Aysonu Kizlari 2008

eeee para alıcak herhalde gelir kızımmmmmmmmmmmmmmm:dilcikar:

anladım ayşecim.figen hiç bi hastanede çalışmıyo.özel muayehanesinde çalışıyo.ama bi görsen hastahane gibi. yalnız muayene ücreti 120 ytl.bizim arkadaşta gidiyo hamile hemşiresiyle anlaşmış 100 ytl 9 ay gitcek ya onlarda tamam demiş.şunu söyleyebilirim ben çok memnunum.çok tatlı harika bi kadın.psikolojik olarak çok rahatlatıyo.antalyanın en iyi doktorlarından diyebilirim

ayşecim bide ben sigortacıyım özel sağlık sigortası da yapıyoruz. iyi kötü dr .biliyorum.sen karar ver ben araştırırım.bizim bölge müdürlüğünden.

ayşecim bide ben sigortacıyım özel sağlık sigortası da yapıyoruz. iyi kötü dr .biliyorum.sen karar ver ben araştırırım.bizim bölge müdürlüğünden.

sağol arkadaşımm ama yarınn kevsere bi gideyim diyomm.. ha bu arada aslında hicran da var andeva o nasıll kiii bidee havva da iyi diyorlar... aman ben yarın bi gideyim bi göreyim bebeğimi allahın izniyleee geriii gelirrrr canım sıkkın ben çıkıommm k.i.b arkadaşlar.senağlama

evet dashuribeba benim tezemin kızının eşindede promlem çıktı.geçtiğimiz hafta ameliyat oldu doktorunuz kim diye sormuş bizimkilerde figen demişler.antalyanın en iyi dr. iyi bi seçim demiş.

arkadaşlar günaydınnnnnnnnnnnnn.dırım hoş geldin gülüm merak ettik seni valla nasılsın bacım.mira hoş geldin atalım .ayşeeeeeeeeee ne oldu gene canın sıkkın valla bugün bende biraz nazlıyım ona göre sabah eşimle biraz tartıştık boş yere kırdı beni ne o uzun kaban giyecekmişim.bu yüzden ne laflar etti bana ayyyyyyyyyy güne kötü başladım anlıycanız

daha ne işte canım eşin seni düşünmüşş yaa benim göğüsler indi ağrımıyorlarr bileeee hiç ağrım yokk allah korusun bebeğe birşey olsa kanama gelir demii.... canım sıkkın yarın dr gidecem bende bebeğimi görmeye allah izin ederse.

yarın ikimiz içinde büyük gün demek cnm.yaaaaaaaa sen gene beni sinir ediyon heeeeklava:yine kurma kafanda kötü kötü şeyler şişştttt kime diyom ben valla bütün hıncımı senden alırım ona göre:mymeka:

miracım yaramazlık yok dün evdeydşm kociş getirme taraftarı değil artık beni ona çok eziyet ediyormuşum bir de netten kalkmıyormuşum:) sen naıslsın ne yaptın

ayşe göğüslere bakma sen sana öyle gelmiştir bebeğe bir şey olsa dayanılmaz ağrılar içinde kıvranırsın ve kanaman olur çok şekilde üzülme sen bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…