Aysonu Kizlari 2008

bak fatoşa eseni ziyarete gidecekmiş oraya gelen b.evlerede gelür maaaneee benide göreceksin

kız bahçeli evler nerde ben nerde gelmek isterim tabi ama ben burda fatihe gidene kadar midem ağzıma geliyo hasekide oralarda diye gderim dedim allah nasip ederse tabi hiç bişey planladın gibi olmuyor

kız bahçeli evler nerde ben nerde gelmek isterim tabi ama ben burda fatihe gidene kadar midem ağzıma geliyo hasekide oralarda diye gderim dedim allah nasip ederse tabi hiç bişey planladın gibi olmuyor

ben anlamam yaaa kız ben hamiş olmadan önce tanışsaydık seni ne gezdirirdim ben yaaaaaaa .............öğrenmediğin yer kalmazdı

bugün 4 boyutlu ultrasona girecem hahaa bebekleri bide öle göreyimm
20 ytl muayne doya doya seyredeyimm

bacım ben zaten gezmeyi sevmiyom ozaman seni sinir ederdim ben ne biçim başak burcuyuz biz yaaaaa çok didişiyoz ev kuşuyum ben ev birsen bebelerine patik öreyim istermisin kııııı bide lif öreyin onlara küçük küçük bcı bıcı yaptırırsın heee

sen ucundan başaksın ama bazı başaklar evcimendir benim yükselenim akrep ondan olabülürrrrrrrrrrrrr............

ör bacım örr de nasıl alacam kargo ile yollarsın

dün uyuz halam geldi yelek örüyormuş bi renk dahA ÖREM DEDİ anneme gitmiş ip aldırtmış.......bide kendi torunun ipinide aldırmış bizim saf diyememiş bişey uyuz oldum annemin arkadası 11 ip almış 2 takım halinde 10 parça bişeyler örecekmiş parasını almadıki iki yelek bitirmiş bile onun harici yapılcak

tamam öreyim ozaman ama fazla güzel öremem acemiyim yinede işine yarar kışın giydirirsin yollarım kargoyla

geldik tek elle anca yazıyom

hicran yok fakeye gel dedim

nurşin yokluğu nasıl belli yaa bu kedicik doğurdumu acepp

msn de kimle konuşuyon kızzzzzzzzzzzzzzzzz bırakıp gelemiyon bu fatoşda kaçmışş

kaçmadım kız ablamla tel ,den konuşuyodum
hastaneyi arayacam gidemiycem hastaneye soracam telden sonuçları söylüyorlarmı acaba buse uyuyor vakitte geçiyor bende çok kötüyüm beynim yanıyo resmen en azında şu sağlık ocağına gidebildem yaaa ilaç yazardı doktor ilaç alıyom ama mdeme dokunuyo yanıyor midem eğer telden sonuçları söylemezlerse yarın giderim hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…