Aysonu Kizlari 2008

herkese merhabalar benim pc açıktı ama minnoştan anca yazabiliyorum. herkese güzel yıllar huzurlu,saglıklı,bol paralı,mutlu güzel bir sene geçirmenizi dilerim güzel arkadaşlarım.
Nuraycım canım çok geçmiş olsun güzelim minik kuş hastaymışş acil şifalar bizimkiside hasta yarın dra götürecegim bakalım.

evet kızlar buseyi uyuttum
yaaa bende buhar makinesi almak istiyorum ama çok çeşit var yavv chico nun ürünleri çok pahalı kraft ınkiler uygun ama nasıl acaba yaaa nuniş sen aldınmı
geçen kış buse çok hasta oldu bendede çok kuruluk oluyuor yaaa bu petekler çok kuruluk yapıyor
acaba işe yararmıki buhar makineleri

Son düzenleme:
huuuu millet nerdesiniz yaaaaa
ay kızlar çağla şikel bebeğini kaybetmiş biliyomuydunuz yoksa en son benmi öğreniyom
defne joy dahamileymiş 5,6 aylık erkek bunu biliyomuydunuz yoksa bunudamı en son ben öğreniyom

cnm arçeliğin aldık güsel pofur pofur üfüttürüyorrr iyi iki gündür kullanıyorumm

iyi akşamlar kızlar ben yeni yıla hasta girdim ama bi taraftan da çok oynadım hahahah iyi eğlendik
2009 hepimize sağlık mutluluk huzur ve bol paralar getirsin mutlu yıllarrr hepinize benimki biraz geç bi kutlama oldu ama ancak girebildim otelden geldik öğlen çamaşırları yıkadım yarında iyi oursam evi temizlicem

birsencim mesajını geç gördüm arkadaşım çok teşekkür ederim çok düşüncelisin bebişlerine de çok sevindim canım

hadi yaaaaa valla bende nerde bu diyordum seviyodum ben o kızı tüh yaaa üzüldüm valla inşallah yine hamiş kalır sağlıklı bir şekilde doğum yapar inşallahh

günaydın kızlarrr ben erkenciyim bu sabahda aksam erken yattım bi kustum kople sırtım ağrıdı
halamlar vardı aksam arkadaşım geldiii
halamın kızı birsürü ağız mendili yapmış bana herkess bebişlerimin ismini çok beğendi
iki erkek olmasında çok sevindiler annem biraz buruldu keşke kız olsaydı didi ama olsun sağlıklı hayırlı olsun sağsağlim doğur cilen bitmiyor kızım dedi bende kustum ama senin gibi değildim diyorr

günaydın millet nasılsınız
benim biraz keyfim yok ama sebebide yok kendimi halsiz hissediorum belki açlıktandır bi mama yersem canlanırım galiba
birsen bende bebişlerin ismini çok beğendim hem peygamber isimleri hemde kulağa hoş geliyor
ben demiştim tüp bebeklerin çoğu erkek oluyor
ve birde nedense sanatçıların çoğu erkek bebek yapıyor
bizim ailede bir babam bir erkek kardeşim birde ablamın oğlu var diğerleri kız ve milletin diline düştük anamın 5kızı olmuşta kızlarınında hep kızları oldu diye anamda gurur yaptı üleynn birinizde erkek doğurun banamı çektiniz deyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…