Aysonu Kizlari 2008

HERKESİN DERDİ AYRI İŞTE CANIM YAAA ALLAH ONA TEZ ZAMANDA MUCİZE GİBİ BİR KOCA NASİP ETSİNNNN:Saruboceq::roflol:

ahh çok zor yaa azbuçukda çatlak kendisi herkesin bi kısmeti var ama ne iş bulabiliyor
ne koca .........işte 10 yıllık sevgilisi nişanlanınca bunu aldattı oda feleğe kahrettiÇok üzgünüm çoook

anaaa bu da kocam gbi ispikçidelikafaduldendelikafadulden
:roflol:
öyle tufana da diyorum bazen odaya ne gerek var diyo bağırarak kızım baban seni sevmiyormuş diyorumdelikafaduldendelikafadulden sus tamam alıcam duyuyor seni diyoooo
koç burcu hangi vakit oluyor nisanmı aman sakın beklesinler nisan sonu mayıs başı gelebilirler izin verdim kaydirigubbakcemile3

evet bacım 21 nisana kadar koç bilemem yaniii inşallah vaktinde gelsinler de boğa olsunlar

öyle tufana da diyorum bazen odaya ne gerek var diyo bağırarak kızım baban seni sevmiyormuş diyorumdelikafaduldendelikafadulden sus tamam alıcam duyuyor seni diyoooo
koç burcu hangi vakit oluyor nisanmı aman sakın beklesinler nisan sonu mayıs başı gelebilirler izin verdim kaydirigubbakcemile3

evet bacım 21 nisana kadar koç bilemem yaniii inşallah vaktinde gelsinler de boğa olsunlar

tufan beyde gelinime alsın bi oda yaniii tek kızı bak nurişime ahmet bey aldııı

ben anlamaz biz bile bu durumda alacazzz hak etmiş esen cnm kocan

cnm vakitlice gelsinler yaww burcunu murcunu boşver nisan sonu gelseler 25 gün önce gelmiş olurlar dahada fazlası olmasın ben onlar içimdeyken her derde rağzıyım ama dışardayken çok zor olur piskolojim bozulur iiiicee

böle boğazımda düğüm yediğim sabhatan beridir yaaa ne zor yaa elimde şişdi biizm kız gelemedii

tufan beyde gelinime alsın bi oda yaniii tek kızı bak nurişime ahmet bey aldııı

ben anlamaz biz bile bu durumda alacazzz hak etmiş esen cnm kocan

cnm vakitlice gelsinler yaww burcunu murcunu boşver nisan sonu gelseler 25 gün önce gelmiş olurlar dahada fazlası olmasın ben onlar içimdeyken her derde rağzıyım ama dışardayken çok zor olur piskolojim bozulur iiiicee

alıcak inşallah yarısını annem ödeyecek bulduk beğendik bi tane onu alıcaz inşallah merak etme gelinine iyi bakarızzz:roflol::roflol:

akşam oldu ya gelir şimdi dayan biraz daha o elindekini günlerce elinde tutan var dayan canımbenim

yarıyıl tatilinde inşallah eminönüne gideceğim ordan alırız bir kısmını herhalde ama acele etmiyorum şimdiye kadar sadece fenerbbahçeli hastane çıkışı alındı

aboooooooooooo gelin fenerlimi ahanda yandukkkkkkkkkk
biz gs liyizzzzzz oğluşlarrr da öle valla maaneeeeeeeee

nurişşş siz kız hangi takımlııııııııııı

aboooo o vakit ben popmu koymayacam yere
ama çıksınlar ben rağzıyım yaa böle aciz birilerinin bakımına muhtaç çok zor
iş güç yapmayız karnımız doysun yeter bebelerim iyi olsun
valla kızlar böle günler geçtikce ben biran önce gelmelerini isityorum
beni dondursunlar uyutsunlar doğum vakti gelsin valla

ah canım yaaa aynı senın gibi düşünüyorum varyaa:))) tam iyiyim derken hasta oldum ...yok normal hamilelik geçirmiyoruz bu senın gibi günleri sayıyorum ama herkez kızıyor bana karnında dursun diyee ama ne bilem çıksa herşey daha kolay geliyor banaa..

nuriş nickini meyramı yaptın:))) ne güzel olmuş ....nasıl yaa güzel duygu değilmi ben şuan pek bişi anlayamıyorum sadece içimde biri kıpırdıyor o kadar:)))ben uyuyunca uyuyan uyanınca uyanıp tepmeye başlaması:)) şuanlık bunlar hayal ediyorum o günü geldiğinde ne olacağını sadece o kadar normalmi yaa bu yaşadıklarım..bazen diyorum duygusuzmuyum ben ama gerçek hislerim ultrosonda gördüğümde bi çok şeker bi kızım olacak diyorum öyle bakıyorum farklı farklı duygularla ama o duyguları çözemedim ...

saol canım evet bende fena şifayı kaptım sorma hamileyken hele öksüremiyon tıksıramıyorsun daha zor..ama inşallah en kısa zamanda eski sağlığıma kavuşurum...

ah canım yaaa aynı senın gibi düşünüyorum varyaa:))) tam iyiyim derken hasta oldum ...yok normal hamilelik geçirmiyoruz bu senın gibi günleri sayıyorum ama herkez kızıyor bana karnında dursun diyee ama ne bilem çıksa herşey daha kolay geliyor banaa..

nuriş nickini meyramı yaptın:))) ne güzel olmuş ....nasıl yaa güzel duygu değilmi ben şuan pek bişi anlayamıyorum sadece içimde biri kıpırdıyor o kadar:)))ben uyuyunca uyuyan uyanınca uyanıp tepmeye başlaması:)) şuanlık bunlar hayal ediyorum o günü geldiğinde ne olacağını sadece o kadar normalmi yaa bu yaşadıklarım..bazen diyorum duygusuzmuyum ben ama gerçek hislerim ultrosonda gördüğümde bi çok şeker bi kızım olacak diyorum öyle bakıyorum farklı farklı duygularla ama o duyguları çözemedim ...

saol canım evet bende fena şifayı kaptım sorma hamileyken hele öksüremiyon tıksıramıyorsun daha zor..ama inşallah en kısa zamanda eski sağlığıma kavuşurum...

sen benden öndesin yine kuşum az kaldı sana tahmini doğum ne zaman tarihin yanii

yahu ben gslıyım tufan fenerli feneli yapıcam diye tutturdu

dimik sen bizdensin o zaman tufan pasif kalır bizimde amcalar fenerli ama bizimki izin vermedi çocuklara alsın fener çıkışları.....
abisi diyormuş çocukların pipisini boyayacam sarılaciverte delikafadulden

ben takım tutmuyrm dırım ama kocıs gs li
ama fanatik fenerli takımımız var:roflol:
bebek gecmiş olsun canım dikkat et kendıne

sen benden öndesin yine kuşum az kaldı sana tahmini doğum ne zaman tarihin yanii

hihihi çok güzel bi soru varya kafam o konuda çok karışık:))yapılan testlerde ve ultrosonda 22 nisan çıkıyor fakat ben takvimden hesaplıyorum 38. hafta 5 nisana falan geliyor ...sanırım bu dr dediği tarih normal doğum yani 41 haftaya göe hesaplanıyor...ben şuan sezeryan düşündüğüm için o kadar beklemez dr lar sanırım...genelde 37-38-39 . haftalar bebeği alıyorlar.....

çok saolun kızlar..inşallah hastalığım geçmiş olacak hihihihhi:)))

yaa sadece içimi rahat tutmaya çalışıyorum ama genede düşünüyorum kullandığım antibiyotik bişi yapmamışdır demi bebeğimeee....eşim kendi dr umuza kendiiş yeri hekimine gittiğimiz dr sorduk hepsi bişi olmaz dedi ama ben genede endişe ediyorum...olmaz demi kızlar bişiiiiiiiii...

Back
X