Aysonu Kizlari 2008

ben geldim bennnnn heyytttt aysonu hatunlarıı öncelikle beni tebrik eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.....sizleri çokkkkkkk seviyorumm

yeni yıl bebeği olmayan bütün arkadaşlarıma bebekkk ,sağlı,huzur versin(para bi şekil gelir onu yazmıyorum)

2008 bana 2 tane evlat hediye etti..ve bu son gününde yine beni mutlu etti 2 oğlum varmışş gelşimleri sanki tek bebek gibiymiş maşşallahhhhh kuzularıma

maşallah canımm. benım arkadasımında ıkız ogulları oldu bırı 3600 diğeri 3200 doğdu senınkılerde oyle olurda bakımı daha kolay olur inşallahh

fakem cnm başınız sağolsun
nurişşş anacığım senin kızı anneme gösterdim bayıldık kafamada sopa yedim çok ballandırıyormusum nazar değecekmişş....nuriş kiloları nasılll

kız ben yaramaz değilmişim ama cadolozum senin dediğin doğru zorlu kaynana olacam

ama aytunç çok yaramaz çocukmuşş

ayyy cnmmm deme böle valla canınmı çeker sonra çok üzülürüm
annem anında yaptı heryer hijjennnnnnnnnnn dümyaa varmışşşşşşşşşş

bu arada hoşgeldinn

a.s.

yok kuzum afiyet olsun..seni görünce üstelik çorbanada kavusmussun:) bir slm vereyim dedim..sağol cnm..kavusmussun anacığına ve hijyene :)
ben yerimize kaçıyorum tatlım..:1hug:

dırımcımm afiyet olsun yarasın güzelimm.
Nuray canımcımm hamileyken toplam kaç kilo aldın dogumda kaç kilo gitti şkerim.

dırımcımm afiyet olsun yarasın güzelimm.
Nuray canımcımm hamileyken toplam kaç kilo aldın dogumda kaç kilo gitti şkerim.

aslım nurişi kutlayalım çok fit ve güsel anne olmuş

hımm eyi deyyonn beni yiyorlar cnm afiyet olsunnn
cnm annem illa alayım torunlarıma şimdi açalım sen yararlan diyorr

valla alurum favorim zatennnnnnnnnn herşey yaparım kuşumm imkanlarım elverdiğince içime dert biliyon oğluşlarıma can fedaa

alsın kusum cok yararlı bişe tıkalı burnun hemen acılıyor
al şimdiden kullanmaya başlaa.s

almış bide battaniyee almışş üşüyorum dedim annemi kimse tutamaz artıkk

babamlara sıkı talimat vermişşş tuvaleti temiz kullanın demişş

Yaşamın kaynağı .Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması ve yeni bebiş haberleri almak dileğiyle herkese mutlu yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…