Aysonu Kizlari 2008

selam kızlarrr nasılsınızzz neler konuştunuz bugün bakiim eçmişe accıkkk offf başım çok ağrıyorr filistin meselesine üzülmekten helak oldummm allah yardımcıları olsunn

cevap biraz gecikti kusura bakma cevaba gelince ben hergün yasin okuyordum canım aşılamaya başlayınca da hergün 1 yasin 1 meryem suresi okudum hatta aşılamaya giderken sabah meryem suresini okuyup gittim hamileliğim süresincede hergün yasin okudum ben sağlıklı geçsin diye sende oku allah yardımcın olsun yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq::Saruboceq:Şeniz

canım ben şuan hastayım sanırım yarın biter benden sana 10 yasinnn bakayım yengeme sorarım oda okursa sölerim sana daha fazla okumak isterdim ama kızdan fırsatta kalmıyor biliyorsun rabbim gönlüne göre versin inşallah

geçmiş olsun canım yaaa aman dikkat et kendüneeee biz burd abekleriz seni sen işine bakkk
:roflol:

geçmiş olsun canım yaaa aman dikkat et kendüneeee biz burd abekleriz seni sen işine bakkk
:roflol:

teşekkür ederim canım yaaaa sende bi kurtulamadın hastalıklardan sanada geçmiş olsun
amanın kızlar çok heyecanlıyım midem bulanıyo korkudan yaaaaa y nasıl gidecem doktora oooffff ooooffff galiba aç karnına gidecem tahlil falan yaparsa aç karnınamı oluyo acep bilen varmı bu şekilde nasıl arabaya binecem midem ağzımda yaaaaa kalbim küt küt
diyorum kendi kendime ne var bu kadar heyecan yapacak sakin ol ama elimde değil nasıl dönecem allah bilir amca kızıda gelecek bizle o şimdi uyuyor tam olarakda bilmiyo ne için gittiğimi accuk yalan uydurdum bilse 5 aydır korunmadığımı ortalığa yayılır fatoşun bebeği olmuyo diye bende rutin kontrol dedim napim randevum 11 de
çok korkuyorum çoooooookkkk:çok üzgünüm:

hicroş doğumgünü çocuğu çık dışarıya oynayalım

doğum günün kutlu olsun arkadaşımmmmmmma.s.a.s.Şeniz

hicroş doğumgünü çocuğu çık dışarıya oynayalım

doğum günün kutlu olsun arkadaşımmmmmmma.s.a.s.Şeniz

aaaaaa hicroşun doğum günümü bugün
amaniiiinnnn kız hicroş doğum gününkutlu olsun bacım nice yaşlara diliyorum evletların beraber skocişinle beraber sağlıklı sıhhatli nice senelere diliyorum canım
doğum günün bizeeee geldiğin gündür
içimizdeki özlem ateşiii söndür
ağlayan gözlerimiz seninle güldü
biz doğduk doğalı şimdi mutluyuzzz
a.s. a.s. a.s.

offf yaaaa 11 yazmışım randevuyu 12 de yaaaa saçmaladım iyice 11 de çıkacam evde n o kalmış aklıma bakın ne kadar heyecan yaptığım besbelli randevu saatini bile şaştım

offf yaaaa 11 yazmışım randevuyu 12 de yaaaa saçmaladım iyice 11 de çıkacam evde n o kalmış aklıma bakın ne kadar heyecan yaptığım besbelli randevu saatini bile şaştım

kuşum heycan yapma relax ol neler var neler şöle düşün
allahhhhhh korusun ama biyerine bişey oldu canlı kanlı dikilmen gerek ne kadar acı bişey
dimi ?
şimdi sadece muayne olacan üstelik jel sıktıkları için çok kaygan olarak içeri girecek
rahat olursan canın hiç acımaz ama oraya konsatre olursan ve acıyacak dersen
acır bak sen benim kısknaç elti gibi olma o ömründe birkere gitmiş saf doktor alttan muayne olmuş ultrasonla (bu arada ben adet olamadığım için 15 günde bir gidiyorum doktora)kaynanama tlf ahhh anne bugün doktra gittim içime bişey soktu hala canım acıyor ölüyorum demiş benim saf kaynanada kadın nereden bilsin bana diyor
ben dedim neden ölmüş ne soktularsa dedi...eeee annem dedim ben 15 günde bir gidiyorumya bana hep öle bakılıyor dedim üstelik ben yeni evliyim yani
aaaaaaaaaa didi kadın senin sesin çıkmıyor dedi eeeeeee öle can yakıcı bişey değil
dedim o abartmış o zaman kocası ilede birlikte olmaz dedim ...güldü abartmayı hep sevdi dedi ..............

yani neymişşşşşşşşşşşş korkulcak bişey yokmuşşşşşşşşşşşşşŞeniz

sanırsam benim alerjim yine başlayacak kaşınıyorum yawwww

aksam kociş beni yıkadı bi güsel aman oğluşlarım bi atak bi atak aman dedim ne yapıyorsunuz buralarda yaaa kocamda diyorki elleşme oğullarıma oynasınlar çok mutluydum aksam çokkkk
süperdi tosunlarım valla oyanştılar posoo

şimdi acep ben 3 aylıkken doktorun kaşınırsan haftada bie vurul dediği iğneyi olsam ne olur bişey olamaz sanırım yawww latifde olabilirsin dedi

kızlar dün benim dosyaya endimetrium 7,5 mm yazmışlar bu kaç olunca adet olunuyo ben 25. gündeyim

valla cnm onun kalınlığı şu olursa adet olacaksın diye bişey yok
mesela ben adet olmazken kalınlaşırdı ve ölece kalırdı
işte farlutal içince dökülüyordu ....ama gebeysen kalınlık devam eder gider bebek sağlam tutunsun diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…