selammmm milletttttttttttttttttttt
ben geldim ama tabiki kaçıcam biliyosunuz sebebini
eeeeeeeeee bugün hep burdayım gelicemmmmmmmmmm
eveeet yaptım kahvaltıyı
kız birsen bernaya biz diyoz sabret test yaptı diye kızdık ona
sen diyon yarın yap bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
sende sabret bakem hımmmmmm deeeetttttt
bernoşum evet umutlandırmak istemiyom ama bi yandanda hayal etmeden duramıyom
inanın benim kadar istiyorum sizlerinde hamiş kalmasını özellikle bi hamiş haberi duyunca çok seviniyorum çok umutlanıyorum şöyle ardarda bombalar patlatsak ne olurdu yarabbbiiiimmmm
artık gelp kaçmana bişey demiyommmmmmmm
bebeklik kızzzzzzzz okuyon kaçıyon heeeeeeee
kesss leynn ne kadar zor beklemek biliyonmu sennn hem yarın 11 gün bende o gün yaptım bir günde bişey kazanmıyorsun şekerimmmmm Çok üzgünüm çoook
kıııııııııııııı latif çıkmış sedaya bu herif karı programlarından çıkmıyor yaww
tamam beee tamam yapsın doğru bi günle bthcg hormonu yüklenmez yaaa varsa vardır zaten inşallahda vardır yaaaaa
bernoooşşş tamam yapabilirsin yarın testi
aman beee kız kendi karar versin ne zaman yapacağına bebekte onun testte onun
hormon da onun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aaaaaa omuydu senin doktor ünlü latif heeee karı programlarına bayılıyor heryerda o var ama demekki iyi bir doktorki çıkarıyorlar ben onu çok görüyodum ama senin doktor olduğunu bilmiyodum gençmiş adam ben daha yaşlı biliyodum amanin kız kocan kıskanmadımı bu latifikaydirigubbakcemile3
heee cnm genç kendisi kocişimden 2 yaş büyük
kociş kıskandı ama annesi yüzünden çünki kaynanam senden yakuşuklu dedi
kocamda sinir oldu neresi yakuşuklu dedi.....
artık gelp kaçmana bişey demiyommmmmmmm
bebeklik kızzzzzzzz okuyon kaçıyon heeeeeeee
bende sizi protesto ediyorummmmmmmmmmmmmm:1closedeyes:heeee bak birsenle aynı fikirdymişiz
protesto ediyom seni fekooo
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
yukarda anlatmış bulunuyorumsenin artık girip çıkman bir oluyor bacım yakaladım derken kaçıyon
kız brnoooooooş senin yüzünden girdik birbirimize iyimi çok didişiyoz biz bunla yaaa ikimizde başak burcuyuz ikimizinde yükseleni akrep ben anlamadım bu işten kedi köpek gibiyiz ama bişey söylimmi
çok didişenler birbirlerini çok severlermiş biliyonuz dei yok yok bu birsen ben i seviyoo yaaa sevmese bu kadar fırça atamaz bana seviyoki rahat rahat fırçalıyor he he he bende onu tabiiiiii hem seviyom hem fırçalıyom diğer kızlar sakın alınmayın haaa sizide çok seviyorum haaaa uyyyiii yerim ben siziii yer
kocişimle kıyasladı kaynanam işte aman benim kocam dünya güzeli beeeeeeekaydirigubbakcemile3kaynananda tuz biber ekmiş duruma
yok bee yakışıklı değilki senin kaynanan yakışıklı görmemiş
yawwwwwwwwwwwwww namaz kılmaya gittim
anlatıyım ben size beni komşumun çocuları vardıya biri 2,5 diğeri 1,5 yaşlarında durmuyolar bana gelmek için 6 da kakıyolar kapıya düşüyolar bana gelmek için anneleride saat 10 a kadar durdurabiliyo sonra kapıma vurup beni uyandırıyolar
tabi 2 si bir geliyo düşünün yani ortalığın halini
ikiside erkek olduğu için kavgalarıda çok oluyo bende onların dağıttıklarını toplayım derken kahvaltı bile yapmayı unutuyorum ancak onların uyku saati işte 12 yi falan buluyo onları yolar yollamz buraya geliyorum geçmişi okuyorum ama sonra namaz kılmam gerekiyo tabiki geciktirmemek için hemen geri kaçıyorum yani anlıcanız böyle anlarsınız artık beni sanırım genelded aniden çıkıyosam kesin bi işim oluyodur yada yine danalar gelmiştir yada koçiş kalk diyodur
anladınız mı lennnnnnnnnnnnn cazılarrrrrrrrrrrrrr
bende sizi protesto ediyorummmmmmmmmmmmmm:1closedeyes:
yukarda anlatmış bulunuyorum
yukardaki yazıda sorunuzun cevabını bulucaksınız bayennnnnnnnnnnnn
delikafaduldennaniknanikşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?