Aysonu Kizlari 2008

hicranınki 4 ay 4 günlük benimki 4 ay 3 hafta 3 günlük canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin.

doğru ou kızım uykun geldi herhalde eksik görüyon:roflol::roflol::roflol: 4 AY 3 HAFTA 3 GÜNLÜKKK ASLININKİİİİ

amanın görmedim ne bilem ben bee hee uykum geldi buse bırakıyormu beni cebelleşiyorum onunla hanfendi 12 den aşağı yatmaz yukarı çıkar aşağı inmez

usus baktınmı birsenin bebelerine

şimdi baktım canım ya.ne diyeyim. kelimlerin kifayetsiz kaldığı an bu an galiba.
Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq:
Allahım onları ve tüm bebişlerimizi nazarlardan korusun:Saruboceq:
ve Güsel Allahım bizim gibi bekleyenlere de versin inşallaaaahhhh.
valla ben sıramı beklemeye hazırım.:jeyyar:şimdi sırada berna varhihoyyyt
ay ben niye sıraya koyuyorum ki.Güsel Allahımın herşeye gücü yeter.ay kızlar isteyelim valla inşallah hepimiz bu ay hamile kalırısssdelikafaduldendelikafadulden

huuuu nerdesiniz gacılar gittinizmi yoksa altta görüyom sizi ama saklambaçmı oynuyosunuz nee
valla ben bi yandan buseyi yediriyom bir yandan yazıyom he he he

valla bu işler sırayla değil parayla da değil allahın hikmetiyle oluyor
inşallah hepimiz hamiş kalırız bu topikte hamiş kalamayan kalmasın

uyyiii kaldık başbaşa aşuklar gibi he he he
ama şimdi sende yat bacım yorgunsun yat dinlen vücudunun dinlenmeye ihtiyacı var demi

valla doğru diyosun.ben gidip yatayım.yarın iş de var.ama işte ben çok yorgun olunca böle oluyorum.uyuyamıyorum.neyse bi deneyeyim bari. çok öptüm sizi.hasta bakmaktan fırsat bulursam gelirim çünkü ablamlar bizde.ay iyice saçma sapan cümleler kurmaya başladım.ben kaçtım iyi gecelerrrr

hadi canım sana iyi geceler tekrar acil şifalar allah beterinden korusun

usus cnm çok geçmiş olsun ben biliyordum ablanın durumunu tekrar tekrar geçmiş olsun

hicroşum renkliye girdim ama siyah betyaz verdi verdiya bunada şükür kııı

kızlarrr oğluşlarım için olan güzel sözlere çokk merciiiiiiiiiiiiiiii

günaydınnnnnnnnnnnn

birsencimmmmmm çok tatlılar yaa
ali biras utangacmış gerçekten.. öyle medyatik felan deil.. yüsünü kapamış yaa bızdık..
ömercik göstermiş yüzünü mucize gibiler yaa

esencim günaydın..
bişey sorcam.. benim dün pembe kırmızı gibi bi akıntım olmuştu..
bugün de jel le birlikte kahve gibi artık geliyo..
sende olmuş muydu ? bi yandan yerleşme olabilir diyorum ama adet başlangıcı da olabilir.
başım da felaket ağrıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…