Aysonu Kizlari 2008

krispi gelirdi aslında bu saatlerde ama nirdeki?
acep istiareyemi yattı kendülerüüü bebüşlü rüya neyin görcem diye:roflol::roflol::roflol:
bak şimdiden söylüyorum : 2 vakte kadar sana minik,şirin,melek gibi bi bebiş gözüküyo:ecrin_bebek:
gerçi bu daha çok kahve falına benzedi amananiknanik

ay bakk krispi beni neden tımarhanede gördü şimdi anladım.
ayol ben her gece buraya gelip kendü kendüme konuşup duruyorum,kız ne yapsın?laelaelaelaelaekafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

sayfamızın güsel anneleri,anne adayları,anne aday adaylarıhihoyyyt
gerçi yarın izinliyim sabahtan gelmeye çalışırım ama malum yılbaşı.sabahtan bi kuaföre gidicem,öğlen de yola çıkıyorus inşallah yeni yıla ılgazda gireceğiz.
yeni yıla dair güsel dileklerimi şimdi mi yazayım yada yarın mı bilemedim.? fırsat bulamazsam diye şimdiden yazayım bari.

aslında hepimizin gönlünden geçenler aynı.
yaşamımıza dair yeni umutlar, yeni yılla kavuşmak istediğimiz...
hayatımıza katacağımız güzel farklılıklar beklediğimiz.
ben hepimizi şanslı görüyorum.
hepimiz, sevmeyi biliyoruz , ufak mutluluklara şükretmeyi biliyoruz.
ama bence en önemlisi kendimizden önce , arkadaşlarımız için dua etmeyi biliyoruz.
diliyorum ki, inşallah bu yeni yılda, hepimizin birbirimiz için ettiğimiz duaları kabul olur.
:1hug::1hug::1hug:

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bugün birsen sanırım doktorda yoksa çoktan burda olurdu demişti zaten 10 da doktora gidecem diye gelir herhalde bir yarım saat sonra
nunişim sen nasılsın kuşum meyramız nasıl şimdi olsam yanındada böyle boğazından koklasam onu mis kokar mis kızkardeşim derdiki abla şu bebeklerin kokusunun parfümünü yapsalar hemen alacam derdi çok severdi bebişlerin kokusunu ben hala buseyi koklayarak uyuyorum büyüdü ertık ama onu koklaya koklaya uyuyorum offff offff içlendim yine yaaaaa
nuniş sen ikinci çocuk yapmayı düşünüyormusun ilerde herhalde bu soruyu bu kadar erken almayı düşünmemişsindir he he he sadecxe merktan sordum bir tanemi yoksa iki tanemi yoksa üç tanemi yada dört tanemi

dırım aradı 2 oglusu oluyormus:teytey:

dişli bir kaynana adayımız oldu gozumuz aydın kız annelerihihoyyyt:dance:kaydirigubbakcemile3

bebekler cok iyiymiş hersey yolundaymıs:hooray:

oh oh maşallah maşallah.çok sevindim.hayırlısıyla kucağına da alır inşallah:teytey::teytey:

ooooo usus hanım gündüz teşrif etmişler yaaaa
bravooooooooooooooooooooooo
kız dün gece gelecektim kızkardeşim aradı abla dedi yarın sunumum var benim hikeye tarzında şiir gibi bir şeye ihtiyacım var sunumda okuyacakmış onda internet yok araştırırmısın dedi iş başa düştüar ara ara gecxe 2.5 da bir tane buldum hasbam kolay kolayda beğenmez illa dygusal olacakmış neyse buldum bitane onunla uğraştım gelemedim biliyosun aksatmazdım randevumu
demek 2 vakte kadar bebiş gelecek heee yok canım yaaa baksanaa kahve rengi akıntılarım başladı bile o 2 vakitte sanırım 2 sene olacak tabi o zamana kadar ben kafayı sıyırmassam canım

herkese günaydınn güzel bayanlarr.
YENİ YILINIZ HUZUR,MUTLULUK,BAŞARI,SAGLIK VE MADDİ YÖNDEN SIKINTI YAŞAMAYACAGIMIZ BİR YIL OLUR İNŞLLAH.
geçmişi okumadım hemen daldım aranıza nasılsınız keyifler nasıl şekerler.
Nuray kuşumm kızımız ve sen nasılsın güzelim.

yaaa saçmalama 2 sene diye düşünmedim ben 2 ay diye düşünmüştüm her ihtimale karşı:jeyyar:
belkim bu ay bile olurrrrrrr.bazılarının kahverengi akıntı geliyo snra kesiliyoo sonraa böleeee oluyolarrrr::CüvCüv::CüvCüv:

ayyy yaaa kırmızı oje sürmekten nefreeeetttt ediyorummmmkötükedihüsokötükedihüso

günaydınnn aslıcım minnoş nasıldelikafadulden

dırım aradı 2 oglusu oluyormus:teytey:

dişli bir kaynana adayımız oldu gozumuz aydın kız annelerihihoyyyt:dance:kaydirigubbakcemile3

bebekler cok iyiymiş hersey yolundaymıs:hooray:

oyyyy oyyyyy oyyyyy
oleeeeeyyyy oleeeeeey
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
gözü aydın gözümüz aydın
gelsin ben ona gösterecem pimpirikliklerinin hesabını
ama sevindim yaaa biraz hafifledi sinirim
accuk haşlayacam onu
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sağol canım seninde yeni yılın huzurla mutlulukla eşinle minnoşunla beraber sğlıkla afiyetle bereketle dolu bi yıl geçirirsiniz inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım biliyorum sen 2 sene düşünmezsin ben öyle söyledim umutsuzluktan canım böyle adetimin başlarında kötü oluyorum ama sonra düzeliyorum zaten doktora gidecem adetim bitince
o kahve rengi akıntın kesmesi pek sanmıyorum canım yaaa
öyle bir sürprizin bana denk geleceğini sanmıyorum:1no2:

canım bildiğim kadarıyla(ablamdan biliyorum) o ilk gelen süt başka oluyo.yani sütüm artık eskisi gibi değil diye düşünüp üzülme sakın.yeni doğan bebişler biraz naz yapıyo öle sürekli emmek istiyolar.yani meme sürekli ağzımızda olsun,biz uyuyup uyanalım yine emelim istiyolar.cokacimcoookcokacimcoook

nuniş evet süt başta yağlı gibi sapsarıdır sonra beyaza döner
hem ne kadar emmek isterse emzir hiç önemi yok saatin yani şimdi emdi yine mi acıktı demeden emzir10 dakikda bir 15 dakikada bir ne zaman emmek isterse
tabi ben böylee bilmiş bilmiş konuşuyorum demi tavsiye veriyom işte :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…