecek
dırımmmmm emzirme sutyeni yazmayı unutmusum cok oneml kusum baya rahat bişe
emzirme atleti de var o daha da kullanıslıdır eminim.en azından tum bedenini kaplıyo kat kat gıymemiş olursun ben de daha almadım ondan da alacagım
nurişim hergün pamuğumun resmine bakıyom bee ne tatlı şey doğurdunn
tatlı çok yedin acep ondanmı böle şeker...pamuğuma bakıyommm aytnça diyom bizimkilerde böle güsel olacakmı yaaaaa olur tabi neden olmasınn diyorr.......düşün pamuğumu ne kadar seviyom
selam kızlşar çok hastayım anneme geldim annemde hasta kardeşim bakıyo bize
birsencim bizim danışmanla görüştüm küvöz masrafları doğum teminatına girdiği için karşılamıyomuş sigorta ama daha önce yaptırmış olsaydın yani şöyle bütün sigoreta şirketlerinde geçerli ilk yıl doğum teminatı kapalıdır yani hamiş kalmadan 1 yıl önce yaptırmak gerekli doğum teminatını ama sen şimdi yaptırırsan aşılarını dr tedavilerini ilçlarını karşılıyomuş senin için fiyat aldım 1300 ytl ama daha yüksek teminat alıran taşçatlasın 2000ytl olur dedi istersen numarasını veriyim istediğini sor arayabilir dediiii
tatoşum tlf la konuşayım senle tatlımmm olurmuu çok geçmiş olsunn
Kız fatoşuantalya şubesi geçmiş olsun yaaaa
ne oluyo bize böyle yaprak dökümü gibi dökülüyo herkes aaaa
kız yoksam orası antalyadır diye denizemi daldın heeee
bizim burda şeyimiz dondu sen kulaçmı atıyon kız
sağol adaşım yaa valla burda dağlara kar yağdı soğunu biz çekiyoz buz gibi oldu antalya deniz kenarına dün gittik kızzzz çok güzldi dümdüzdü valla göz banyosu yaptım ama açık hava çarptı
öle deniz kenarı vs.demeyin amaaaaa burada dört duvarda yatan varrrrrr
valla ben hiç içlenmiyom sevmem ben denize giemeyi felan hoş yüzmeyide bilmiyom ama neyse sevmem işte korkarım bi kere az daha boğuluyodum bi karış suda
o an aklıma hemen buse geldi bana bişey olursa buse ne yapar diye analık işte o anları kameraya çekmişler bende sonradan izledim amanın resmen boğuluyomuşum çırpınıyodum yaaaa sonra kafama vurdum ben ne halt yedimde neyime güvendimde girdim o denize işte ısrarlara dayanamadım bi dahamı tövbe :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:
allahım yaaa bi aşermediğin deniz kalmıştı oda oldu denizi nasıl aşerdin anlamadım yani denizemi dalmak istedin yok içmek istediysen bi tuzlu su yap içi ver ne olacak aynı şeyben severim denizi geçen rüyamda gördüm deniz aşerdim hahaaa
bu yaz değil önceki yaz didimdeydik süperdi yaaaaaaaaa unutamam ilk bebek çalışmasını otelde yaptık....didim harika bir yer çocuklar olunca tatile o kadar para veremeyeceğimizden tatoşa gidecez çocukları salacam üzerine hahahaakaydirigubbakcemile3bizim bi akraba antalyada ama neresinde bilmem kuzenimde antalyaya taşındı çiftilk evinde ...babamda her bayram antalyada
ev tutam taşınak diyor dedim olmazz ben nasıl gelecem oralara annem fenamı kız diyo cümbür cemat 6 ay yaşarız diyo sonra baban kalsın biz gelelim istanbuldaki evi kardeşim evlwnirmiş o kullanırmışş
allahım yaaa bi aşermediğin deniz kalmıştı oda oldu denizi nasıl aşerdin anlamadım yani denizemi dalmak istedin yok içmek istediysen bi tuzlu su yap içi ver ne olacak aynı şey
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hayır yaaaa gidemezsiniz hımmmmmm bak döverim haaaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kızlar kocama dedim sütsağma makinası al bana diyoki inekmisin sen
şimdi ineğim diyor yaaaaaaaa ..........bende dedim sende öküzsün..aman aşka bak inek öküz
bu hamilelik bizi fena vurdu eski ormantik günleri özledim yaaaaa böle yemekler yapardımmmm
bu göbişle geçen yılbaşı hediyem olna kırmızı jartiyerimi giysem ne komik olurrrrrr hahaaa
bu arada göğüsümün ucunda yine sarı bişey gelmiş aldığım zaman yumuşak bişey çıkıyor doktora göstersemmi kadındoğumcu bakarmı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?