Aysonu Kizlari 2008

KIZ BİRSOŞŞŞŞŞ nediyon bacım nerdesinnn sen bakiim inşallah bacım sağlıcakla kucakla bebişlerini ve 2010 da kucağında iki oğlunla mutlu bir şekkilde gir inşallah

TÜM ARKADAŞLARIMIZDA 2010 A YA HAMİLE YADA BEBİŞLERİ KUCAĞINDA GİRER İNŞALLAHHH

buralardayım cicimmmm mutlu mutluu seneleerrrrrrrrrrrr:lepi:

kızlaaaaaaaaaaaar herkese nice nice mutlı çok mutlu seneler dilerim
2008 de aranırken 2009 da hamile 2010 da da anne olarak gireriz inşallah tüm bebek isteyenlere rabbim bu senede hayırlı evlatlar nasip etsinn

vayyy fakeciğim döktürmüşsün yinee barışcıl bir konuşma yapmışsın
bizdede yılbaşı kutlaması yoktu ...benim gelişim kutlandı
annem sevdiğim yemekleri yaptı .....torunlarına hediye aldı
sonra babam kardeşim uyudu ..eşim 12 bekledi yattı....
heeeeeee sofrada düzen yoktu kim kimin ekmeğini çalarsa olduu:roflol:
her yılbaşı evdeyiz evde olacağız.......sengözlerimebaksanab

ooooo o saate kadar uyunurmu beeee o saate yemek yediniz hee benimde 2 yılbaşım sizinle ve 3 senemiz arkadaşlığımızdaaa
insan 15--16 da ahh bi 18 olsam der ama 18 den sonea zaman durmazzz fakem

oooooooooooooo tatoş hanum gelmişşşşşş kızz faceye koymuşsun buseyiiiiiii kızın senden daha güsel diye onun resmini koydun dimiiiiiiiiiiiiiiii

ayyyy babam biberonnnn vee bebe tırnak makası almışşşş hakkatten yawww bebelere

bana diyoki geliyormu tosun paşalarrr efet dedimmm çok hoşuna gidiyoo ama çaktırmıyor doğursun diyoomuş öne anneme

günaydın millet 2009,sabahına sizlerle uyanmak ne güzel
rabbim 2010,da hepberaber girmeyi nasip etsin inşallah ve hepimizin kucağında bebişlerle girmeyi nasip eder

oooooooooooooo tatoş hanum gelmişşşşşş kızz faceye koymuşsun buseyiiiiiii kızın senden daha güsel diye onun resmini koydun dimiiiiiiiiiiiiiiii

kız yok her resmi kabul etmiyor burdaki albümlerede kendi resmimi yüklemeye çalışmıştım olmamıştı nedense benimde fazla resmim yok yavvv ben hep buseye çekmek istiyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:mymeka:alsana2009,un yeni dayağı
üleynnn 2009,damı buhranlı gireceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…