Aysonu Kizlari 2008

ben geldim kuşum çamaşır kısmını yazmıyom çünki l
koca biliyo eyi bu konuları.......deftere atleti ekliyom unutulmasın
bugün gayet iyi alt bölge leke yokgerçi demeye korkuyom ne zaman desem geliyor
bence stres çok etkiliyoo kociş 2 ayda kalırım annenlerde yeterki sen yanlız kalma dedi buda 7 ay demek oluyor...inş.sorunsuz giderim doktor kalk desede kalkmayacam
yatarım yeterki erken doğmasın kuzularımm

nurişim hergün pamuğumun resmine bakıyom bee ne tatlı şey doğurdunn
tatlı çok yedin acep ondanmı böle şeker...pamuğuma bakıyommm aytnça diyom bizimkilerde böle güsel olacakmı yaaaaa olur tabi neden olmasınn diyorr.......düşün pamuğumu ne kadar seviyom

kız birsen benim yanında bir bebek olduğu halde yinede açıp bakıyorum meyranın resmine
okadar özlemişimki yeni doğan böcükleri başka güzel oluyorlar yaaaa
buse olmasaydı kesin bakırköyü boylamıştım ben-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

selam kızlşar çok hastayım anneme geldim annemde hasta kardeşim bakıyo bize

birsencim bizim danışmanla görüştüm küvöz masrafları doğum teminatına girdiği için karşılamıyomuş sigorta ama daha önce yaptırmış olsaydın yani şöyle bütün sigoreta şirketlerinde geçerli ilk yıl doğum teminatı kapalıdır yani hamiş kalmadan 1 yıl önce yaptırmak gerekli doğum teminatını ama sen şimdi yaptırırsan aşılarını dr tedavilerini ilçlarını karşılıyomuş senin için fiyat aldım 1300 ytl ama daha yüksek teminat alıran taşçatlasın 2000ytl olur dedi istersen numarasını veriyim istediğini sor arayabilir dediiii

tabi daha sonradan bebeklerde eklenicek fiyat yükselicek ama en azından kendi sigortanı ödersin taksit sayın azalır bide yapıkredi kartınız varsa 8 eşit taksit oluyomuşşş ama yoksa 1 peşin 5 taksitt

Döneceğim tozlu yollara
Al gelincikler sereceğim
Solarlar bilirim sevgilim
Yine bekleyeceğim
Bitse de bir gün nazlı hayat
Ben bir tek seni seveceğim
Kader güçsüz kalır sevgilim
Sensiz ölmeyeceğim
Kördüğüm karmaşık bir bilmece
Uyutmuyor beni gündüz gece
Utanmam usanmam beklrim öylece
Gitgide gitgide azalmasın
Savrula savrula kaybolmasın
Gözgöre gözgöre bitmesin ağlarım
Hem senim hem ben bölünemem
Kendimi sensiz eyleyemem
Beni sensiz koymasın tanrım
Başka söz söyleyemem
:asigim::asigim:kociş tlf bu şarkıyı yollamış bide sözlerini yazmış delüüü seni seviyom çocuklarım anası yazmışş:asigim:manyak bu adam yaa

tatoşum tlf la konuşayım senle tatlımmm olurmuu çok geçmiş olsunn

Kız fatoşuantalya şubesi geçmiş olsun yaaaa
ne oluyo bize böyle yaprak dökümü gibi dökülüyo herkes aaaa
kız yoksam orası antalyadır diye denizemi daldın heeee
bizim burda şeyimiz dondu sen kulaçmı atıyon kız

sağol adaşım yaa valla burda dağlara kar yağdı soğunu biz çekiyoz buz gibi oldu antalya deniz kenarına dün gittik kızzzz çok güzldi dümdüzdü valla göz banyosu yaptım ama açık hava çarptı

HIMMMM BEN DEDİM DEMİ MUTLAKA DENİZE GİTMİŞTİR DİYE
nasıl iyi geldimi göz banyosu anladığım kadarıyla pek iyi gelmemiş
çıldırdınmı kız bu havalarda ne işin var deniz kenarında
dur bide ben çarpayım sana:tomato: benimki daha iyi gelir en azından kendine getirir seni

öle deniz kenarı vs.demeyin amaaaaa burada dört duvarda yatan varrrrrr

valla ben hiç içlenmiyom sevmem ben denize giemeyi felan hoş yüzmeyide bilmiyom ama neyse sevmem işte korkarım bi kere az daha boğuluyodum bi karış suda
o an aklıma hemen buse geldi bana bişey olursa buse ne yapar diye analık işte o anları kameraya çekmişler bende sonradan izledim amanın resmen boğuluyomuşum çırpınıyodum yaaaa sonra kafama vurdum ben ne halt yedimde neyime güvendimde girdim o denize işte ısrarlara dayanamadım bi dahamı tövbe :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:

ben severim denizi geçen rüyamda gördüm deniz aşerdim hahaaa

bu yaz değil önceki yaz didimdeydik süperdi yaaaaaaaaa unutamam ilk bebek çalışmasını otelde yaptık....didim harika bir yer çocuklar olunca tatile o kadar para veremeyeceğimizden tatoşa gidecez çocukları salacam üzerine hahahaakaydirigubbakcemile3bizim bi akraba antalyada ama neresinde bilmem kuzenimde antalyaya taşındı çiftilk evinde ...babamda her bayram antalyada
ev tutam taşınak diyor dedim olmazz ben nasıl gelecem oralara annem fenamı kız diyo cümbür cemat 6 ay yaşarız diyo sonra baban kalsın biz gelelim istanbuldaki evi kardeşim evlwnirmiş o kullanırmışş

kızlar kocama dedim sütsağma makinası al bana diyoki inekmisin sen
şimdi ineğim diyor yaaaaaaaa ..........bende dedim sende öküzsün..aman aşka bak inek öküz
bu hamilelik bizi fena vurdu eski ormantik günleri özledim yaaaaa böle yemekler yapardımmmm
bu göbişle geçen yılbaşı hediyem olna kırmızı jartiyerimi giysem ne komik olurrrrrr hahaaa

bu arada göğüsümün ucunda yine sarı bişey gelmiş aldığım zaman yumuşak bişey çıkıyor doktora göstersemmi kadındoğumcu bakarmı yaaa

allahım yaaa bi aşermediğin deniz kalmıştı oda oldu denizi nasıl aşerdin anlamadım yani denizemi dalmak istedin yok içmek istediysen bi tuzlu su yap içi ver ne olacak aynı şey
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hayır yaaaa gidemezsiniz hımmmmmm bak döverim haaaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

tabiki denize girmek istedim delüüüüüüüüüüüüüüüüüü

neden gidemezmişiz temelli gitmiyozkiiii

kız birsen bebişi emzirirken böyle inekleri sağarken bises çıkr cısssss cıssssssssss
diye ha aynen öyle oluyo biliyomusun bebiş emerken çekerken o ses çıkıyo valla ne komikti yaaa kendimi resmen inek gibi hissetmiştim haaaaaa:roflol::roflol:
bana bak o göğsündeki süttür belki akarda kurur süt gelen yerdenmi çıkıyo yoksa yara gibi bişeymi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…