Aysonu Kizlari 2008

burdayım canım. ya sıkıntılı bi kaç gün geçirdim ama çok şükür şimdi iyi gibi herşey ama cuma belli olacak yaaaa. sen nasılsın canım

ay canım yaaa evet sıkıtılı günlerdesin ama inşallah sonu iyi olur
ben napıyorum doktora gittim ben gebelik için herhangi bir problem varmı diye muayeneetti işte herhangi bir sorun görünmüyor dedi iki tahlil yaptı sonuçlarını bugün gidip alacam inşallah bişey çıkmaz 4. 5 ay daha dene dedi olmazsa gel dedi öyle işte yani yaza kadar deneme yapacaz

gelip ben sarılayım sana kocişinin yerini tutamam ama idare ederiz:roflol::roflol:

biz kocişle sarılmıyoruz bana sıkıntı basıyor elini bile süremez olduuu ama varlığı yeterr el ele tutuşup yatıyoz

aman yaaa annem sigara almaya gitti hala gelmedi aaaaaaaaaaaaaaa

prolaktin falanmı canım. hep sıkıntı hep stres canım bitmiyor çok şükür. benimde kanama oldu işte onun sıkıntısı geçti çok şükür ama

biz kocişle sarılmıyoruz bana sıkıntı basıyor elini bile süremez olduuu ama varlığı yeterr el ele tutuşup yatıyoz

aman yaaa annem sigara almaya gitti hala gelmedi aaaaaaaaaaaaaaa

haaaa elini tutmayı özledin ozaman
valla elini tutamayacam bacım bir sürü işim var elim bana lazım:roflol::roflol:
bir ara boşta kalırsa tutarım:roflol::roflol:
eee nasıl geçecek bir hafta böyle

prolaktin falanmı canım. hep sıkıntı hep stres canım bitmiyor çok şükür. benimde kanama oldu işte onun sıkıntısı geçti çok şükür ama

valla bilmiyorumki ne tahlili olduğunu kızım ağlıyordu aklım onda kalmıştı soracaklarımıda soramadım bitanesi troid bezleriyle alakalı bişey ama tam anlamadım canım
sen adetmi oldun yoksa hemen kesildimi pek anlayamadım CADIARZU

anaaam kıs hankinise cvp yazayımmmm..

birsencim ne desen haklısın cnmm..
aceleci davrandım valla tüp bebek sayfasına git..
ordada silik çıktı diye bi başlık var çıkmış hatunda yaa..

fatoşum duygusalımm her türlüü :)))
yok kıs darılmadım deliiiii..

sultancımm asıl benim aklım sende yaa..
hepimizin öylee.. cuma günü ne belli olack canımm..

onun çoğuldur valla 9 gün yapıp çıkan vardı ben cesaret edip yapmadım bile getttttt
10 gün kanda baktır adamı hasta etme delüüüüüüüüü etme
çok asabiyim bu ara

bende duygusalım canım kimseyi kırmak istemem tabi senide heleki şu an duygusal bir dönemdesin inşallah herşey istediğin gibi olur bacım

kızlar enim şimdi çıkmam lazım evi yerleştireyim sonra bsenin uyku saati gelmeden sonuçları almaya gidecem hastaneden geldikten sonrada buseyi uyuturum anca gelirim

ya düne kadar çok rahattım..
ama testten mi yoksa zaman yaklaşıyo ondan mı içinde sıkıntı oluşmaya başladı..
hayırlısı yaaa ooof of

ya düne kadar çok rahattım..
ama testten mi yoksa zaman yaklaşıyo ondan mı içinde sıkıntı oluşmaya başladı..
hayırlısı yaaa ooof of

ooooooooooooo ben hiç 11 gün geçmeyecek nefesim kesilip ölecem sandım ama geçti şimdide 9 ay geçmeyecek sanıyorum ne zor yol yaaaaaa
bernoşum bugün 9 günmü ?2 gün sonra şıftırt bi kan yaaaaaa valla nuriş bANA 10 gün yap bi test evde dedi yok dedim 11 .gün kan yaptım 3 saat bekledimmmmmm
aaaa ne gündü sonucu beklerken hamurger yemeğe gittim kociş oraya geldi kk dan kzılar rahat bırakmadı nurayım taaaaaaaaaaa izmirlerden aradı
hamurger yerken dedimki eşime ben hamileyim oda dediki nereden biliyon bilmiyomki dedim........14:55 13 eylül gözyaşlarımın aktığı ansenağlamasenağlama

annem bana ayna almış yattığım yerden bakacakmışım kendime dedim muhteşem güselliğimi görem diyemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…