uğraş canım uğraş sen benimle uğraş yazık kız iki bebeyle uğraşıyo zatigamyoncuiremsugamyoncuiremsu
madem bu ay zor diyosun ki heçççç belli olmaz o zaman en hayırlı zamanda gelmesi için du edris bizde:Saruboceq:
avukat hanım bende isterim duaaaaaaaaaaa
cikletmi sen çocukmu kandırıyon beeeeee:ecrin_bebek:ben o muayene sorunu için normal doğuramadım biliyonmu tabi vereceksin repimi :jeyyar::jeyyar:
kız fatoş sana rep vercektimde olmadı doldurmamışım daha on kişiyiiiii
kızlar yaaa benim midem bulanıyo böle az az.ama hastalıktandır diye düşünüyom bende sinüzit de var ondan mı acep?daha mide bulanması için çok erken değil mii
ya uffa ya bu rep ne oluyo kızlar.rep dediğiniz şu itibar puanlarımı
bende 4 tane var yaaaaaaaa,oh işteşakkıdışakkıdı
nerden buldun sen okadar repi bakem aaane bende istiyom
benim itibarım yetimmi yaaaaaa:roflol:
gecmıs olsun kusummmkızlar babam çok hasta doktorun muaynesine gitti bir iğne yapmışş
gece fena olursan ara 112 yi acile git demiş yatma evde demişş
şeker astım vurunca böle olduu
o gun yukleyecektım sayfa acılmadı bırdaha denemedım yuklerım bır arabu resim yeniiiiiiiiiiiiiiiiii hani yenilerrr facede yokkk
siz nasılsınız haberler sizde
nurişş gaçmuşşşşşşşşşş
sayfa donunca kapatıp actımgeldimmm nurişş kızz neden bi geliyon bi gidiyonnnnnnnnnnn
meyra uyanıkken kesınlıkle durmuyor cıkmak zorunda kalıyorumnuniş napıyon kıııı ahhh canım nasılda kesildin buralardan meyramız nasıl hakkından geliyor demi
aman aman o iyi olsunda biz bekelriz seni canım
bana da yapmısalrdı askeri hastanedeteşekkürederimmmm canım ben ilk kez gidiyorum fakülteye çok şükürki
kan aldırdım kan alan kişiye sordum ne zaman alıcam sonuçları diye ne dese beğenirsin bu kağıtta yazıyorya körmüsün saat 3 de dedi manyak karuuuuuuuuuuuu
hiç uğraşamam öyle insanlardan
ben ilk kez geliyorum dedim sadece hiç birşey demedim başka alllaha havale ediyorum böyle insanları
böyle işlerde çalışıcak kişilerin önce insan almaları lazım sonra çalışsınlarrrrrrrrrrrrrkötükedihüso
ayyy harikaadelikafaduldenya kususra bakmayın alelacele çıkmak zorunda kaldım ama size yazmadan da edemedim.
şimdi şöle anlatayımben 2 gündür çok hastaydım.bir öksürük ki sormayın ciğerlerim sökülüyo o derecesine.sonra işte ablam bana kızdı kızım ilaç al diyorus almıyorsun bari pazartesi gelirken bi test alda ona göre sana ilaca başlayalım dedi.
bende umudum yok işten izizn aldımöğleden sonra doktora filan giderim diye, hep uğradığım ve bir çok sefer test aldığım eczaneye uğradım.bide dedim ki Allahım beni tanımasa bari:))neyse eve geldim testi yapıcam nasılsa tek çizgi çıkacak ablama haber vermeyeyeyim kendim yapayım dedim.yaaaa malum idrarı dökmemle karşıma kopkoyu kocaman iki çizgi çıkmasın mı.tabi koskocaman değildi ama bana öle geldi napalım.ama düşünün hiç umudum yok biliyosunuz bu ay misafirdi ablamın ameliyatıydı hiç bu meselelere konsantre olmamaıştım.işte çığlık çığlığa ablamı çağırdım.abalam da bana bi şey oldu zannetmiş.ablamla birbirimize bakakldık.söylediğimiz tek şey "sakin olmalıyız,sakin olmalıyız"dı.sonra ablam beni kan testi yamaya yolladı.bizim evin yakınlarında iyi bir yer yok aama ben bi polikliniğe girdim.sonucu yarın veriyolarmış.sinir oldum.başka yer de yok.mecbur yaptırdım.yarını beklersi dedim.dönüştede 4 test daha aldım.ablamla 3ünü yaptık anlarda anında çift çizgi.ablam dayanamadı.ankarada çok iyi bi labratuvar var orayı aradı.3 saate veriyolarmış.hemen eniştemi çağırdı atladık arabaya oraya gitttik.1,5 saat sonra sonucu bilgisayardan öğrendim.afalladım kaldım.göslerim doluyo ağlayamıyorum.sonuç 674 çıktı.tekrar aradım labaratuvarı doktorlarına bağladılar adam diyoki sonucunuz 674 çıkmış.ben "eeeeeee,yaniiiiiii" diyorum adama .oda dediki sonuç pozitif hamilesiniz.
işte hikayemmmmmm.
bugun bilgisayar evdeydi canım ama ancak girebildimolur talım olmazmı sen yeni hamişsin tatlı hamiş
abooooooooo nuniş gel ansızın gel canımmmmmmmmmmmmm
eeeee nerden buldun bilgisayarı kızzzzzzzzzzzzzzzŞeniz
kacmadım gecmişi okuyorus yawnuniş nereye kaçtun yawwwwwwwwwwwwwwwww
kızlar yaaa benim midem bulanıyo böle az az.ama hastalıktandır diye düşünüyom bende sinüzit de var ondan mı acep?daha mide bulanması için çok erken değil mii
tüm kalbimle tebrik ederim usus allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
dualarına çok ihtiyacımız var biliyorsun
ben geldim ama geçmişi okuyamadan gitmek zorundayım
ususcum çok sevindim canım allah sonunu getirsin kucağına almanı nasip etsin
ususcum masallah cok guzel deger
adetin de geçmiş deger yuksek bulantın hamilelikten olabilir
birkac gun sonra doktora gitsen keseyi gorursun hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?