Aysonu Kizlari 2008

cnm yaaa çok güzel bi hikaye.. pozitif sonuçlandığı için..
sen anlattıkça aynı şeyleri yaşamış gibi oluyorum..

benim geçen hafta bugün yapıldı.. 8. günüm.. o günü ilk gün sayarsak..
yalnız diyosun ya adet sancısı gibi ağrım vardı diye.. onlar da bi belirti..
bende hiç bişey yok yaa..
hatta transferden sonra iştahım çok açılmıştı..
şimdi o da yok.. göğüslerin sızlıyodu .. bugün daha hafifledi..
korkuyorum birsen anla işte yaaa..
pek de umudum yok gibi:çok üzgünüm:

cnmmmmm senin şuanki duygularını o kadar iyi anlıyorumki anlatamam sana
bende öle umutlu değildim tek avantajım ilk bir hafta kocamla evde oluşumdu sanırım ohh yedik içtik o hizmet etti bana ......
bende göğüsler acıyordu ama bacağı yapıştırdığım o bant varya ondandı sonra jelinde etkisi var ........yani hiçbir belirti benim için belirti değildi inamıyorum belirtiye felan benya
o kadar hormon alıyordumki hepsinin yan etkisiydi işte
sonra penglly iğne oluyrdum sen olmuyormusun o bikere bthgc arttıyor biliyorsun
ben sonucu aldım ya diyorumki o iğnenin etkisi olabilirmi dedim ....hemşire bana olmaz cnm bu kadar yüksek çıkmaz dedi....ikici teste gerek yok dedi kadın bana yaa gayet yüksek dedi....................hiçbir belirti olmaması tutmaması anlamına gelmiyor
ben testi yaptırdım ertesi gün idrarımla kahve rengi pırtı geldi aboo dedim gitti herşey
ama ne lekeler kanlar gördük oğluşlarımla ...........o yüzden bernoşum içinde olan bişey varsa rabbimden başka kimse engel olmaz ...........ve sen sakin ol 2-3 gün sonrada herşey çıkar derim sana ..........badem diye bir arkdaş var tüp bebede o adet gördü kanaması durmadı test sonucu düşük çıktı ama ikizlere hamişşşşşşşşşşşşş
eğer birşey olacaksa olurrrrrr duacıyım kuşıum rabbim ellerini karnını boş çevirmeyecek

erken daha kızım napıyon sen uğraşma düşünmemeye çalış relax ol dedik sana daha öncede yawwww

ya benim adt günüm 13 ocaktı. ama olmadı. bu arada çarşambayşla perşembe bayağı kötü geçti iş bitmedi. çok gerildim. stresli geçti yani. sonra perşembe akşam baktım pembe leke geldi. tabi ben çöktüm.. sabah baktım bişey yok. işe gitmeyeyim dedim. ama bu aradada demekki yerleşememiş dedim adet oldum sandım. evi falan toparladım. baktım sadece lavaboya gidince bi damla geliyor sonrası yok. baktım değişik hemen yattım tabi. bu aradada azaldı. cumarteside bitti zaten. doktoru aradım. biraz daha bekleyelim dedi. cuma gel bakalım dedi. yerleşme kanaması olabilir dedi

tamam be gelirizzzzz
yok ya adamın ailesi istemiyormuş tek başına geldi istemeye

aaaaaaaaaaa nedemeye istemiyormuşkiii aceppp ama ailesine karşı çıkıyıorsa zor bu iş yıpranırlarr inşallahhh düzelir herşey haklarında hayırlısı olsunnn ama helal olsun adama ailem istemiyor olmaz bu iş diyebilirdi de:hooray:

ama bişey itiraf edeyim o anda bile aklımda hep berna vardı ne yaptı acaba diye yaaaa. hepimize sürekli dua ettim.

Slmlar
dırımkızı merhaba sen bana elimde prengly var diye ziyaretçi msj ı atmışmıydın benim şu anda çok ihtiyacım varda cvp verirsen sevinirim...

hanım hanıııımmm bizimde aklımız sende noldu kızım anlatsana adetin geçmedimi daha test yapsana kan testi gene yaww çatlatma admııı leynnnn:roflol:

yazdım ya. ama yine yazayım hadi . ya benim adet günüm 13 ocaktı. ama olmadı. bu arada çarşambayşla perşembe bayağı kötü geçti iş bitmedi. çok gerildim. stresli geçti yani. sonra perşembe akşam baktım pembe leke geldi. tabi ben çöktüm.. sabah baktım bişey yok. işe gitmeyeyim dedim. ama bu aradada demekki yerleşememiş dedim adet oldum sandım. evi falan toparladım. baktım sadece lavaboya gidince bi damla geliyor sonrası yok. baktım değişik hemen yattım tabi. bu aradada azaldı. cumarteside bitti zaten. doktoru aradım. biraz daha bekleyelim dedi. cuma gel bakalım dedi. yerleşme kanaması olabilir dedi

Slmlar
dırımkızı merhaba sen bana elimde prengly var diye ziyaretçi msj ı atmışmıydın benim şu anda çok ihtiyacım varda cvp verirsen sevinirim...

valla cnm evet elimde prengly 5000 den 2 tane var hiç kullanmak nasip olmadı sana msj attımmı hatırlamıyorumda
ama şuan evimde değilim gebeliğimden ötürü annemde yatıyorum eşimde yok eve gitsin getirsin ne zamana lazım?

allah allaaaaaaahhhh kızım kurcalama dedik sana bu kadarrr yahu burdaki kızların hepsi umudumuz olmadığı için bu ay olmaz dedik bıraktık dediği zaman hamiş kalmış hep düşün bakiim nedennnn tabiki stresten kurtulup rahatladıklarından stresli olunca vücut savaşta gibi hissedip tüm çalışmaları durduruyormuş böle oluncada hamişilik hayal tabiiiiiiiii

senin o çirkin kızını yerim bennnnnnnnn delikafadulden

bende senin oğluşlarını yirim yirimmmm ay bi doğsunlarda gelip mıncıklayacam onlarııı kız çok şanslısın valla rabbim o kadar beklemenin üzüntünün karşılığını 2 bebişler verdi maşallahhhhh:ecrin_bebek: inşallah sağlıcakla tamamlarsın hamişliğide alırsın kucağına oğluşlarınııı

kızlarr çarşamba günü 4 boyutlu ultrasona girecem tabi latifde değil burada annemlerin doktoruna
kontrolüm var dedim randevu aldım hahahaha ma alie gidecez süper bişeyyy hahahaaa
kociş yok tek babama dedim gel görde inana bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…