çok teşekkürederim hicran inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inş hicran bende aynı duyguları yaşarımmmmmmmmmmmmmmm
dün güzel heber aldım dayımın kızı fakültede tedavi oluyodu 2 aşılamada hamiş aklmış inş bende hamiş kalırım
hicran senin hamiş kalamak için etttiğinn dualar varmıydı neydiiiiiiiiiiiiiiii
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr benim bebek için hani 500 yasin okutuyodumya
ben 100 tanede tıkandım kaldımmm sizin okutabiliceniz yakınlarınız varmı varsa sorarmısınız benim için okuyabilirlermi lütfen 500 ü tamamlamam lazımmmm
şimdiden teşekkürederimmm
selam kızlar ay hiç iyi değilim herşey üst üste geliyor yaaaa
başım çok fena ağrıyo tansyonum düştü herhalde ensemden yukarı bi ağrı girdi anlatamam midemde bulanıyo gözlerimö yaşarıyo pc yee bakamıyorum şimdide amcamın kızı telefon etti rizeden gelmiş onu almaya gidecez birazdan bi o eksikti zaten yarında doktora gidecem oooofff ooooofff şu halimle arabaya nasıl binecem bilmiyom kusar gelirim artık mdem ve başım çok fenaaaa
sizlere kavuştum derken amcamın kızı ayıracak bizi yine herşey üst üste geldi yaaaa ne iş anlamadım
geçmiş olsun canım yaaa aman dikkat et kendüneeee biz burd abekleriz seni sen işine bakkk
:roflol:
hicroş doğumgünü çocuğu çık dışarıya oynayalım
doğum günün kutlu olsun arkadaşımmmmmmma.s.a.s.Şeniz
günaydın krispiiiiiiiiiii naporsunnnnnnnnnn
offf yaaaa 11 yazmışım randevuyu 12 de yaaaa saçmaladım iyice 11 de çıkacam evde n o kalmış aklıma bakın ne kadar heyecan yaptığım besbelli randevu saatini bile şaştım
kızlar dün benim dosyaya endimetrium 7,5 mm yazmışlar bu kaç olunca adet olunuyo ben 25. gündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?