dırımcım çok sevindim sizin adınıza haydi hayırlısı.. :1hug: mefayo arkadaşımız hoşgeldiniz aramıza hayırlı ile inşşllah aşılamanızın güzel bir sonucu olur.. a.s.
ayşecim sende antalyadasın sanırım.bende antalyadayım hangi dr.gidiyosunuzki.sen üzme canını bebeğini düşün.
adam senin evhamından bıkmıştırgünaydın arkadaşlaarr benimcanım çok sıkkın dünn hep ağladımm gözlerim balon gibi.. eşimle tartıştık.. dr yüzünden.. içimde bir sıkıntı var yaa yarın dr gidiyomm bakalım bebegi görecekmiyizz ne olur dua edinde görelim sağlıklı bir şekilde.göğüslerimin ağrısı geçtii şişkinlik indi.. umarım bebeğimiz bizi bırakmamıştır.. kanama falan olmadıı ama ben çok korkuom.. eşim az cimridir sevmio dr para harcamayı yok orası özell testleri pahalı.. her zaman dr gidilmezzz falan filann tartıştık dünn gece sürekli... inşallah kötü birşey olmaz hiç ağrım falanda yok.. üfffffff((((
günaydınlar bayanlarrrrrrrrrrrrrr
asiiiii cnm dağıt bakim karneleri gel ne mutlu ya birsürü çocuklasın
demet sanada günaydın cnm
sana gelelim buhran anne yaa kızım sen neden bu kadar karanlıksın yaaaaa sabahın hayrı üzerine doğsun yaa ...dur bakalım yok bebeğim beni bıraktımı yok şölemi yok bölemi?
bir kere eşin neden böle bişey yapıyo anlmaıyorum bizler bebek sahibi olabilmek için dünyaları döküyoruzki sizde hamile kalmasaydın dökecektiniz bu bir
sonra özel hastanelerdede ssk geçiyor buda iki
hadi orada geçmiyorsa yine ssk nın bir doktoruna gidersin özel muaynanesine yani orada para veririsin geri kalan tahlillerini vs.ssk da yaptırır
birde bişey diyeceğim üzgünüm ama sen çalışan bir kadınsın ve paranı kazanıyorsun ne demek orası özel çok para gider evet özeller kimi çok paracı ama doktorun iyi ise götürcek ya allah allah çalışma o zaman sende .......
ya üzgünüm ama ben beğenmediğim doktora gitmem ssk doktoru yada ucuz diye ......
kocanı uyar cnm ağlamakla zırlamakla bişey elde edemezsin
valla dedim dünn bu bebek olmasaydıı 700,00 ytl verecektinn bak allah bizee duyduu bu armaganı verdi dedimm sen 25, ytl sakınıyorsun dedimm..iştee böylee eli maşalı biriyim kızz lafımı esirgemem bende dedim diyeceğimi tabi... gece beni uyandırdı özür dilerim aşkımm dedi öptüüü yattıkk yarın gidelim dr dedii ne hikmetse artıkk sonra ben arkamı dönüp yattım beni ve bebeğimi çok kırdı.........
cnm çok sevindim yaaaaKizlar çokkkkkkkkkkkk Güsellll Haber Eşim Almiş Sprem Testini Sonuç Yine 10.200 çikmiş Ilk Yapilan Sprem Testide 10.200 Dü
Aşilma Günü 1 Milyon çikmişti O Gün Kesinlikle Yanliş Yapildi çünki üçüncü Testde 10 Miyon çikiyorr
Selam Arkadaşlar Araniza Yeni Katildim...antalyada Yaşiyorum 5 Yillik Evliyim Yaklaşik 3 Yildir Bebiş Için Uğraşiyoruz. Bi Aralar Ara Vermiştik Ama şu An 3. Aşilamamin Sonucunu Bekliyorum. Eşimde Ben De çok Heyecanliyiz 17 Ocakta Aşilama Yaptik Inşallah Allah Herkese Bu Mutluluğu Yaşatir. Görüşmek üzere.... Sevgiler
şu sağ üst köşedeki pembe kelebekler ne oluyo anlamadım benimkinin yanında 16 yazıyo bilen varmı
sizi güldürdüğüme sevindim:1rolleyes::))))))) kelebekkk canavarmı olduuu
çok güldüm yaaaaa :))))))
hoşbulduk miracım tşk ederim.
aaa evet kevser hanımı duydum.benim doktorum figen demir.bizim bi tanıdık kevsere gidiyodu ama onu çok üzdü kadın.yok çocuk sakat dedi yok kilosu az ye dedi kızı şaşıttı durdu.durumuda iyi değil.gelcek ay doğumu var.ama figene gitcek doğuma abisi karşılıcakmış.ama senin için iyice sorabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?