Aysonu Kizlari 2008

günaydın aslıcım sana da iyi pazarlar nasılsın
evet ya ben çok alınganım annem gidece o yüzden iyice arttı alınganlıklarım herşeye alınıyorum anlamadım ki aslında hiç böyle değilimdirrsüprizzzzzsüprizzzzz

iyiyim canım tufanla kahvaltıya gittik yeni geldim sen iyi olmuşsun sevindim ne yapacaksın artık böyle doğumdan sonra artık seni tığ gibi görürüz ne dersin:dance::dance:

valla sizde her pazar dışardasınız iyi yaa
ben ne olacak bilmem esenciğim yaa
sabah sigara böreği yaptılar dayanamadım
yedim ..şimdi bulantım var ya bende insanın
yemek istiyorum ...ama malesef bulantı iğensi yediğim
halde öğğğ desem çıkacak doktroru arayacaz bakalım ne diyecek..

ay kuşum ya kıyamammm inşallah en kısa zamanda geçerde rahat edersin 2.trimestir rahat diyorlardı ama seninki çok ağır geçti 3. de de zaten ağırlaşacaksın
ne yapalım artık sen de bebişlerinle gidersin kahvaltıya yada bana elirsiniz ne güzel olur di mi hihoyyythihoyyyt

valla cnm sorma ilk 3 ayda doktorum perdnolle kesmişti ama bu sefer kesemedi
valla zararı yoksa ben serumla beslenmeye rağzıyımki ....yemek yemek işkence yani esenciğimm...........allahım derman verecek inanıyorummm
sen gelirsin kızınşa bana ben iki bebe ile nasıl gelem kııııdelikafadulden

doğru iki bebekle zor olur nasıl olsa yaz olacak ben alır kızımı gelirim inşallah ama ömer inkızıma göz koyarsa karışmamdelikafaduldendelikafadulden

doğru iki bebekle zor olur nasıl olsa yaz olacak ben alır kızımı gelirim inşallah ama ömer inkızıma göz koyarsa karışmamdelikafaduldendelikafadulden

ben bilemem sen hangisini istiyorsun ona göre ayarlarız

kız biz 21 hafta görünüyoruz şimdi 21 haftalıkmıyız 22 haftadamıyızzz

21 haftayı tam olarak bitirmiş 22 haftadan gün almış oluyoruz yani 22 haftalık oluyoruz canımm sitelerde 21+0 21+6 günleri 22 haftalık olarak geçiyooo
kısacası 5 aylığızzz:teselli::teselli:

oo haberler eyiiii

canim cok saol daha iyi gbi oksuruk baya azaldidelikafadulden
izmire mi geliosun canim goruselum o zaman ara benuuudelikafadulden
vitamin icmiyomusun canim
demir ve cinko ekskliginden dokulur saclar acil vitamin yazdir gendunee
catlada patladelikafadulden

taktin kusum ne farkeder
yarin tam 21oluyosun iste 22.ye giriyosun ama dr oyle hesaplamio doldurdugun haftayi deyolarrrr

efet taktım zaman geçsin diyeeee
niden çatlayacam yaaaaaaa bende gelürüm dellendirme beniiiiii
ikiz annelerinde bi kadın yazmış 24 haftada herşeyi tamamladım ondan sonra hep yatmak lazım bizim gezme lüksümüz yok demiş kafam karışıyor heran

24te benim de baya esyam vardi kiyafetler coraplar battaniyeler bakim seti portbebe seti alt acmalar filan tamamdi ama elektriklileri odayi park yatagi banyo malzemesi tarak biberon emzik vs gbi seyleri 27haftadan sonra aldim
sen de oyle yap bence sonucta netten siparisle bir gunde gelio acelesi yok
yada benim gbi yazarsin park yatak ve banyo seti tarak ivir zivir ahmetle kardesi almisti senin kocis alir gelir dolasmak gerekmio onlar icin markalar belli sonucta secer yazarsin alir

borek yapiomus ondan gec kaldi canim
sabahtan beri temizlik yaptik yoruldum yaa cocuk da bir yandannnn
sabah uyku tutmadi o sirada facebooka koydum yeni fotolari bakabulursunuzzz

valla kuşum hastane çıkışlarını almadık battaniyeler hazır bi kısmı bölüm pörçük
yanii bakalım veridğin listeyi verecem aytunça gidecek alacak oda şimdi hasta bu hafta hayatta gitmez haftaya seyhatte ..sonraki hafta 24 haftaya den geliyor sanırım gidecek alacak
biberon setimi alacaz ?emzik şartmı?ya ne kadar anlatılsada kafamı toplayıp da ne alıncağını bilmiyorum konsatre olamıyorum olaya ya

ben geldim ama kimsecikler kalmamış sanırım minnoş rahat bırakmıyorkii. nuraycım gelmeyi çok istiyorum bakalım nasip olursa ararım seni tatlım. teyzelerii sizlerle bir ilkimizi paylaşayım pc başından kalktım yanına gittim biraz yüzü koyun yatırayım dedim hareket edelim oynayayım dye birde ne olsun 2 kere kendi kendine sırt üstü konumuna döndü :1shok: kaydirigubbakcemile5

ayyyy çok güsellll yaaaaaaaaaaaaaaaa harikaaaaaaaaaaa delikafadulden:teytey::teytey:

evt canım yaa harika ama bir daha yapmadııı sonra bir daha deneyecegim bakalım artıkk. hihoyyyt
minnoşlara kıyafetler alınmaya başlamış ohh ne güzell Allah'ım güle güle giydirmek nasip etsin dırımcımmm.

yok kuşum nerede almadık daha kafamı toplayamıyorumm kii
ama alıncak babası hesap yapıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…