Aysonu Kizlari 2008

bu fake karusu nerde acaba hasta felan oluyom demişti galiba hasta oldu
ben şimdiden geçmiş olsun diyeyim hiç uğramadı çatlak karu

günaydın fatoşcum naber _??

günaydın datlum senden naber nasılsın toparladınmı kendini canım seni okadar havaya soktuğum için kusura bakma yaaa sonrada üzüldüm keşke yazmasaydım dedim en azından bitane tutar diye düşünerekten yazdım ama nasip değilmiş demekki umarım rabbim en kısa zamanda nasip eder sana bacım:Saruboceq: :Saruboceq:

daha iyiyim canım .. ne kusuru guselimm .. o senin güzel kalbinden geçenlerdi şirine :))
napalım sağlık olsun diyorum.. sonunda ölüm yok yaa..
bakalım saat 12 de gidicem doktora.. daha hiç konuşmadık..
bundan sonra nasıl olacak.. ne kadar ara veriyoruz..
dondurulmuş embriyom var mı?? sormamıştım ben bunları.. onları konuşcaz..
inşallah vardır.. yoksa tekrar iğne ilaç .. şu an bunları düşünüyorum..

meraba bernacığım bende şimdi duydum canım , senin durumunu öğrenmek için geldim siteye ..
seni merak etip girdim siteye hayırlısı olsun canım...
herşeyin hayırlısını diliyeceğiz elbettte ve mücadelemize devam edeceğiz
inşallahg bizlerede nasip olacak birgün

evet sağlık olsun tabi sağlık olmasa bebekte olmaz
diğerine ne kadar ara vermiştin canım
inşallah dondurulmuş embriyon vardır yaaa
senin bu ikinci denemen değilmi yoksa benmi yanlış hatırlıyom

GÜNAYDIN kızlarr yeni haftanız çok güzel başlar ve biter inşallahhh ben çok fenayım gene bu sabah kaskatı kalktım yataktannn sırtım fena gene randevu aldım öğleden sonra için dr fizik dr gidicem gene noluyor bana böle yawwww fizik tedaviye girmedim girmem lazım ihmal ediyorum ama gişdicem artık olmuyorr fırsat bulamıyordum kız hasta vs diye ama artık ayarlamam gerekiyorr

günaydın günahala başımağrıyor ama alışıcam bununla yaşamaya

günaydın esencim
evet galiba alışman lazım
niye ağırıyorki acaba tansyonun ne durumda
dün gece uyuyabildinmi
benimde midem bulanıyor yaaa hamile falan değilimde bu midem niye bulanıyor anlamadım kaç zamandır böyle offff hiç iştahım kalmadı aynı hamile belirtisi amma bebek yok ne iş anlamadım midemde bi rahatsızlıkmı var acaba bide ara sıra ekşime oluyor midemde allah bilir ülser neynnn çıkmıştır şimdi

saol cnm :) inşallah .. tabi sonuna kadar devam edeceğiz..
moral bozmak yok..:) sen ne yaptın ne durumdasın cnmm..

evet sağlık olsun tabi sağlık olmasa bebekte olmaz
diğerine ne kadar ara vermiştin canım
inşallah dondurulmuş embriyon vardır yaaa
senin bu ikinci denemen değilmi yoksa benmi yanlış hatırlıyom

cnm ilk tüp bebek denememdi.. bi önceki ay hiç başlamadan bitirmiştik..
o yüzden hiç ara vermedik.. 1 adet atladı sadece o da mecburen uzun protokol olduğu için..
bugün doktordan gelince yazarım ne dedi diye..

hicrancım geçmiş olsun cnm .. fizik için yatarak daha iyi diyolar.. ama kızın nolcak..
gidip gelirken üşümemen gerekiyomuş çünkü.. tüh yaa.. kış günü zor yaa..

kız bişeyler hatırlıyom dedim yaa onu hatırlıyomuşum demekki henüz kafayı yemedim o zaman tabi yaz merak ediyoruz ne oldu diye biz karular biraz meraklı melahatlarız accuk

ee ben sana diyorum bacım ihmal etme kendini sen iyi olacaksınki bebenede iyi bakasın sadece bebene değilk diğer bebelerede artık onlar senin için birer bebe oldular hepsi ayrı hizmet istiyor ama birazda kendine bak bacım sağlıktan ötesi yok

tansiyonum düşük sorun yok migrenim vardı hamilelik tetikledi sanırım,
ne yapalım böyle geçecek akşam uyudum çok şükür ama hiç kıpırdamadan robot gibi görsen çok komiktimm
hicroş geçmiş olsun güzelim ihmal etme böyle seyleri kızlarının sana ihtiyacı var tabi sağlıklı haline
o yüzden dikkat et ve doktoruna görün tatlım
esencim sana da geçmiş olsun cnm ..

saol canım
seninde böyle pozitif olmana çok sevindim tabiki vazgeçmek yok sonuna kadar inşallah herkesin ilk denemede olacak diye bişe yok di mi ama

birsen nerede yaaa uyuya kaldı galiba bu kızda taksit taksit uyuyor haaaaaaaa
bölük pörçük gelince şaşıracak tabi ne bu muhabbet diye benim çıkmamımı bekliyonuz diyecek heee

baby
bu uzun protokol ne oluyor canım?
sen nerede yaptırdın canım
bende henüz bir numaraya yok ama tüp olacak ...
maliyetleri hakkında bilgi verirmisin ?
birde istirahat mi dedi, benim doktora sordum işten izin almanıza falan gerek yok dedi ama muayane sırası bekleyen biri vardı .
2, tüp bebek denemesiymiş o hanımım ve ikinci istirahat etmiş 2, de tutmuşl öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…