anam miraa hoşgeldin kızzz nerelerdesinn nasıl gidiyor hayattt anlat bakim hemennn
bacım dr nededi tedavi uygularlarr amelyat olunuyor bak birsoşun kocişide oldu fark etmişti onlarda allahtam ümit keisilmezzz bak sen şu işe ondan hamiş kalmıyormuşun sen demekkk
aaa yine kaçtı bu yok yok bu işde bi iş var anlamadım ama neyse yarın çözerim
yatacam ama içim rahat değil bakalım yarın anlarız yine kaçmazsa tabi
küsmedim bacım neden küseyim
yine başım çok ağrıyor çok duraıyorum pc başında
aman da aman üzülürmüşşşş ben kolay olay küsmem kimseye
kaçmadım kaçmadım senin içini rahatlatıp sonra çıkacam merak etmeeedelikafadulden
ha şöyle içim rahatlasın valla kimseyi kırmak istemem
seni seviyorum ben yaaaa ve huzursuz olurum uyuyamam
çatlağım ben yaaaaa
ayyy canım başın ağrıyodu demi doktoruna söyledinmi başının ağrıdığını bi ağrı kesici felan verse nasıl geçer onca zaman böyle
bende sizi seviyorum tatlım küsmem ben öyle kolay kolayy
ya baş ağrısına yapılacak bişe yok sadece minoset içebiliyorum o da fayda etmiyor kafamı yastığa koyunca artıyor anlayacağın uyku haram bana bu akşammm
Krispi hanum bize pas vermeyyonnn e sen görürsün bundan gayrı sana slm yokkkk:dilcikar::roflol:
fatoşşş bacım çıkıyorum ben bekledim ama yazmıyorsun bende çok fazla pc de kalamıyorum
iyi geceler canımm
ben geldim görümcemin dini nikahını yaptık geldik
aynennnnnnnnnnnnnnnnnoffffffffff kimse yazmıyor yaaa yine başım da ağrıyor
birsenin kusması benimde başağrım bitmediiii
gezdin dolandın stres attın çenene vurduheeeeeyyyyttttt çekikn yoldan ben geldiiiiiiiiiiimmmmm
nabersiniz kızlar ben çoooooookkk yorgunuım alış veriş merkezine gittik bişeyler aldık tam bitmedi alacaklarım kaynanaya gidecektik yarım kaldı eve geldim biraz dinlendim tabiii araba tuttu yine beni midem şu an boğazımda diyebilirim dinlenemeden kaynanaya gittik ayıp olmasın diye accuk yedim midem çok fenaydı ordada yiyince daha hoş oldum kendimi eve zor attım buse bütün gün beynimin etini yedi onu uyuttum evi mokluk getiriyor şu anda ama napim sizi özledim evi yarın yaparım
eeeeee siz heeeeeççç bişey konuşmamışsınız yoksa msn demi konuştunuz heeeeee
yok bişey dedikk sanaaa yaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
bu esen garusu ben gelince kaçıyo
kesin bozuldu bana
senağlamasenağlamasenağlama
başımda çöp poşeti vardı bacım......sonrada sızdımmmmiyi tamam ozaman gelmeyin bende bu üzgün halimle yatayım bari
birsene mesaj çektim gel dedim gelmedi uyudumu neyaptı anlamadım
duruma göre değişir bacım yaaaa doktor civanım demeli öle yada böledr a yarın gösterecem
bizimki ameliyat olmaz vakti yok:)
zaman ayıramaz
ilaç tedavisi ney yokmu bacım:teselli:
valla sen takıntılısın üleynnnnn ne yaptın kızada öle diyon ikide biresen görüyorum seni aşağıda napıyon kıızzz bu saatte burda
kız sen bana hakikaten küstünmü yaaaa
bak moralim çok bozuldu benim haaaa
ayyyyyyyyyyy şükürr duydu senden küsmediğiniküsmedim bacım neden küseyim
yine başım çok ağrıyor çok duraıyorum pc başında
aman da aman üzülürmüşşşş ben kolay olay küsmem kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?