kızlar bebğimim cinsiyeti %70 kızmışşşşşş
hadi gözün aydın sağlıkla doğar inşallahhh prensess

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebğimim cinsiyeti %70 kızmışşşşşş
çok saolun kızlar..inşallah hastalığım geçmiş olacak hihihihhi:)))
yaa sadece içimi rahat tutmaya çalışıyorum ama genede düşünüyorum kullandığım antibiyotik bişi yapmamışdır demi bebeğimeee....eşim kendi dr umuza kendiiş yeri hekimine gittiğimiz dr sorduk hepsi bişi olmaz dedi ama ben genede endişe ediyorum...olmaz demi kızlar bişiiiiiiiii...
ooooo fatoş hanımlar gelmişlerrrr
evet esencim gelebildim nihayet bizim ailecek durumlar biraz karışık kaç gündür onlarla uğraşıyorum baya bi sıkıntılı bi süreç geçiriyoruz daa inş. hayırlısıyla atlatırız bebek işini bile unuttummm
fatoşçum ben çıkıyorum belim acayip ağrıdı iyi geceler
BUGÜN PEK KİMSE TAKILMAMIŞ BURAYA NAZAR MI DEĞDİ SAYFAMIZAA
teşekkür linkleri kaldırılmış gliba benmi göremiyorum yoksa
usus gördüm senii naberr nasıl gidiyorrr kızz
o zaman buyuk ıhtımal kızdır degısmezkızlar bebğimim cinsiyeti %70 kızmışşşşşş
benim 38+6da alındıhihihi çok güzel bi soru varya kafam o konuda çok karışık:))yapılan testlerde ve ultrosonda 22 nisan çıkıyor fakat ben takvimden hesaplıyorum 38. hafta 5 nisana falan geliyor ...sanırım bu dr dediği tarih normal doğum yani 41 haftaya göe hesaplanıyor...ben şuan sezeryan düşündüğüm için o kadar beklemez dr lar sanırım...genelde 37-38-39 . haftalar bebeği alıyorlar.....
günaydınnn güzel pazarlarrr. Dırımcımmm iyi olmana çok sevindimmm.
Nuraycımm Meyra kızımız nasıl oldu ccanımcımm.
Krispinin pcsi bozulmuş.benim malum bir pc bilem yokkkk.
Nuraycımm haftaya İzmire geliyorumm nerde oturuyordunuz şekercim bakarsın çıkar gelirim misafir kabul ediyormusun :1rolleyes:
Ususcumm misafirlerin gitmiş bugünde pazar yorgunlugunuda atarsın inşllah. bende pazarları uyanır uyanmaz bende hemen buraya damlıyorum eşim uyanana kadar pc bende.
Esencimm hamilelik alınganlıkları yaşamışsınız herhalde canım bende aşırı derece duygusaldım herşeye aglardım gerçi şimdide degişen birşey yok -tatlicadiarzu-
Hicranımm iyileştinizmi güzelimm.
kızlarr Neşeden haber yok görünmüyor.
Mefacumm fatoşum nasılsın tatlımmm.
Unuttugum arkadaşlarımm yoktur inşllah varsada kusuruma bakmasınlar en yakın zamanda benim bir dr gitmem lazım saçlarım çok dökülüyor birde aşırı unutkanım.