Aysonu Kizlari 2008

kızlar merhaba,nasılsınız?
benim moralim çok bozuk.ablam guatr ameliyatı olacakmış.biyopsi sonucunda kanserli hücre olabilir demişler.bugün ank.ya bana geliyolar.şimdi evde onları bekliyorum.haftaya pztsi hastaneye yatacak.
umarım ameliyattan sonra bişey çıkmaz.çok canım sıkıldı yaaa.

sıkma canını güzelim ya inşallah önemli bişe değildir bilirsin dr lar her zaman en kötüsünü söylerler nedendir bilmem ama bişe ytoktur inşallah geçmiş olsun

fakecim çok güsel bi başlangıç yapmışsın.çok sevindim senin adına.valla hep tekrar tekrar söylüyoruz ama güzel Allahım dermansız dert vermesin.
senin içinde herşeyin güsle olacağına inanıyorum.zaten görmüyo musun burda herkes teker teker hamile kalıyo.hamile kalmayan çok az kişi kaldık baksana.umutla bekleyelim ben inanıyorum bigün sıra bize de gelecek.

çok sağol esencim ya.biliyorum bende ablamı sürekli böle teselli edyorum zaten.ona demiyorum ama işte napıyım canımın yarısı ona belli etmesemde benim de canım sıkılıyor.
sen nasılsın,fındığımız nasıl?okulda mısın?

bak fake gene kaçmış.
valla küsüyorum artık size fake hanım.laf atıyorum atıyorum kaç defadır valla oralı bile olmuyorsunuz yanii.teessüf ederimm

doğru haklısın uzaktan ahkam kesmek herzaman kolaydırr
fındığımız iyi teyzesi sürekli oynuyordu bugün uyuyor sanırım benim biraz başağrılarım var çok yoruyor beni hiç uyumuyorum

fakecim canım benim inşallah enin içinde hayırlı olur bu tedavi süreci bebişine kavuşursun inşallah tez zamanda :CüvCüv::ecrin_bebek:

aaaaaaaaaaaaaaaa karnımı doyuruyum derken kimse kalmadııııııııııııııııııııııııııııı

bu ara sayfa pek hareketli diil canımmm eee bebekler teker teker geliyorrr tabii bırakmıyorlarr anneleriii inşallah sende bu yıl bitmeden buraya bebişim uyumad gelemedim diye mesaj yazarsınnnŞeniz:Saruboceq::Saruboceq:

hicrancım ne güzel bir dua bu böyle inşallah fakecim bizimkiler seninkine abla olur birseninkiler abi olacak ama heheeh
kızlar kokuya dayanamadım indim anasınıfından istedim poğaça valla yedim çok güzeldii

geldim kuslar deminden beri acilmadi sayfalar yaw
esim laptopu ofise goturecek orda lazimmis obumuzdeki ay bilgisayar ayarlayacaklar o zamana kadar bizimkini goturcek aksamlari getircek girerim aksam okurum napalim
ama bugun erken geldi hemen damladim:dance:
feko fakulteye mi gittin kusum hayirli ugurlu olsunnn insallah bebisin bekletmede gelir en kisa zamanda:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…