bak fatoşa eseni ziyarete gidecekmiş oraya gelen b.evlerede gelür maaaneee benide göreceksin
kız bahçeli evler nerde ben nerde gelmek isterim tabi ama ben burda fatihe gidene kadar midem ağzıma geliyo hasekide oralarda diye gderim dedim allah nasip ederse tabi hiç bişey planladın gibi olmuyor
saat kaçta gidicen görmeye birsennnnnnn
bahele gadasını aldığım ultrason resmi isterem ben karışmam
ben anlamam yaaa kız ben hamiş olmadan önce tanışsaydık seni ne gezdirirdim ben yaaaaaaa .............öğrenmediğin yer kalmazdı
bugün 4 boyutlu ultrasona girecem hahaa bebekleri bide öle göreyimm
20 ytl muayne doya doya seyredeyimm
bacım ben zaten gezmeyi sevmiyom ozaman seni sinir ederdim ben ne biçim başak burcuyuz biz yaaaaa çok didişiyoz ev kuşuyum ben ev birsen bebelerine patik öreyim istermisin kııııı bide lif öreyin onlara küçük küçük bcı bıcı yaptırırsın heee
sen ucundan başaksın ama bazı başaklar evcimendir benim yükselenim akrep ondan olabülürrrrrrrrrrrrr............
ör bacım örr de nasıl alacam kargo ile yollarsın
dün uyuz halam geldi yelek örüyormuş bi renk dahA ÖREM DEDİ anneme gitmiş ip aldırtmış.......bide kendi torunun ipinide aldırmış bizim saf diyememiş bişey uyuz oldum annemin arkadası 11 ip almış 2 takım halinde 10 parça bişeyler örecekmiş parasını almadıki iki yelek bitirmiş bile onun harici yapılcak
ben geldim msnde çok yoğudum ancak geldimmmm
msn de kimle konuşuyon kızzzzzzzzzzzzzzzzz bırakıp gelemiyon bu fatoşda kaçmışş
ben uyuyacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?