Aysonu Kizlari 2008

tam ucu kızım yara felan yok sanırım sütün çıkış deliğinin önünde sarımsı bişey tırnağımla alınca yumuşacık bişey afedersin ama kulak kiri nasıl yumuşak olur ölee ama rengi sarıı

ha ben temelli sandım yaaa dedim geç buldum çabukmu kaybediyom tontişimiŞeniz

yok bee ne işimiz var biz yaşlılığımızda paramız olursa aydına taşınmak isteriz çok güselmiş kocamla oldukdan sonra heryer güsel allah bol sağlıklı ömür nasip etsin ona

sultan kııııııııııııııı bakıyon bakıyonnnn kaçıyonnnn olmayııı böle ses verr

kız yazacam uzun süre açmayıp msnyi açınca ordan buraya fırsat bırakmıyorlar. bide sorun oldu hafta sonu onu görüştüm bi arkadaşla bide geçmişi okuyum dedim biraz bitmedi

tamam işte süt kızım o
zaten bebişileri emzirmeye başladınmı sarı gelir sonra sonra biraz beyazımsı gibi olur
valla süt üretimi başlamış canımyaaaaaa.s a.s a.s

tamam işte süt kızım o
zaten bebişileri emzirmeye başladınmı sarı gelir sonra sonra biraz beyazımsı gibi olur
valla süt üretimi başlamış canımyaaaaaa.s a.s a.s

nasıl olur kızım erken bikere daha oldu bu baya oldu aldım baktım yumuşak bişey dedimki bişeydir kir vs.ama aradan baya geçti gene uca birikmişş alla alla burada kimseye ölebişey olmadı

ayyyy ne güzel olur birsen çok sevinirim keşkem gelsenizzz yalnız anneler buranın sıcağına dayanabilirlermi bilmem burdaki orta yaşlılar yazın yaylalara kaçıyooo

aaaa ben de çok severim denizi kokusu bile yeter bana görmeden yaşayamam çok da iyi yüzerim iddialıyımdır yüzme konusunda

vur vur sen kafam zayten kazan gibi bide sen vurr

ayyyy ne güzel olur birsen çok sevinirim keşkem gelsenizzz yalnız anneler buranın sıcağına dayanabilirlermi bilmem burdaki orta yaşlılar yazın yaylalara kaçıyooo

dayanamaz yazın annemle ben gidecez yaz bitince eylülde babam gidecek yaza kadarrrrrrrr hahaaaa uyanık spor bizimkilerrrrrrrrrr
yok be izin vermem ben buralarda yanlızmı kalam

dayanamaz yazın annemle ben gidecez yaz bitince eylülde babam gidecek yaza kadarrrrrrrr hahaaaa uyanık spor bizimkilerrrrrrrrrr
yok be izin vermem ben buralarda yanlızmı kalam

en iyiysini yaparlar burası çok kötü yanıyo yazın bide nem mahvediyo niye kızzz sende gelirsin antalyanın altını üstüne getiririzzz bebişlerle

kızlar kardeşim kahve yapmış içip geliyim bu arada ben yarında gezecem birsen hahahahahaha yılbaşına hazırlık yapcam manikür pedikür yaptırcam kokoş olcammmmmm

kızlarrr ben yatıyorum yine fenalaştım ben zor dayanıyorummm hicranın bebişi ne yapsın küçüçük bedeniyle ayyy ne zor geçmiş olsun hicrancımmm

en iyiysini yaparlar burası çok kötü yanıyo yazın bide nem mahvediyo niye kızzz sende gelirsin antalyanın altını üstüne getiririzzz bebişlerle

bigün gelecez kız kesinde ne zaman bilmem benimki antalyayı seviyor ama küçükken çocuklar gelemeyiz cnm ....ama gelirsem oralara ne yapar ne eder bulurum seniii

kızlar kardeşim kahve yapmış içip geliyim bu arada ben yarında gezecem birsen hahahahahaha yılbaşına hazırlık yapcam manikür pedikür yaptırcam kokoş olcammmmmm

kızım otur oturduğun yere beeeee hasta hasta geziyonnnn ilaçda fayda etmez söyleyimm

canım çikolata isityor yaaa gidem alam kaynanaya seslenirsem şimdi on saat bana desti izdivacı anlatacak

merhaba kızlarrr nasılsınız bu ara katılamıyorum size idare edin kızım hala aynı ama düne nazaran biraz daha iyi en azından ağrısı azaldı sanırım ağlaması azaldı uyuyor şimdi siz nasılsınız yeni haberler varmı inşallah bi yaramazlık yoktur

valla cnmm heçbişeyy yok yaww iyi olmanıza çok sevindimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…