Aysonu Kizlari 2008

sen detttttttttttt len

evet krispi yol eksikliği hissediliyo
birsen hanummk gönlünüz olsun nasılsın bacummmmmmmmm
göbeğinin fotosunu istiyorummmmmmmmkaydirigubbakcemile

gördüm o yazıları cnmm pardonnnn
göbişin resmini çekerim cicim koyarım şincikk

evet alsaydın keşke canım yaa ama içinde çeyrek kalmış artık benim kız bacaklarına sürmüş çatlakları önlesin diyeee:roflol:

haydi hayırlısı canım yaa ama bhcg 15. lükken belli olur senin döllenme nezaman olmuş tahminen şimdi

benimki zamanında oluyordu ama z oluyordu biliyorsun düşüklerden sonra bozulmuştu doğumdan sonraki ilk regl bu demekki düzelmiş bugün 2.gün ama fena devam ediyorr

o göbek deliği ağrısı bende de oluyordu canım bebek yukarıda ya ondan geliştikçe orası sertleşiyor ve ağrı yapıyor ama sen dr sor gene bilgisi olsun benim dr bakmıştı bana çatlak işine gelince çatlayacağı varsa aaa çatlıyor anacımm ben zeytin yağıı çörek oru yağı badem yağı hepsini denedim hatta karıştırıpta sürdüm de ama çatırrrr çatırrr çatladı be güzelimm tabii işe yaramıyor deyip kullanmamazlık etmeyeceksin ama bünyeye de bağlı bişii bu iş öle yanii benim kullandığım yağları bir tekkk tüylenmeye yaradı göbeğim orman gibiydi allahtan doğumdan sonra dmküldülerrr hala az bişey kaldı benim göbekte tüy yoktu resmennn öncedenn:roflol:

kaldığın yerden devam ediyosun dememkidelikafadulden
hicran başka bebek düşünüyomusunnnnn

şuanda HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ama ilerde ne düşünürüm bilemiyorummm bakalım kızım 1 yaşına bi girsin ozaman belki 3.yi düşünebilirim belkide düşünmem bilemiyorum yanii

ayyy girp girip dediniz boğazım gıcıklanıyor hemen önlem almam lazım kızlar limonlu ıhlamur içsem işe yararmı
bide annemin bebeişlere aldıklarının resmini koyacam ,
göbeği koymayı başarırsam

Son düzenleme:
hiçroş bekle yüklüyom ötekinden bakalım fakede kaçtıı zatiiii üsütmü değiştirdim beee çekecez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…