merhaba kızlar ben geldim işte evin işi busenin yemeği uykusu derken bu saat oldu yavvv
eeee birsen fena buhran yapmışsın be güzelim içini boşalttığın iyi oldu canım sıkma kendini okadar
sen ne kadar ailene iyi bir evlat olmuşsan aynısınıda evlatlarınsana iyi birer evlat olacaklar
ne ekersen onu biçersin canım sen ekimini yaptın sıra biçmekte
sağol cnm ......evi topladınn bugün keyifsizim ben midemde bi fena yaaa
kız esen hiç gelmiyo nerde bu kız aaaa senin haberin varmı esenden
evet merak ettim bende ama bizden başka samimi olduğu kimse yok bizimde haberimiz yok inş.kötü bişey yotur...
azcuk da ben icimi dokeyim simcik:çok üzgünüm:
annem sabah gıdıyo kuslar kocası baya hasta olmus aradı cagırdı
benim de canıma minnet cunku patlamaya az kaldı:bbo:anlasamıyoruz sinir oluyorum o da ikide bir küsüyo:1no2:
sonra evim evlikten cıktı ortalık cok dagınık nasıl oluyo anlamıyorum annem gelmeden once daha duzenlıydı.ben topladım bugun etrafı ama hala dagınık cıldıracam duzenım fılan kalmadı hıcbır aradıgımı bulamıyorum
sonra bugun hem annem hem kaynana vardı ama evde 1 kasık yemek yok pogaca ve kek ıle bu saatı ettım demın kocam salata yapmıs mantarlı tavuk yaptı onu yedım yani kimsenin faydası yok esasen kalabalık etmekten baska...
yalnız kalmayı tercih ediyorum:çok üzgünüm:
ahmet de kızdı daha yarın 1 hafta olacak neden gidiyo senin bakıma ihtiyacın var dedi..bir daha da kocasından sikayet etmesin hemen gidiyo bırakıp dedi.aslında haklı ama bosver gitsin ben de düzenimi bileyim dedim hem anan hem anam v ar evde bir kasık yemek yok heryer dagınık mutfakta kuflenmiş ekmekleri bile ben attım napayım boyle olduktan sonra dedim sustu...
geceleri kalkmakta zorlanıyorum insallah onu duzene sokarım
azcuk da ben icimi dokeyim simcik:çok üzgünüm:
annem sabah gıdıyo kuslar kocası baya hasta olmus aradı cagırdı
benim de canıma minnet cunku patlamaya az kaldı:bbo:anlasamıyoruz sinir oluyorum o da ikide bir küsüyo:1no2:
sonra evim evlikten cıktı ortalık cok dagınık nasıl oluyo anlamıyorum annem gelmeden once daha duzenlıydı.ben topladım bugun etrafı ama hala dagınık cıldıracam duzenım fılan kalmadı hıcbır aradıgımı bulamıyorum
sonra bugun hem annem hem kaynana vardı ama evde 1 kasık yemek yok pogaca ve kek ıle bu saatı ettım demın kocam salata yapmıs mantarlı tavuk yaptı onu yedım yani kimsenin faydası yok esasen kalabalık etmekten baska...
yalnız kalmayı tercih ediyorum:çok üzgünüm:
ahmet de kızdı daha yarın 1 hafta olacak neden gidiyo senin bakıma ihtiyacın var dedi..bir daha da kocasından sikayet etmesin hemen gidiyo bırakıp dedi.aslında haklı ama bosver gitsin ben de düzenimi bileyim dedim hem anan hem anam v ar evde bir kasık yemek yok heryer dagınık mutfakta kuflenmiş ekmekleri bile ben attım napayım boyle olduktan sonra dedim sustu...
geceleri kalkmakta zorlanıyorum insallah onu duzene sokarım
bende annemle kavga ettim ........
bu arada yarın ben 10 da doktorda olacağımm neyse anneme geçecem yaa oradan annemi aradım
annem yarın yarımgün çalışacak dı....anne biz erken gelirz kapıda kalmayalım dedim ben yarın işe gelmiyorum dedi aaaa dedim o zaman buraya gel hastaneye beraber gidelim dedim aaaaa neymiş gelemezmiş ...evini toplayacakmış koca hafta sonu gexdi halamada pinekledi iş yapdı
cumdan ananemede gitti c.tesi onada gitmedi banada gelmedi...yarın iş yapacam dedi.gelmezsen gelme dedim suratına kapattım tlf nu........
amanın noluyo size yavv kavga etmek içinde aynı günümü buldunuz
ne yapam anam yaa bana lay lay yapıyor yok bende görmek istiyorum işte izin alamıyorum ...o zaman ne diyorsun be kadın görmek istiyorum diye ....
iyi yaptım bütün gün ağladım onun yüzünden
eve gidem dahada kavga edecem içimdekileri dökecem
kız ilk günden geri döme haaa
sakinleş bacım sakinleş
ayyyy nurayın bebişşş olmuş. çok tatlı ya. maşşallah. rabbim nazarlardan korusun
benimki erken gelicek kesin kızlar. ocak sonu gibi tahmin ediyorum. yine benim kasılmalar başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?