Aysonu Kizlari 2008

evet hicrancığım babası öpüyor onlarııı seviyorrr
göbüşümü gösterdim oynarken bayıldılarrrr

geldim ama yine kimsecikler yokkk
biz de bugun pek faaldik 2makine camasir bulasiklar temizlik filan paso makine calisti bugun
sonra bebisi yikadik Allahim nasil yirtiyo kendini yaa sevmio yikanmayi napicim ben
cok yoruldum bugun

dirimim ne gusel senin 2 yerden birden oynucak karnin.ne sekillere girer bilemiyorum artikkkk.benim koca tirsiodu yaa oyle oynayinca:roflol:ama sonradan alismisti

selam kızlar ben geldim hele şükür
amca kızı az önce gitti hemen geleyim dedim bu aralar çok ihmal ettim buraları
eeee ne var ne yok şimdi geçmiş neynn okuyamam saatlerimi alır
ama varyaaa nasıl grip oldum anlatamam tarifi mümkün değil yanıyor beynim resmen
felaket çarptı beni yaaaa ana kız gripten yorgan döşek yatıyoz

eeeee kızlar pek bişey yazmamışsınız bende dedim şimdi oku oku bitmez anaaa bide baktım bıraktığım gibi kalmışınız hadi gelin yaaaaa özledim siziii

selam kızlarrrr işte doğum günümden birkaç kareee alıntı yapmayın ok silicem

resimler silinmiştir

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben dün sitedeydim ama kimse yoktu napimmm yanluz çekilmirrrrrrrrr
neyse sonra dizi izledim sonra gıcık olduğum halam geldi oturduk vs.dün oğluşlarım feciydi
harika bişey yaa çok mutluyum onları hissetmek paha piçilemez tarif edilemez bide babaları hissetse varya dünyalar bizim olacak..........

ben kaşınmaya devam ediyom dün iğne oldum ama fayda etmedi birkere yaptırdığım kaşınma iğnesi heralde fayda edecek artık latifi arayıp soracam

hicroşum ma aile bir aradaymışsınızzzzzzzzz bennnnn poğçaya bittim maaane istiyomm

günaydın kızlar
ay bu grip beni öldürecek çok ağır etti beni
bugün 3 te tahlil sonuçlarını almaya gidecem kızımnda tahlil sonucu var ikisini birden alıcam
buseyidr alerji testi yaptı doktoru bakalım alerjisi varmı dedi
ay inşallah benim tahlil sonuçlarımda temiz çıkarda tamamen rahatlarım
hicroşum pastan çok güzelmiş nice mutlu yıllara tekrardan canım
birsen yine kaşınmayamı başladın yaaaa oyyyy oyyyy oyyyy allah yardımcın olsun kuşum

evet kahvaltımı yaptım geldim
valla fake tam olarak bilmiyom ne tahlili olduğunu ama ben ona adetlerim düzensizleşti dyince oda bana adetlerin 1 hafta aşağı yada yukarı kayması normal dedim ama yinede tiroid bezlerine hiç baktırdınmı dedi yok dedim tiroid bezleriyle alakalı olabilir adet düzensizliği yapıyormuş bibaktıralım dedi bide başka bi tahlil onun ne olduğunu bilmiyorum herşeyide soramadım buse ağlıyordu dışarda babsında hiç durmuyor aklım onda kalmıştı muayenede bir sorun görünmüyor dedi her şey tertemiz dedi 4.5 ay daha dene dedei oplmazsa gel dedi herhalde ozaman daha ayrıntılı tahliller yapar herhalde
folik asit verdi ama kafam folik asite takıldı günde 1 folik astin yarısını al dedi anam zaten küçücük bişey bide onun yarısınımı alacam belki eczanemi yanlış verdi bana o yüzden bugün soracam doktoragösterecem bu folik asitmi diye folbiol folik asit yani ben bunu buseye hamileyken kullandım doktor başkaydı ozaman bitane içiyodum bence yanlış folik asit verdiler bana

esen kuşum nasılsın bacım napıyor zillimiz hamişlik nasıl geçiyor uzun zamandır sohbet edemedik
bernacım sen nasılsın hangi aşamadasın valla takip edemedim ne olduğunu
eeee birsen nerelerde
fake yine kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…