heeeeeeee Aramuzda gisli bir ilşki var yaaaa kızım çatlak facebook yokmu orada resimleri var diyom sanaaaaa delü sende üye olmuşsun yaaa söle seni ekleyim nurişde ekler yaaa
herşeye maydonoz olacan illaaaaaaaaaaaa
asabımmmmmmmm bozukkkk bulaşmaaa
selam kuslar
annemle dr a gittik kadin beni gorunce sasirdi sen hic ameliyat olmus gibi deilsin kendine de bana da nazar degdireceksin masallahin var dedi:dance:
sonra uzaninca hemsiresine de aynisini soyledi.
dikisler kaynamis kabuk tutmus yarin banyo yapabilirsin dedi cok sukur kurtuldum karnimdaki bantlardan yaw
ama hava sogukmus usudummmmmmmmmmmm
iyi olmanıza çok sevindim cnm aman allah nazardan sakınsınmerhaba kızlarrr hepinize günaydınlarr ooooo fake dırım krispi suuuu burdaymışş bide yeni eleman var galiba sahsude nasılsınızz ben kızla uğraşıyorum bildiğiniz gibi bugün biraz daha iyi ateş düştü çok şükürr uyuttum şimdi bende ev işlerine bakmadan önce size bakayım 5-10 dk dedim dışarısı bembeyaz burada heryerde kar varrr
kızlar nene ne yaptı bugün bilseniz
eşim işe gitmek için kalktı kapıyı açtı çıkacak bide bamış bizim nene kapının dibinde bekliyor yine çocuk ağlıyormuş eşimde korktu bir anda karşısına çıktı gelmiş içeri yatak odamıza bkmış biz uyuyoruz benim heç bişeyden haberim yok eşim demiş babaanne bak uyuyorlar yanlış duydun
git yat demiş yok demiş ben gitmem salomnda otururum ben sen işe git eşimde babaanne delirdinmi sen fatoşun bşeyden haberi yok kalkıp seni görünce korkar demiş git yat demiş zorla çıkarmış evden
allah aşkına söyleyin bana ben bu neneyi ne yapam yaaaa
2 senedir çocuk ağlıyoda ağlıyo lennn bu çocuk hiçmi susmazmı beeee şimdi biraz daha büyüsün buse kendisi söyleyecek nene yeter artık ben ağlamıyorum oa zamanda ikinci çocuk olursa vay benim halime delirdi iyice yaaa benim babaannem derdiki yaşlılık rezilliktir diyeee hakket öyleymiş
dün akşam msn den arkadaşlarımla bi kapuştukkkkk her kafadan bir ses yaa biri doğurdu biri ise bekar
bekar olan alacak listemi gördü birsürü gereksiz şey varmış
göğüs pompası ,göğü ucu ,göğüs kalkanı gereksizmiş
çocuğu olan ise o dedikleirn kullanılmıyor sana kim akıl veriyor diyor bende sinirlendim benim aklım yok başkaları söylüyor öle yapıyorum ....
bide kayınvalidemle olan şeylerde kayınvalidem haklıymış bana bu yaşta bakıyormuş daha ne isriyormuşum pis olsunmuş ......insanlara konuşmak ne kolay yaaa kimse içimi bilmiyor neler yaşadım bilmiyor ...bekar olanın ablası geçen haziran doğurdu neymiş ablası kusarken hastanelere yatmış kimseler yokmuş yanında dedim kocası nerede kocası hastaneye yatırmış inmiş arabada yatmış
o ayrı bişey deidm onun kocası öle yapabilir benim kocam yapmaz dedim
işte sen çok şanlısın ............anlamıyolar bir annenin eksikliğini ne kardeş ne koca kapatamaz
bende hep kocamda aradım allahda bana öle bir eş verdiki anam ,babam,kardeşim oldu .....hayatımdaki tek olan güsel şey .....
aaaaaaaaaaaaa onlar dövülmeyi hak etmiş:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
konuşma kız onlarla biz teteriz sana
iyi olmanıza çok sevindim cnm aman allah nazardan sakınsın
ulan ağalarken güldürdün beni yaaadelikafadulden:roflol::roflol:
kızım dikkat et bu kadın bunamış cnm bizimkinden yaşlı sanırım eee kaynananın kaynanası .....
bizimkide delirmiş yaa balkon sokak süpürülen fırçalar varya arabada yıkanıyor hani onu almış benim odayı süpürecek benimde tozaaaa alerjim var hasta oluyorum tozdannn düşünün yaaaaaaaa bunu biliyor elektirik süpürgesini açmıyor çünki elektirik gidermiş kaynım dedi bana ...dedim süpürmee ben gidince yap.....
bide bizimki diyorkiii ben dikkat ediyorum kendimeee yediklerime perhizdeyim diyor
yemekden sonra 3 tane milföy yiyor arkasından arkadaşım bana yollamışdıya mantı bir tabak eşim onada koymuş onuda yedi....bu perhiz haliiii
he bide yanımda yiyor sonrada parmağı ile tabağı sıyırıp yalıyor sonrada direk tabağı yalıyor bi bağırdım yapma yaa dedim aaa sen beni zaman gördün diyor allahtan eşimde yanımdaydı burada ne zaman yesen yapıyorsun dedim ...ekmekle sıyırsan anlarımda tabağa yalamak ne oluyor yaa dedim:1shok::1shok:
evet canim ben de ona bagliorum insan cani yansa da kendini salmamali
dusunce gucudelikafaduldenheheh
ben basindan beri sezeryan istedim hep de cikinca cok iyi olacam diye sartladim kendimi
Allaha sukur dusundugum gibi olduhihoyyyt
kusum ortada gorunen küslük yok ama annem hic istemio geri donmek yaa
kızı yuzunden oluo buraya geldiginde de mesaj attı durdu huzursuz etti kadını
yuzde 90sebep o canım
dogru dıo canım yaa cok nadir hissetmen normal
ama haklısın insan evham yapıo ben de aynıydım :teselli:
kusum sen cok yıprandın ama kusmaydı kanamaydı filan ondan olmustur
yuzde sivilcelenme lekelenme filan da kisiye gore degişiyo işte
canım davulun sesi uzaktan hos gelir
evet dedikleri dogru yanında kimse de olmayabilirdi..bu halde tek basına kalabilirdin..kaynanan da yaslı haliyle bakıyor Allah razı olsun
ama bu demek deildir ki sen orda kaldıgın icin cok mutlu ve rahat olacaksın
insanın kendi evi duzeni gibi olur mu yaaa herkesin alıskanlıkları farklı
valla annem geldi evim talan oldu Allah seni inandırsın ve yağptıgı bisuru seye cok kızıyorum annem olmasına ragmen
o da bozuluo ama napayım elimde deil
teyzoşu cok tesekkur iderisssdelikafadulden
ne diyeyim kusum haklısın Allah yuzune bakmıs iyi bir eş vermiş
cok iyi tanımadan evlenmişsin cok daha farklı olabilirdi ama cektiklerinin mukafatını almıssın
Rabbi hep mutlu etsn sizi:Saruboceq:
sultanım sessiz takılıosun bugun:1ninca:
yogunmusun yine???
sen de bana benzettın demek kusum bana benzetenler cogunlukta şu an icin:1rolleyes:heheh
tesekkur ederiz teyzesi sen de cok guzelsina.s.
canım benim saolun bombom da aynısı soyledi o da cok sevmişhihoyyyt
ilk dogduklarında pek guzel olmuyolar aslında sonradan guzellesiyolar
eltim de oyle demiş zaten cirkin dimiş kızıma:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?