figen ssk da mıı nerde oo dr nasıl iyi mi bariii ilgileniyormu.. evet kevser sert biri ama ilgileni geçen gece eltim rahatsızlandı hemen kevseri aradılar gece 2 gibi dr hemen hastaneyi aramış hastam geliyo falan filen demişş herkess koşturmuş peşinde.. 2 dr 1 hasta bakıcı varmışş başında 7 aylık hamiş eltim günayda iyi ama kararsız kaldım bendee günaya gittim kadınn vajinal ultrasona karşı.. en son degerim 721,50 çıktı.. ve beni 2 şubatta çağırdıı hesaplarıma göre şimdi 5+3 falan bebeğim ama dr hiç bişey demedii geç döllenme olabilir dedii falan fistann iştee
ne olsun işte açtık bismillahla bakalımmira kuşummmmmmm nabersin yaaaaaaaaaaaaaa askımmmmmmm
bende sen yoksun diye başka yerlerdeydimmmmmmmmmmm
günaydın fıstıklar ve antalyalı yeni arkadaşlar
ayşecim bide ben sigortacıyım özel sağlık sigortası da yapıyoruz. iyi kötü dr .biliyorum.sen karar ver ben araştırırım.bizim bölge müdürlüğünden.
arkadaşlar günaydınnnnnnnnnnnnn.dırım hoş geldin gülüm merak ettik seni valla nasılsın bacım.mira hoş geldin atalım .ayşeeeeeeeeee ne oldu gene canın sıkkın valla bugün bende biraz nazlıyım ona göre sabah eşimle biraz tartıştık boş yere kırdı beni ne o uzun kaban giyecekmişim.bu yüzden ne laflar etti bana ayyyyyyyyyy güne kötü başladım anlıycanız
hoşbulduk miracım tşk ederim.
daha ne işte canım eşin seni düşünmüşş yaa benim göğüsler indi ağrımıyorlarr bileeee hiç ağrım yokk allah korusun bebeğe birşey olsa kanama gelir demii.... canım sıkkın yarın dr gidecem bende bebeğimi görmeye allah izin ederse.
sağol yeni yaşam evet hemde 7 göbek antalyalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?