Aysonu Kizlari 2008

dırımcım çok sevindim sizin adınıza haydi hayırlısı.. :1hug: mefayo arkadaşımız hoşgeldiniz aramıza hayırlı ile inşşllah aşılamanızın güzel bir sonucu olur.. a.s.

dırımcım çok sevindim sizin adınıza haydi hayırlısı.. :1hug: mefayo arkadaşımız hoşgeldiniz aramıza hayırlı ile inşşllah aşılamanızın güzel bir sonucu olur.. a.s.

cnm benim sağol sen bu saate kadar buradasın heee uykun gelmedi kısss
bende acayip baş ağrısı çekiyorum cnm ya adet olamdım ya midem bulanıyo bir sökülsem şu leke leke gelme bitse valla göbek atacam

ben yatıyom cnm seni çok çok öptüm iyi gecelerrrrrrrrr:1hug:

günaydın kıslarrrr herkese iyi günler diliyorum ben bugün okula gidiyorum karneleri verip hemen geliyorumm. :1hug:

günaydın arkadaşlaarr benimcanım çok sıkkın dünn hep ağladımm gözlerim balon gibi.. eşimle tartıştık.. dr yüzünden.. içimde bir sıkıntı var yaa yarın dr gidiyomm bakalım bebegi görecekmiyizz ne olur dua edinde görelim sağlıklı bir şekilde.göğüslerimin ağrısı geçtii şişkinlik indi.. umarım bebeğimiz bizi bırakmamıştır.. kanama falan olmadıı ama ben çok korkuom.. eşim az cimridir sevmio dr para harcamayı yok orası özell testleri pahalı.. her zaman dr gidilmezzz falan filann tartıştık dünn gece sürekli... inşallah kötü birşey olmaz hiç ağrım falanda yok.. üfffffff ((((

günaydın arkadaşlar.asliii teşekkür ederim.umarım sonunda güzel haberler alırız hep birlikte.ama ben bu denememde daha tecrübeli olduğum için hiç kendimi dinlemiyorum.görüşmek üzere.

günaydınlar bayanlarrrrrrrrrrrrrr

asiiiii cnm dağıt bakim karneleri gel ne mutlu ya birsürü çocuklasın

demet sanada günaydın cnm

sana gelelim buhran anne yaa kızım sen neden bu kadar karanlıksın yaaaaa sabahın hayrı üzerine doğsun yaa ...dur bakalım yok bebeğim beni bıraktımı yok şölemi yok bölemi?

bir kere eşin neden böle bişey yapıyo anlmaıyorum bizler bebek sahibi olabilmek için dünyaları döküyoruzki sizde hamile kalmasaydın dökecektiniz bu bir
sonra özel hastanelerdede ssk geçiyor buda iki
hadi orada geçmiyorsa yine ssk nın bir doktoruna gidersin özel muaynanesine yani orada para veririsin geri kalan tahlillerini vs.ssk da yaptırır

birde bişey diyeceğim üzgünüm ama sen çalışan bir kadınsın ve paranı kazanıyorsun ne demek orası özel çok para gider evet özeller kimi çok paracı ama doktorun iyi ise götürcek ya allah allah çalışma o zaman sende .......
ya üzgünüm ama ben beğenmediğim doktora gitmem ssk doktoru yada ucuz diye ......

kocanı uyar cnm ağlamakla zırlamakla bişey elde edemezsin

valla dedim dünn bu bebek olmasaydıı 700,00 ytl verecektinn bak allah bizee duyduu bu armaganı verdi dedimm sen 25, ytl sakınıyorsun dedimm..iştee böylee eli maşalı biriyim kızz lafımı esirgemem bende dedim diyeceğimi tabi... gece beni uyandırdı özür dilerim aşkımm dedi öptüüü yattıkk yarın gidelim dr dedii ne hikmetse artıkk sonra ben arkamı dönüp yattım beni ve bebeğimi çok kırdı.........

ayşecim sende antalyadasın sanırım.bende antalyadayım hangi dr.gidiyosunuzki.sen üzme canını bebeğini düşün.

ayşecim sende antalyadasın sanırım.bende antalyadayım hangi dr.gidiyosunuzki.sen üzme canını bebeğini düşün.

yaa vayy benimde hemşerim gelmişşş... canım ilkk ç.tıp.m gittim günay hm.. ama iyi değil dediler ki bazılarıda iyi dedii... şimdi yarın yani andev gidecem kevsere eltim iyi diyoo onun dr bakalım hayırlısı

adam senin evhamından bıkmıştır
para bahanedir:mymeka:

kuşum günaydınnnnnnnnnnnnnŞeniz

ne oldu kız senin kelebek canavarmı olduuuuuuusırnaşık şeysırnaşık şey

aaa evet kevser hanımı duydum.benim doktorum figen demir.bizim bi tanıdık kevsere gidiyodu ama onu çok üzdü kadın.yok çocuk sakat dedi yok kilosu az ye dedi kızı şaşıttı durdu.durumuda iyi değil.gelcek ay doğumu var.ama figene gitcek doğuma abisi karşılıcakmış.ama senin için iyice sorabilirim.

cnm çok sevindim yaaaa
dur bi göbecik atayım:dance::dance:

aramıza hoşgeldin cnmmmmmmmmm:1hug:

figen ssk da mıı nerde oo dr nasıl iyi mi bariii ilgileniyormu.. evet kevser sert biri ama ilgileni geçen gece eltim rahatsızlandı hemen kevseri aradılar gece 2 gibi dr hemen hastaneyi aramış hastam geliyo falan filen demişş herkess koşturmuş peşinde.. 2 dr 1 hasta bakıcı varmışş başında 7 aylık hamiş eltim günayda iyi ama kararsız kaldım bendee günaya gittim kadınn vajinal ultrasona karşı.. en son degerim 721,50 çıktı.. ve beni 2 şubatta çağırdıı hesaplarıma göre şimdi 5+3 falan bebeğim ama dr hiç bişey demedii geç döllenme olabilir dedii falan fistann iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…