kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim aslında baya oldu geleli ama mira ile msn de lak lak yaptık .....................
ben yokken bi ton yazışmışınız kaç saattir onları okuyomm
birde ben yokken sayfada hamişlerrr karargeh kurmuşş ne o öle bebek şirrleri felan ülennn olan var olmayan varrr heee biz yok diye ağlayacaz sizde hamişlik duygusallığında ağlayacaksınız ayşeserkan dıtttt sana yok öle şeyler yazmak hamişsen hamişliğini bill :))
yoksaaaaaaaaaaaaa yakarım bu sayfayı heeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar doktora gittim diyetisyene yani kadın tartı kilomu demyecem artık
kadın dedi ki 3 - 4 kilo su fazlalığın var bacım 6 kiloda yağ var
ama hormonel bozukluğun olduğu için zorlu bir diyet bekliyor seni dedi
güsel bir liste yaptı ....ama sporsuz asla olmaz dedi birde hormonlarındaki sorunu çözmesi lazım doktorunun dedi...her aksam tempolu 1 saat yürğüş dedi ama dedim ben yapamam aksam çok karanlık oluyo r dedim o zaman evine yürüğüş bandı al cnm dedi imaknın varsa çünki sporu hayatından eksik etmeyecksin dedi ...çok tehlikeli bu hastalık dedi ...hem bebek isityon doğumdan sonra olan kilonu da verebilrisin hem bebğin uyurken yaparsın aklın kalmaz dedi....kadın çok talı bir kadın güsel diyet verdi öteki gudubet diyetisyenim gibi değildi herşeyi anlattı yani....hedef 10 kilo dedi zaten 4 kilosu su olduğu için 6 kiloyu yakacaz dedi verdiği listeyi uygulayacaz bu arada dışarda yürü dedi bant alana kadar dedi ...15 gün sonra gel dedii.....
işte böle gebelik testim negatif boşuna gitti paramm...neyse bu gece eşim alcak test sonucunu bende adet olayım yapacam testleri yarın tedavim belli olur sanırım ......neyse kıslar bir ayıda böle kapadım 7 ayımda daha taze buhranlar sevinçlerle gelecem inş................tek sıkıntım adet olmak her ay düzenli adet olayım bebeği tüp yapacam beklmeyecem artık...üzemem kendmi yaniiii..............