günaydın aslıcım sana da iyi pazarlar nasılsıngünaydınnn güzel pazarlarrr. Dırımcımmm iyi olmana çok sevindimmm.
Nuraycımm Meyra kızımız nasıl oldu ccanımcımm.
Krispinin pcsi bozulmuş.benim malum bir pc bilem yokkkk.
Nuraycımm haftaya İzmire geliyorumm nerde oturuyordunuz şekercim bakarsın çıkar gelirim misafir kabul ediyormusun :1rolleyes:
Ususcumm misafirlerin gitmiş bugünde pazar yorgunlugunuda atarsın inşllah. bende pazarları uyanır uyanmaz bende hemen buraya damlıyorum eşim uyanana kadar pc bende.
Esencimm hamilelik alınganlıkları yaşamışsınız herhalde canım bende aşırı derece duygusaldım herşeye aglardım gerçi şimdide degişen birşey yok -tatlicadiarzu-
Hicranımm iyileştinizmi güzelimm.
kızlarr Neşeden haber yok görünmüyor.
Mefacumm fatoşum nasılsın tatlımmm.
Unuttugum arkadaşlarımm yoktur inşllah varsada kusuruma bakmasınlar en yakın zamanda benim bir dr gitmem lazım saçlarım çok dökülüyor birde aşırı unutkanım.
esen cnm nasılsın ?ne yaparsunnn
iyiyim canım tufanla kahvaltıya gittik yeni geldim sen iyi olmuşsun sevindim ne yapacaksın artık böyle doğumdan sonra artık seni tığ gibi görürüz ne dersin:dance::dance:
valla sizde her pazar dışardasınız iyi yaa
ben ne olacak bilmem esenciğim yaa
sabah sigara böreği yaptılar dayanamadım
yedim ..şimdi bulantım var ya bende insanın
yemek istiyorum ...ama malesef bulantı iğensi yediğim
halde öğğğ desem çıkacak doktroru arayacaz bakalım ne diyecek..
ay kuşum ya kıyamammm inşallah en kısa zamanda geçerde rahat edersin 2.trimestir rahat diyorlardı ama seninki çok ağır geçti 3. de de zaten ağırlaşacaksın
ne yapalım artık sen de bebişlerinle gidersin kahvaltıya yada bana elirsiniz ne güzel olur di mi hihoyyythihoyyyt
valla cnm sorma ilk 3 ayda doktorum perdnolle kesmişti ama bu sefer kesemedi
valla zararı yoksa ben serumla beslenmeye rağzıyımki ....yemek yemek işkence yani esenciğimm...........allahım derman verecek inanıyorummm
sen gelirsin kızınşa bana ben iki bebe ile nasıl gelem kııııdelikafadulden
doğru iki bebekle zor olur nasıl olsa yaz olacak ben alır kızımı gelirim inşallah ama ömer inkızıma göz koyarsa karışmamdelikafaduldendelikafadulden
ben bilemem sen hangisini istiyorsun ona göre ayarlarız
kız biz 21 hafta görünüyoruz şimdi 21 haftalıkmıyız 22 haftadamıyızzz
oo haberler eyiiiigünaydın kızlar aksam serumu aldım valla dünya varmış bu latif neden böle yapmış
2gündür kumuyorum herşey yolunda aksam bebeklerim çok oyandi güldüm güldüm ne güsel yaa
serum alınca oynuyor veletler dedim yiğenime dokunuyormu yaa olurmu birsen abla onalara su vitamin gidiyor ....merk etme dedi 1 yıl yenimahallede senden ağır hastalara baktım dedi.
neyse sabahda bulantı iğnemi yaptı rahatladım bugünde son serumu verecek ve p.tesi konuşacaz
çok güsel yaa bebeklerimde besleniyor.......
usus cnm çok sağollll
canim cok saol daha iyi gbi oksuruk baya azaldidelikafaduldengünaydınnn güzel pazarlarrr. Dırımcımmm iyi olmana çok sevindimmm.
Nuraycımm Meyra kızımız nasıl oldu ccanımcımm.
Krispinin pcsi bozulmuş.benim malum bir pc bilem yokkkk.
Nuraycımm haftaya İzmire geliyorumm nerde oturuyordunuz şekercim bakarsın çıkar gelirim misafir kabul ediyormusun :1rolleyes:
Ususcumm misafirlerin gitmiş bugünde pazar yorgunlugunuda atarsın inşllah. bende pazarları uyanır uyanmaz bende hemen buraya damlıyorum eşim uyanana kadar pc bende.
Esencimm hamilelik alınganlıkları yaşamışsınız herhalde canım bende aşırı derece duygusaldım herşeye aglardım gerçi şimdide degişen birşey yok -tatlicadiarzu-
Hicranımm iyileştinizmi güzelimm.
kızlarr Neşeden haber yok görünmüyor.
Mefacumm fatoşum nasılsın tatlımmm.
Unuttugum arkadaşlarımm yoktur inşllah varsada kusuruma bakmasınlar en yakın zamanda benim bir dr gitmem lazım saçlarım çok dökülüyor birde aşırı unutkanım.
catlada patladelikafaduldeno aslıcığımm günaydınnnn cnm iyiyim işte serumlar topladı ama bulantı işi iğneye rağmen hafif var ....bakalım yarın konuşacağız doktorla....
hayırdır izmire gidiyon kuşum bende çok istiyorum nurişi görmeyi yawwwww kıskanırım ben şincikkk
neşenin neti yok cnm ondan gelemiyorr
ben bilemem sen hangisini istiyorsun ona göre ayarlarız
kız biz 21 hafta görünüyoruz şimdi 21 haftalıkmıyız 22 haftadamıyızzz
oo haberler eyiiii
canim cok saol daha iyi gbi oksuruk baya azaldidelikafadulden
izmire mi geliosun canim goruselum o zaman ara benuuudelikafadulden
vitamin icmiyomusun canim
demir ve cinko ekskliginden dokulur saclar acil vitamin yazdir gendunee
catlada patladelikafadulden
taktin kusum ne farkeder
yarin tam 21oluyosun iste 22.ye giriyosun ama dr oyle hesaplamio doldurdugun haftayi deyolarrrr
bizim teyze hanum hala evindeymis gelene kadar 2yi gececek
hic sevmem boyle beklemeyi
ben geldim ama kimsecikler kalmamış sanırım minnoş rahat bırakmıyorkii. nuraycım gelmeyi çok istiyorum bakalım nasip olursa ararım seni tatlım. teyzelerii sizlerle bir ilkimizi paylaşayım pc başından kalktım yanına gittim biraz yüzü koyun yatırayım dedim hareket edelim oynayayım dye birde ne olsun 2 kere kendi kendine sırt üstü konumuna döndü :1shok: kaydirigubbakcemile5
evt canım yaa harika ama bir daha yapmadııı sonra bir daha deneyecegim bakalım artıkk. hihoyyyt
minnoşlara kıyafetler alınmaya başlamış ohh ne güzell Allah'ım güle güle giydirmek nasip etsin dırımcımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?