Aysonu Kizlari 2008

sen nerden biliyon ikiz olmadıklarını belkide üçüz yada dördüz oda heeeeeeç belli olmaz
evet canım yaaaa hayırlısı artık sağol canım duan için sen bir öpücüğü daha hak ettin
Şeniz Şeniz

avukat hanım bende isterim duaaaaaaaaaaa

etmez olurmuyum canım benim zaten öğrendiğimde önce Allahım hayırlısıyla ,sağlıkla kucağıma da almayı nasip et dedim sonra da sizler için dua ettim canım.Beklemenin ne zor olduğunu ben de bilirim o yüzden hep diyorum ya en hayırlı zamanda Güsel Allahım sizlerede bu duyguyu tattırsın,inşallahhhhh:Saruboceq:

ya uffa ya bu rep ne oluyo kızlar.rep dediğiniz şu itibar puanlarımı
bende 4 tane var yaaaaaaaa,oh işteşakkıdışakkıdı

kızlar yaaa benim midem bulanıyo böle az az.ama hastalıktandır diye düşünüyom bende sinüzit de var ondan mı acep?daha mide bulanması için çok erken değil mii

kızlar yaaa benim midem bulanıyo böle az az.ama hastalıktandır diye düşünüyom bende sinüzit de var ondan mı acep?daha mide bulanması için çok erken değil mii

üleynnn dur daha bismillah demeden sen bulantı deyon
en son adet tarihini ver bakem ben senin doktorn olayım

tüm kalbimle tebrik ederim usus allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
dualarına çok ihtiyacımız var biliyorsun

28 aralık.ya bencede ondan değil.dedim ya sinüzit var bende sölemesi ayıp geriden akıntı yapıyo mideme,o bulandırıyo sanırsamm

aboooooo namaz geçiyoooo
başlayacam repinizede itibarınızada
gelecem haaaa çıkmıyom
bak usus nasıl şenlendi burası
hep böyl güzel haberler alsak

kızlar babam çok hasta doktorun muaynesine gitti bir iğne yapmışş
gece fena olursan ara 112 yi acile git demiş yatma evde demişş

şeker astım vurunca böle olduu
gecmıs olsun kusummm

bu resim yeniiiiiiiiiiiiiiiiii hani yenilerrr facede yokkk

siz nasılsınız haberler sizde
o gun yukleyecektım sayfa acılmadı bırdaha denemedım yuklerım bır ara
benı sorma mok gıbıyım hayatımın en kotu gunlerını gecırıyorum cok dertliyimaslında buraya yazacak keyfim de yok ama sizleri ozluyor ve merak ediyorum

nurişş gaçmuşşşşşşşşşş

geldimmm nurişş kızz neden bi geliyon bi gidiyonnnnnnnnnnn
sayfa donunca kapatıp actım

nuniş napıyon kıııı ahhh canım nasılda kesildin buralardan meyramız nasıl hakkından geliyor demi
aman aman o iyi olsunda biz bekelriz seni canım
meyra uyanıkken kesınlıkle durmuyor cıkmak zorunda kalıyorum
bana da yapmısalrdı askeri hastanede
hem de karnım burnumdaydı bunların ınsanlıkla alakası yok kapagı atmıslar ya devlete oh kebap
ozeldekıler nasıl kırılıyor kibarlıktandelikafadulden
hayırlı olsun c anım sen de basladın bır yola gırdın Rabbim yuzunu guldurur insallah canım benim

ayyy harikaadelikafadulden
Allah saglıcakla tamamına erdirsin a.s.
degerin de epey yuksek kacıncı gunundu adetin gecti mi

olur talım olmazmı sen yeni hamişsin tatlı hamiş

abooooooooo nuniş gel ansızın gel canımmmmmmmmmmmmm
eeeee nerden buldun bilgisayarı kızzzzzzzzzzzzzzzŞeniz
bugun bilgisayar evdeydi canım ama ancak girebildim
iş guc ve meyradan dolayı
yarın annem geliyor

nuniş nereye kaçtun yawwwwwwwwwwwwwwwww
kacmadım gecmişi okuyorus yaw
aynı zamanda meyrayı emziriyordum

adetin gectiyse bulanabilir

ben geldim ama geçmişi okuyamadan gitmek zorundayım

ususcum çok sevindim canım allah sonunu getirsin kucağına almanı nasip etsin

nuraycım bugün itibariyle 31 gün.sanırım 2 gün geçti.bende sana soracaktım değerimi,nasıl sence?

ususcum masallah cok guzel deger
adetin de geçmiş deger yuksek bulantın hamilelikten olabilir
birkac gun sonra doktora gitsen keseyi gorursun hayırlısıyla

ususcum masallah cok guzel deger
adetin de geçmiş deger yuksek bulantın hamilelikten olabilir
birkac gun sonra doktora gitsen keseyi gorursun hayırlısıyla

canım çok teşekkür ederim.kimyasal gebelikten filan korkmuştum ama bi hemşire arkadaşım değer bu kadar yüksekse büyük ihtimalle olmaz dedi.önceki doktoruma gitmeyi düşünüyorum ilk etepta.Allahın lütfu işte önümüzdeki ay aşılamaya başlayacaktım.ben yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bu hastalık yüzünden çok korkuyorumm.
şimdi de artık benim korkularımla uğraşacaksınız yağma yok ona göredelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…