dirim sen varsin sadece misafirler de hic eksik olmuyo heeenaniknanik
hic keyfim yok bisey yazmak bile gelmio icimden diyecek lafim yok yaa:çok üzgünüm:
son ignemiz kaldı aksam vurulcak delik deşik oldu bacakları insalah baska igne vermez artık:1no2:
gece 2 saat arayla uyandık azcık emip uyuo sonra da acıkıyo tabi..
kolumu kıpırdatacak halim yok yaa:çok üzgünüm:
selam canım nolsun işte sırt ağrısı kol ağrısı derken bide grip bulaştı onla cebelleşiyorum 4 gündür geçmek bilmiyor meret fena etti benide kızımıda minik kuşum geçirdi hafif kaldı onda ama bende tekrar gecer diye korkuyorum kızıma yaklaşıp öpemiyorum yaasenağlama
aaa o zaman dikkat et kusum aynı evin icinde yaklasmasan da mutlaka bulasıyo yaaa
kaynım cok fena gripp bir haftadır,o yuzden cocugu gormeye bile gelemio kaynanama da bulasmıs sonunda dun sesi fenaydı hemen hergun geliyo yemek filan yapıyo bugun gelmez artık.aman bana da bulasır neme lazım
kusum gecen gun dediki sen beni mahcup ettin cocuga nasıl bakacak diye dusunuyodum dedi:1shok: ne var canım el kadar cocuga bakamayacakmıyım didim
komsusu da sormus sen mi bakıyosun diye annesi bakıyo cok da guzel bakıyo değişik değişik giydiriyo herseyini yapıyo ben bir kere altını değiştirdim daha demiş kadın da demişki bizim dogum oldu 15 gun altını bile almadı biz baktık cocuga demiş..Allaha sukur cabuk iyileştim kimseye muhtac olmam insallah kendim bakarım diyordum cok sukur oyle oldu..
gördün mü kusum bakamam sanmış:dilcikar:
amanınnn herkes hasta yaaa..
herkeslere geçmiş olsunnnnnnn
günaydın herkeseeeeee
ne günaydını ya uyanmış sohbete bile başlamışsınızz
miden hala bulanıyormu birsenn
iyiyim çok şükür kahvaltı yapıyorum hemde szinle konuşuyorumsağol cnm günaydınnnnnnnnnnn
cnm bulantı durdu ama sabah çok ekşiyordu ilaç içtim geçtii
inş.bugün kusmam dün dişlerimi fırçaladım o ndan beter oldum
fırçalayamıyorum yaaa
sen nasılsın cnm
insallah iyi olursun canım allah kimseyi kimseye muhtac etmesin:Saruboceq:
zaten annemin bakmasından bile memnun deildim cocugun altını her actıgında nasıl aglıodu yazık üşüyodu sanırım.ben acınca aglamıo cabucak hallediyorum
insallah sen de kendin bakarsın gerci 2 tane zor ama alısınca olur
neden uzuluyolar Allah Allah kimisi de kız oldu diye uzulur herkes degişik degişik
tam dogum yaptıgım gun yengem gelmiş hastanede soyluyo erkek bekliyodum diye ..daha once de soyledi evde..
sen kim oluyosunki manyak yaaa dış kapının mandalı:mymeka: kaynanam da ben cok sevindim kız istiyodum bunu da dedi.malum 4 oglundan sonra erkek torun istemiyo kadın...
insallah iyi olursun canım allah kimseyi kimseye muhtac etmesin:Saruboceq:
zaten annemin bakmasından bile memnun deildim cocugun altını her actıgında nasıl aglıodu yazık üşüyodu sanırım.ben acınca aglamıo cabucak hallediyorum
insallah sen de kendin bakarsın gerci 2 tane zor ama alısınca olur
neden uzuluyolar Allah Allah kimisi de kız oldu diye uzulur herkes degişik degişik
tam dogum yaptıgım gun yengem gelmiş hastanede soyluyo erkek bekliyodum diye ..daha once de soyledi evde..
sen kim oluyosunki manyak yaaa dış kapının mandalı:mymeka: kaynanam da ben cok sevindim kız istiyodum bunu da dedi.malum 4 oglundan sonra erkek torun istemiyo kadın...
hadi ya yuh artıkklava:
ya canım kimseyi memnun edemezsin 2si de kız olsaydı o zaman da uzulurlerdi
bebek icin ne yollardan gecmişsiniz Allaha cok sukur diyeceklerine neye takıyolar yaa cok ayıp
herkes ayrı telden işte canım esenin ikiz oglusları olsa cok sevnirlerdi herhalde baksanadelikafadulden
ooooo bayılırlardı yerimden kaldırmazlardı herhaldehadi ya yuh artıkklava:
ya canım kimseyi memnun edemezsin 2si de kız olsaydı o zaman da uzulurlerdi
bebek icin ne yollardan gecmişsiniz Allaha cok sukur diyeceklerine neye takıyolar yaa cok ayıp
herkes ayrı telden işte canım esenin ikiz oglusları olsa cok sevnirlerdi herhalde baksanadelikafadulden
yok nurişim kendi çocukları erkek hayırsızda ondan öle diyolar
ben hayırsız evlat değilim kocamda değil
evlatlarımıda allahın izni ile olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?