dırım aradı 2 oglusu oluyormus:teytey:
dişli bir kaynana adayımız oldu gozumuz aydın kız annelerihihoyyyt:dance:kaydirigubbakcemile3
bebekler cok iyiymiş hersey yolundaymıs:hooray:
ooooo usus hanım gündüz teşrif etmişler yaaaa
bravooooooooooooooooooooooo
kız dün gece gelecektim kızkardeşim aradı abla dedi yarın sunumum var benim hikeye tarzında şiir gibi bir şeye ihtiyacım var sunumda okuyacakmış onda internet yok araştırırmısın dedi iş başa düştüar ara ara gecxe 2.5 da bir tane buldum hasbam kolay kolayda beğenmez illa dygusal olacakmış neyse buldum bitane onunla uğraştım gelemedim biliyosun aksatmazdım randevumu
demek 2 vakte kadar bebiş gelecek heee yok canım yaaa baksanaa kahve rengi akıntılarım başladı bile o 2 vakitte sanırım 2 sene olacak tabi o zamana kadar ben kafayı sıyırmassam canım
dırım aradı 2 oglusu oluyormus:teytey:
dişli bir kaynana adayımız oldu gozumuz aydın kız annelerihihoyyyt:dance:kaydirigubbakcemile3
bebekler cok iyiymiş hersey yolundaymıs:hooray:
herkese günaydınn güzel bayanlarr.
YENİ YILINIZ HUZUR,MUTLULUK,BAŞARI,SAGLIK VE MADDİ YÖNDEN SIKINTI YAŞAMAYACAGIMIZ BİR YIL OLUR İNŞLLAH.
geçmişi okumadım hemen daldım aranıza nasılsınız keyifler nasıl şekerler.
Nuray kuşumm kızımız ve sen nasılsın güzelim.
yaaa saçmalama 2 sene diye düşünmedim ben 2 ay diye düşünmüştüm her ihtimale karşı:jeyyar:
belkim bu ay bile olurrrrrrr.bazılarının kahverengi akıntı geliyo snra kesiliyoo sonraa böleeee oluyolarrrr::CüvCüv::CüvCüv:
minnoş iyi ama durmuyor teyzesi kucagımda:)
iyiyiz aslıcım Allaha cok sukur
sadece biraz oburlugumuz var emiyo kısa zaman gecince de habire yalanıyo ellerini emiyokafamçokkarıştı
sutum yeterince var hatta fazlasını sagıyorum ama sanırım süt sulandı rengi beyaza dondu 2gun once sapsarıydı yaglıydı.acep diyorum doymuyor mu..deliksiz uyuyordu simdi sık sık acıkıyor tekrar emmek istiyor:uhm:
iyiyiz aslıcım Allaha cok sukur
sadece biraz oburlugumuz var emiyo kısa zaman gecince de habire yalanıyo ellerini emiyokafamçokkarıştı
sutum yeterince var hatta fazlasını sagıyorum ama sanırım süt sulandı rengi beyaza dondu 2gun once sapsarıydı yaglıydı.acep diyorum doymuyor mu..deliksiz uyuyordu simdi sık sık acıkıyor tekrar emmek istiyor:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?