aa
bu arada kızlar ben doğrudan babyin durumunu okuyunca oraya konsantre oldum
hepinize sevgiler inşallah iyi bir hafta geçirirsiniz
baby
bu uzun protokol ne oluyor canım?
sen nerede yaptırdın canım
bende henüz bir numaraya yok ama tüp olacak ...
maliyetleri hakkında bilgi verirmisin ?
birde istirahat mi dedi, benim doktora sordum işten izin almanıza falan gerek yok dedi ama muayane sırası bekleyen biri vardı .
2, tüp bebek denemesiymiş o hanımım ve ikinci istirahat etmiş 2, de tutmuşl öyle dedi
kızlar doktora çıkıyorum hepinizi öpüyorum..
Canım uzun protokolü yumurtlama problemi olmayan hastalara uyguluyolar.
daha adetin başlamadan yani bi önceki adetinin 21. günü
yumurta baskılayıcıya başlıyolar ki kontrolsüz büyüme olmasın diye..
maliyeti de şöyle benim tamamen tesadüf bi şekilde rapor çıkarabilen bi doktorla görüşmem sonucunda çoğunu SSK karşılamış oldu.. Ankara Güven Hastanesinde yaptırdım.. buranın ücreti de diğer merkezlere göre çok düşük.. ben işleme 402 lira.. ilaçlara da 500 civarı ödedim sadece..
istirahate gelince ben valla sadece 4 gün izin aldım.. sonrasında işe döndüm.. zaten 3gün sonrasında normal yaşantınıza dönebilirsin diyolar.. ama ben otobüse koştum metroya koştum.. unutuyodum çünkü.. şimdi herkes keşke yatsaydın diyolar.. bilmiyorum ondan mı tutmadı.. ne desem yalan olur.. ama şimdi diyorum ki bu kez test gününe kadar evde olayım..
sağol canım sanada sevgiler umarım seninde haftan iyi geçer
gerçi biz pek tanışmıyoz ama tanışmış olduk ben namı diger krispi yani fatoş
günaydın kızlar
uykum var ama buse bırakmadıki bana kalsa 12 ye kadar uyurum
birsen başına neden çöp poşeti geçirdin bacım
kafayımı yedin kız
ay bugün hiç b,yere gitmiyom oturacam valla gezmek bana göre değil araba çok ktü tutuyo beni
2 gün kendime gelemiyom yaaa hadi kızlar uyanın bakım kül kedileri gece 12 de yatarsınız yine hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
daha iyiyim canım .. ne kusuru guselimm .. o senin güzel kalbinden geçenlerdi şirine :))
napalım sağlık olsun diyorum.. sonunda ölüm yok yaa..
bakalım saat 12 de gidicem doktora.. daha hiç konuşmadık..
bundan sonra nasıl olacak.. ne kadar ara veriyoruz..
dondurulmuş embriyom var mı?? sormamıştım ben bunları.. onları konuşcaz..
inşallah vardır.. yoksa tekrar iğne ilaç .. şu an bunları düşünüyorum..
ayyyyyyyyyyy canım yaa çok kötüü geçmiş olsungünaydın günahala başımağrıyor ama alışıcam bununla yaşamaya
GÜNAYDIN kızlarr yeni haftanız çok güzel başlar ve biter inşallahhh ben çok fenayım gene bu sabah kaskatı kalktım yataktannn sırtım fena gene randevu aldım öğleden sonra için dr fizik dr gidicem gene noluyor bana böle yawwww fizik tedaviye girmedim girmem lazım ihmal ediyorum ama gişdicem artık olmuyorr fırsat bulamıyordum kız hasta vs diye ama artık ayarlamam gerekiyorr
ooooooo sen buranın eski halini görseydinn bu bişy değill bacımmmmmbirsen nerede yaaa uyuya kaldı galiba bu kızda taksit taksit uyuyor haaaaaaaa
bölük pörçük gelince şaşıracak tabi ne bu muhabbet diye benim çıkmamımı bekliyonuz diyecek heee
huuuuu hele şükür gelebildi birsen hanum uykucu birsen tembel birsen
ben kahvaltıya çıkıyom şimdi üst kata 2 saat sonra anca gelirim kızlar
evet teşeşkürler fatoş
bende memnun oldum canım
ben çok gelemiyorum sayfaya açık ofis de çalışıyorum malesef... bilgisayarlar ortada.
direktör ofiste olmadığında falan ...
şu anda yok mesela ...
sen hamilesin bildiğim kadarıyla
allah hayırlı doğumlar sağlıklı cici bir bebiş versin.
kızlar ben biraz uzanayım başım çok fena
uzanayım mı dedim pardonnn robot gibi yatayımmm diyecektim
ben kaçıyorummmmmmmmmm ablama gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?