Aysonu Kizlari 2008

merhaba kızlar ben geldim işte evin işi busenin yemeği uykusu derken bu saat oldu yavvv
eeee birsen fena buhran yapmışsın be güzelim içini boşalttığın iyi oldu canım sıkma kendini okadar
sen ne kadar ailene iyi bir evlat olmuşsan aynısınıda evlatlarınsana iyi birer evlat olacaklar
ne ekersen onu biçersin canım sen ekimini yaptın sıra biçmekte

sağol cnm ......evi topladınn bugün keyifsizim ben midemde bi fena yaaa

nuriş kuşum annen neden küsüyor kıııı her dk.küsülmez sen lohusasın yawww
kocan haklı cnm ama sen daha rahat edecen heralde gitsinler..
bu arada evde iki kadın neden sulu yemek yapmıyolar yaww iki karı varken kocan neden yaptı yemeği yawww.........şimdi benimkide gelir kendi zevkine göre yapar ama o varken kocam yemek yapmaz yawwwwww....tesüf ettim şidmiiiiiiii
kocası hasta olmuş heeee hani o çok öten üvey kardeş nerede hani bakardı
aman yaaaaaaa gitsinler allah büyük geceleri kalkarsın merak etme kızın bi cıyaklasın nasıl uyanacan göreceksin

canım evet insanın anneside olsa düzeni bozuluyor ama anne işte bişeyde diyemiyosun bende öyleyim yanlızken evim daha düzenli yemek yapıyorum çocuğa bakıyorum
başta biraz zorlandım ama yavaş yavaş düzene giriyor insanın kendi düzeni gibi yok aslına annenin sana pek yardımı olmadı kocişin refakatçi kalmış annende rahatsızlanmış onuda düşünmek zorunda kalmışsın ama olsun yinede anne işte gidiyo zaten kalırsın kendi başına düzenini kurarsın haa zorlanmıycakmısın elbette zorlanacaksın ama kendin atlatacaksın zorlukları

eee sende içini döktün sırada kim var ben dökecem ama ocak 2 yi bekliyom adet olacağım zaman dökeri i.imi bak hazırlıklı olun haberde veriyom haaaa:roflol::roflol::roflol:

bende annemle kavga ettim ........
bu arada yarın ben 10 da doktorda olacağımm neyse anneme geçecem yaa oradan annemi aradım
annem yarın yarımgün çalışacak dı....anne biz erken gelirz kapıda kalmayalım dedim ben yarın işe gelmiyorum dedi aaaa dedim o zaman buraya gel hastaneye beraber gidelim dedim aaaaa neymiş gelemezmiş ...evini toplayacakmış koca hafta sonu gexdi halamada pinekledi iş yapdı
cumdan ananemede gitti c.tesi onada gitmedi banada gelmedi...yarın iş yapacam dedi.gelmezsen gelme dedim suratına kapattım tlf nu........

amanın noluyo size yavv kavga etmek içinde aynı günümü buldunuz

amanın noluyo size yavv kavga etmek içinde aynı günümü buldunuz

ne yapam anam yaa bana lay lay yapıyor yok bende görmek istiyorum işte izin alamıyorum ...o zaman ne diyorsun be kadın görmek istiyorum diye ....

iyi yaptım bütün gün ağladım onun yüzünden

eve gidem dahada kavga edecem içimdekileri dökecem

kız ilk günden geri döme haaa
sakinleş bacım sakinleş

şimid annem aradı gelecektim de işyerinde kavga çıktı ondan gelemedim diyorr kendi affettiriyor sevdiğim yimekleri yapacakmışş

ayyyy nurayın bebişşş olmuş. çok tatlı ya. maşşallah. rabbim nazarlardan korusun

benimki erken gelicek kesin kızlar. ocak sonu gibi tahmin ediyorum. yine benim kasılmalar başladı.

ay ben geldüüüüüüüüüm ama kimsecikler yoktiiiiir
neyse hemen rapor vereyim namaz kılıp yatacam zatiii
dün sabah erken okula gittim tufanın işi vardı beni erken bıraktı okula akşamına da ablama gittim hamilelik sonrası depresyona giriyo sanırım nolur gel çok yanlızım dedi kıyamadım gittik orada kaldık
sabah geldik annemde kahvaltı yaptım okula gittim okulda hiç giremedim çok yoğundum sonracığıma akşamda tufanın arkadaşına yemeğe gittik gelir gelmez açtım ama yoksunuz tlfununuz olsaydı arayacaktım sizi ama yoktu,
artık yarın sabah görüşürükkkkk öpüldünüz hanımlarr doğmuş ve doğacak olan bebişlerrrrrr:))))

iyi geceler güsel bayanlar geldim ben yine gece gece.ama napıyım valla evde işler anca bu vakitte bitiyo.
geçmişi okudum o ne yaww anasıyla kavga eden edene...valla ben anneciğimle aynı şehirde değilim o yüzden çok öslüyorum kendüsünü:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
neysem inşallah barışmışsınızdır annelerinizlea.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…