Aysonu Kizlari 2008

çok saolun kızlar..inşallah hastalığım geçmiş olacak hihihihhi:)))

yaa sadece içimi rahat tutmaya çalışıyorum ama genede düşünüyorum kullandığım antibiyotik bişi yapmamışdır demi bebeğimeee....eşim kendi dr umuza kendiiş yeri hekimine gittiğimiz dr sorduk hepsi bişi olmaz dedi ama ben genede endişe ediyorum...olmaz demi kızlar bişiiiiiiiii...

benim idrar yollarında enfeksiyon çıktığında 1 gr lık vermişti sabah akşamm 5 gün kullanmıştım

ooooo fatoş hanımlar gelmişlerrrr

evet esencim gelebildim nihayet bizim ailecek durumlar biraz karışık kaç gündür onlarla uğraşıyorum baya bi sıkıntılı bi süreç geçiriyoruz daa inş. hayırlısıyla atlatırız bebek işini bile unuttummm

bu arada sultancım gözünaydın canım hamileyim yazını okuyunca kalbim nasıl hızla çarptı anlatamam tebrik ederim canım

nuriş bebişine çok üzüldüm minicigim yaa nasıl dayanıyo çok geçmiş olsun arkadaşım

birsencim sanada geçmiş olsun canım ya çok zorlandın canım ama bebişlerin doğunca inş. uslu olurlardaüzmezler seni aramak istiyorum şuan seni ama rahatsız ederim diye de korkuyorum serum aldıysan uyuyosundur büyük ihtimal

hicran sana da geçmiş olsun canım ya kocanı da tama kafana öpüverirsin barışırsınız yada o seni öper hahahahaha

adaşımında pc bozulmuş sanırım düzelince görüşürük artıkın

bebeklik de hastaymış kendine iyi bak canım ilaçlar içinde üzülme bişeycik olmaz rabbim koror meleğini

bernanında yumoşlar toplanmış bugün çok sevindim inş. sonuda güzel olur çok zor bi süreç rabbim yüzünü güldürsün dualarımız seninle berna

BUGÜN PEK KİMSE TAKILMAMIŞ BURAYA NAZAR MI DEĞDİ SAYFAMIZAA
teşekkür linkleri kaldırılmış gliba benmi göremiyorum yoksa

usus gördüm senii naberr nasıl gidiyorrr kızz

iyi gecelerrrr güsellll bayanlarrrra.s.
ben dün akşam misafirlerimi gönderdim,bugün bütün gün temzilik yaptım ve söz verdiğim gibi buraya damladım.tabi geçmişi oku oku bitmedi.şimdi yorumlardelikafadulden

önceliği hastalarımıza veriyorum:1rolleyes:
nuraycım pamuğumuz iyileşmiştir umarım aman sende kendine dikkat et ,güsel güsel yemeğini ye ki sütün kesilmesin,gerçi koşuşturmacadan fırsat bulamıyorsundur ama..

birsencim,senin serum durumları nasıl gidiyo?bu sayede kafan biraz rahatlamıştır ama sende çok üzülüyodun bebişlerim iyi beslenemiyo diye?

hicran,bebeklik sizde hastalığı atlatmak üzeresiniz anladığım kadarıyla,sizede tekrar çok geçmiş olsun.

şimdi gelelim mutlu haberleredelikafaduldendelikafadulden

sultancım çok ama çok güsel bir haber vermişsin.hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasip etsin.burdaki herkes gibi bende kendim hamile kalmış gibi çok sevindim:lepi::lepi:

bernacım senin de yumoşlar toplanmış,Allah sana da hayırlısıyla Birsen gibi ikiz veletler nasip etsin inşallah.e başladık galiba senin için hep birlikte dua etmeye:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah sıra , geri kalan tüm aysonu kızlarında:Saruboceq:

BUGÜN PEK KİMSE TAKILMAMIŞ BURAYA NAZAR MI DEĞDİ SAYFAMIZAA
teşekkür linkleri kaldırılmış gliba benmi göremiyorum yoksa

usus gördüm senii naberr nasıl gidiyorrr kızz

iyidir canım ya biraz yorgunluk işte.
kusura bakma yazını şimdi gördüm ,uzun bir aradan sonra gelince haliyle uzun bir yazı yazıyodum daakaydirigubbakcemile2

kızlar bebğimim cinsiyeti %70 kızmışşşşşş
o zaman buyuk ıhtımal kızdır degısmez
hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin ilsucuma.s.

hihihi çok güzel bi soru varya kafam o konuda çok karışık:))yapılan testlerde ve ultrosonda 22 nisan çıkıyor fakat ben takvimden hesaplıyorum 38. hafta 5 nisana falan geliyor ...sanırım bu dr dediği tarih normal doğum yani 41 haftaya göe hesaplanıyor...ben şuan sezeryan düşündüğüm için o kadar beklemez dr lar sanırım...genelde 37-38-39 . haftalar bebeği alıyorlar.....
benim 38+6da alındı
antibiyotik bişe yapsa benimkine yapardı 1 hafta hastanede yattım yemedigim ilac igne kalmadı bişe olmaz merak etme

bebege bişe olmasın diye veriliyo zaten o ilaclardelikafadulden

ususum saol canım iyileşiyoruz yavas yavas Allaha sukurdelikafadulden
4bucuktan beri ayaktayım uyku tutmadı:delphin:
bugun belki ugrayamam malum misafir var ancak aksama girebilirim herhalde:uhm:
birsenim umarım iyisindir kusum
hicros sen de kocişle barış bakemkaydirigubbakcemile

günaydın kızlar aksam serumu aldım valla dünya varmış bu latif neden böle yapmış
2gündür kumuyorum herşey yolunda aksam bebeklerim çok oyandi güldüm güldüm ne güsel yaa
serum alınca oynuyor veletler dedim yiğenime dokunuyormu yaa olurmu birsen abla onalara su vitamin gidiyor ....merk etme dedi 1 yıl yenimahallede senden ağır hastalara baktım dedi.
neyse sabahda bulantı iğnemi yaptı rahatladım bugünde son serumu verecek ve p.tesi konuşacaz
çok güsel yaa bebeklerimde besleniyor.......

usus cnm çok sağollll

günaydın kızlar
birsencim çok sevindim canım kusmaman çok güzel bebeişleri merak etme onlar vitamin alınca oynuyorlar
ben kahvaltıya gidiyorum güzeller görüşürüzzz

günaydınnn güzel pazarlarrr. Dırımcımmm iyi olmana çok sevindimmm.
Nuraycımm Meyra kızımız nasıl oldu ccanımcımm.
Krispinin pcsi bozulmuş.benim malum bir pc bilem yokkkk.
Nuraycımm haftaya İzmire geliyorumm nerde oturuyordunuz şekercim bakarsın çıkar gelirim misafir kabul ediyormusun :1rolleyes:
Ususcumm misafirlerin gitmiş bugünde pazar yorgunlugunuda atarsın inşllah. bende pazarları uyanır uyanmaz bende hemen buraya damlıyorum eşim uyanana kadar pc bende.
Esencimm hamilelik alınganlıkları yaşamışsınız herhalde canım bende aşırı derece duygusaldım herşeye aglardım gerçi şimdide degişen birşey yok -tatlicadiarzu-
Hicranımm iyileştinizmi güzelimm.
kızlarr Neşeden haber yok görünmüyor.
Mefacumm fatoşum nasılsın tatlımmm.
Unuttugum arkadaşlarımm yoktur inşllah varsada kusuruma bakmasınlar en yakın zamanda benim bir dr gitmem lazım saçlarım çok dökülüyor birde aşırı unutkanım.

günaydınnn güzel pazarlarrr. Dırımcımmm iyi olmana çok sevindimmm.
Nuraycımm Meyra kızımız nasıl oldu ccanımcımm.
Krispinin pcsi bozulmuş.benim malum bir pc bilem yokkkk.
Nuraycımm haftaya İzmire geliyorumm nerde oturuyordunuz şekercim bakarsın çıkar gelirim misafir kabul ediyormusun :1rolleyes:
Ususcumm misafirlerin gitmiş bugünde pazar yorgunlugunuda atarsın inşllah. bende pazarları uyanır uyanmaz bende hemen buraya damlıyorum eşim uyanana kadar pc bende.
Esencimm hamilelik alınganlıkları yaşamışsınız herhalde canım bende aşırı derece duygusaldım herşeye aglardım gerçi şimdide degişen birşey yok -tatlicadiarzu-
Hicranımm iyileştinizmi güzelimm.
kızlarr Neşeden haber yok görünmüyor.
Mefacumm fatoşum nasılsın tatlımmm.
Unuttugum arkadaşlarımm yoktur inşllah varsada kusuruma bakmasınlar en yakın zamanda benim bir dr gitmem lazım saçlarım çok dökülüyor birde aşırı unutkanım.

o aslıcığımm günaydınnnn cnm iyiyim işte serumlar topladı ama bulantı işi iğneye rağmen hafif var ....bakalım yarın konuşacağız doktorla....

hayırdır izmire gidiyon kuşum bende çok istiyorum nurişi görmeyi yawwwww kıskanırım ben şincikkk
neşenin neti yok cnm ondan gelemiyorr

günaydın kızlarrrrr
valla yorgunluktan bugün tam 11:30 da kalkmışım .şimdi kahvaltı hazırladım fırındakilerin pişmesini bekliyom hemen buraya geldimmm,birazdan kaçıcam
bugün nasılsınız bakıyımm

Back
X